Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
Elmondom neked, hogy Műszaki Szakközépiskolában tanulok. Végzős vagyok és az elmúlt 4 évben 4,4 alá nem ment az átlagom, tavaly 11. osztályban, azaz a legnehezebben 4,78-as átlagot hoztam össze, szóval te csak ne papolj, hogy a tanulással foglalkozzak. Azzal foglalkozok, amivel éppen akarok, ha éppen neked anyázok akkor neked anyázok. Írhatsz rólam bármit, de te meg nem tudtad lereagálni amit írtam a tömegnövelésről és informatikán belül egy kis ízelítőt, azért nem vagyok hülye gyerek, mint amilyennek mutatom magam:)
Az értelem nem az átlagodtól függ, nem a tanulási eredménytől.. Én 4,9-es átlagú voltam gimnáziumban (11, és 12. osztályban is). Egyetemen ösztöndíjas voltam mindkét félévemért, nagy cucc (csak két félévet voltam egyetemen, abba hagytam). Nagyjából az országban több tízezer diáknak sikerül ez évente. Ha nem többnek.
És már reagáltam. Csak átsiklottál rajta. Mint ahogy a legtöbb válaszomon. Sose volt konkrét étrendem, mégis kinyomom a 80-90 kilót, mégis megcsinálok 6-7 egykezes fekvőtámaszt, és mégis letudtam adni 10 kilót, majd utána felvenni 5 kilót, úgy, hogy régi ismerősök mindegyike megjegyzi hogy de megemberesedtem, de megvállasodtam. Felőlem leírhatod akármilyen informatikai hasonlattal, nem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy én mégsem fejlődtem. Mert előző válaszomban is már leírtam: a test nem úgy működik, hogy kell neki X gramm fehérje, és akkor épül 1 kg izom, de ha csak X/2 gramm fehérjét kap, akkor 0kg izom épül. Egyszerűen kevesebb épül. Magyarul - ezt is leírtam 100x - aki nem figyel az étrendjére az nem fog 100%-os hatékonysággal fejlődni, de fog fejlődni így is.
Felőlem azzal foglalkozol, amivel akarsz. Én csak egy jó tanácsot adtam, hogy jobb lenne ha inkább tanulnál, művelődnél.
Nem így működik sajnos, hogy kis kaja akkor is izmosodsz, ez csak egy rövid ideig megy.
Nem csak az izmoknak kell fehérje, a haj, köröm bőrszövetek, kötőszövetek újbóli építéséhez is szükséges. Ha nem viszel be a napi regeneráción felül fehérjét, akkor nem lesz miből növelni az izomsejteken. Magyarán nem fogsz fejlődni!
Tudom hogy van egy alapvető fehérjeszükséglet. De akkor leírom pontosabban, hátha úgy átjön. Ha izomépítéshez kell X gramm fehérje (az alapvető szükségleten felül), de én ehelyett csak X/2 gramm fehérjét viszek be (az alapvető szükségletemen felül), akkor is fog fejlődni izom, csak nem 100%-os hatékonysággal. Az élet példáit már 100x leírtam, a gyakorlat mindig az elmélet felett van. Egy dolog, hogy elméletben a nominálbérek növekedési üteme minél magasabb, annál alacsonyabb a munkanélküliség, gyakorlatban a munkanélküliség szintjét nem csak a nominálbér növekedési üteme határozza meg. Sőt, sokszor hiába nőnek gyorsan a nominálbérek, a munkanélküliség mégis növekszik. Mondogathatnánk hogy ez nem így van, hisz a könyv írta, hisz ez egy makroökonómiai alaptétel, de attól még növekedni fog a munkanélküliség.
SSanchez, te meg ne vegyél már minden félszót magadra, érdemben talán egyszer szólhattál hozzá az egészhez, csak személyeskedős vitába mész bele, meg az itteni értetlen, primitív stílusodat próbáltad mosdatni azzal, hogy előhozol középiskolás tanulmányi eredményeket, amik semmit nem mutatnak. Egyelőre nem reagáltál a példámra semmit, pedig már másodjára írom le. Montez megválaszolta helyetted, és most próbálsz szurkálódni, hogy na na na...
Én még csak most kezdtem, de a 40-es ismerőseim valószínűleg nem most izmosodtak meg. Hanem az évek alatt. Másrészt - előre szólok, ne vedd személyeskedésnek, vagy veled példálózásnak, de másról tényleg nincs túl sok pontos adat - a képeid alapján még inkább úgy érzem hogy nincs hatalmas szerepe az étrendnek, mert nem látok hatalmas különbséget a 27 év étrend követés és 27 év étrend-nélküliség közt.
Képről pedig leírtam sokszor, hogy ahhoz, hogy bemutassam honnan hova -tehát mennyit - fejlődtem 5 hónap alatt, ahhoz kellene egy before kép is. Meg igazából, úgyse lenne az a vége, hogy elismeritek hogy jó, tényleg fejlődtél. Főleg 13 oldal vita után. Ami nem a ti módszeretek szerint van, az szerintetek nem működik. Fogyókúrázni is csak szálkásító étrendet követve lehet, sehogy máshogy, és ki van nevetve aki mást állít. Nekem, anyámnak, apámnak, bátyámnak, ikertestvéremnek, osztálytársamnak, haveromnak, szomszédomnak stb. sikerült izmosodni/fogyni étrend nélkül. Biztos hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel, de ment anélkül is.
Látom az a probléma, hogy folyton visszavágok neked, és ezzel nem tudsz mit csinálni:) Mutasd azt a vállas képet, rohadtul kíváncsi vagyok arra az átlagnál izmosabb fizikumra. Most legyél jani villants egy képet:)
Az a baj, hogy érdemben nem reagálsz semmit arra amit írok, csak személyeskedsz, és ehhez hasonló hozzászólásokat írsz:) Megint válaszoltam arra az egyetlen "érdemi" hozzászólásodhoz, most már talán másodjára, vagy harmadjára, te erre nem reagáltál, megint úgy teszel mintha még nem válaszoltam volna:) Egy bizonyos IQ szint kell a vitatkozáshoz, ez elengedhetetlen:) Ezért szoktam mondani, hogy az IQ-nak, értelmi szintnek és a tanulmányi átlagnak semmi köze nincs egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!