Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
 161/196 anonim ***** válasza:

Én meg leírom, hogy jó étrend nélkül te sem fogsz sokáig fejlődni, de te meg ezt nem fogod fel, nem hiszel a tapsztaltabbnak.

Az meg miért baj, ha megmutatjuk másnak a képeket? Akinek nem teszik az ne olvassa, ne nézegesse azt a kérdést. Egy kis elismerés és ösztönzés az mindenkinek jól jön. Te is nézed, mert téged is érdekel, utána meg álszent módon mi vagyunk általad lenézve, mert képet rakunk.

Hogy is van ez. Minek nézed, ha nem érdekel?

2012. dec. 6. 22:08
 162/196 anonim ***** válasza:
Az meg nem érdekel, hogy ki a top 1, ezzel kár előhozakodni.
2012. dec. 6. 22:10
 163/196 dirtboy ***** válasza:
100%

90 nekem szériasúly volt egyébként 100 felett nyomtam és nem csak az számít hogy hány kiló van a ródon hanem hogy hány kilós az illető aki nyomja.

/Miért, ha küldenék képet, akkor elhinnéd hogy kinyomom a 80 kilót? Vagy ha apámról küldenék képet elhinnéd hogy kinyom 100 kilót? Vagy ha Szokratesz küldene képet,...../

na mi van ilyenkor,nem mersz videót csinálni róla.

ne próbálj meg kibújni alóla.

nagy szájat nyitottál így hát bizonyíts.

/Persze én vagyok a hiteltelenebb, mert nem tettem fel képet a "Töltsünk fel magunkról képet, és dicsérgessük oda vissza egymást"-kérdéshez./

soha nem raktam fel képet arról hogy súlyt nyomok,húzok,Montez sem rakott fel sőt egyik válaszolóról sem tudom hogy ilyesmi képet rakott volna fel szóval nem tudom miről beszélsz.

/Mint írtam: hiteltelenebb vagyok vagy sem, nem várok semmilyen pecsétre, én tudom mit értem el, én tudom mennyit fejlődtem, a környezetem ezt látja, ők se csak akkor fogják el hinni ha a Sport,mozgás kategória Top1-je hitelesítette. És mivel én tudtam így fejlődni, mások is tudtak így, ezért ha olyan a kérdés, igenis leírom a kérdezőnek, hogy nekem ez így ment./

szóval akkor nem lesz se kép se videó csak a szád járt.

2012. dec. 6. 22:15
 164/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Jó, akkor Montez, szerinted nem fogok fejlődni, gyakorlatban pedig majd fogok. Már leírtam egy példával előbb is, hogy az elmélet nem fedi mindig a gyakorlatot, inkább csak "alapozza" azt. (nominálbér növekedési üteme és a munkanélküliségi ráta közti összefüggés csak elméletben működik olyan szépen, ahogy azt William Philips kidolgozta. )

Nekem nem baj az, ha megmutatjátok egymásnak a képeket, csak számomra azt a hitet erősíti, hogy aki kondizik, az azért kondizik hogy növelje az egoját.

Igazából teljesen meddő ez a vita, ti úgyse fogjátok sose elhinni, hogy nem csak az a járható út, amit ti hirdettek.

Dirtboy: Ha megnyugtatja a lelked, amint lesz időm és lehetőségem arra, hogy elmenjek egy konditerembe, fogok neked készíteni erről képet, videót, amit szeretnél. Csak sajnos egyelőre a pénzembe nem fér bele a konditerem, jövő hét végétől pedig az időmbe nem fog beleférni.

Felőlem hirdethetitek azt hogy csak tömegnövelő étrenddel lehet fejlődni, én meg rájöttem, hogy egyszerűbb ha privátban írok a kérdezőnek, mert különben ez van belőle. Ez rosszabb mint a politika kategória. Ott legalább egyik kérdésnél a balosokat fogadják el, és a jobbosokat kergetik, másiknál meg fordítva. Itt mindenhol csak testépítőknek lehet igaza, lassan sakkedzésre is tömegnövelő étrend kell.

2012. dec. 6. 22:35
 165/196 anonim ***** válasza:
59%

Hát az sem megy sz@r kajával elhiheted.:)

Bumbi és az téged miért zavar, ha kell egy kis önbizalomerősítés?Neked nem kell, mert nagy arcod van a nulla formádra is.

2012. dec. 6. 22:42
 166/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Hát szerintem nem egészséges dolog, ha valakinek interneten kell pozitív visszacsatolásokat kapni, hogy legyen önbizalma. Nagyjából a szerelem,szex kategóriában vannak ilyen önbizalom hiányosok, akik folyton azt kérdezik, hogy lányok, bejövök nektek? Egy alap önbizalma kell hogy legyen az embernek.

És Montez, ezt pedig kicsit beszűkültségnek tartom, hogy nullaformával szerinted nem lehet az embernek önbizalma. Tudod, nem csak ebből áll az élet, hogy mekkora a bicepszed. A külsőmmel anélkül is meg vagyok elégedve, hogy 140 kilót nyomnék fekve. Van olyan is, hogy karrier. Vagy család. Esetleg barátok. Nekem ezekre van "nagy arcom". Most ezt hívhatod nagyképűségnek, de szerintem egészségesebb, mint feltölteni egy képet, az egyik oldalon szidni magamat, hogy de sz*rul nézek ki, izomtalan vagyok, stb., majd ha valaki megmeri jegyezni, hogy 27 év étrendes edzéstől nagyobb különbséget várt (mmint a 27 év étrend nélküli fizika munkával összehasonlítva) akkor azon meg megsértődsz.

2012. dec. 6. 22:50
 167/196 anonim ***** válasza:
100%

Mert magamat kigúnyolom, ha kell....

Egy testépítőhöz képest fOs vagyok, ezt mindig is elismertem, de te nem vagy azon a szinten, hogy engem lesz@rozzhass!

Karrier: köszi, az is van, hadd ne írjam le megint. :)

2012. dec. 6. 23:06
 168/196 bumbi02 ***** válasza:

Sose sz*roztalak le, ha mégis, akkor légyszíves másold be azt a szöveget, ahol azt írtam h sz*r vagy. Másrészről pedig, én mindig a véleményemet írtam le. Sose azt írtam, hogy így bárki nézhet ki, hanem azt, hogy SZERINTEM a képeid alapján nincs nagy differencia az étrendezés és a nem étrendezés között. A hangsúly a szerintemen van. Remélem vagyok azon a szinten, hogy szabadon gondolkodhatok, és formálhatok véleményt.

És azt se írtam hogy ne lenne karriered. Itt arra céloztam, hogy nekem mikre van "nagy arcom". Csak nem tudom megérteni továbbra se, ha valakinek neten kell ismeretlenektől önbizalmat gyűjtenie.

2012. dec. 6. 23:13
 169/196 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de saját tapasztalatom az, hogy megfelelő szénhidrát és fehérje bevitel nélkül lehet a súlyokat emelgetni és lehet fejlődni egy darabig, de utána megáll minden.Ezzel így voltam én is, elkezdtem járni konditerembe, sőt személyi edzőm is volt ( nem változtat a lényegen, csak annyiból érdekes, hogy kezdő konditerem használóként kb annyit tudtam , hogy vannak súlyok meg gépek és ámen) , egy éven keresztül játam heti 3*1 órát, semmit az ég világon nem mondott az edző nekem a kajálásról , csak gyere , fizess és kész. Majd elkezdtek járni a barátnőim is , de ők máshoz , viszont egy és ugyanaz edzőhöz. Jött a nyár az állam leesett, hogy ők hogy néznek és én :S Azonnal bekönyörögtem magam az edzőhöz és fél év alatt annyit változtam, hogy télen egy nadrág nem jött rám, egy felső nem jött rám. Hogy miért volt erre szükségem, mert 173 magas és 54 kg voltam, full lapos csaj voltam és nőies alakot akartam, mint minden nő! 12 kg sikerült híznom fél év alatt . Megjegyzem még azt is, hogy nálam nem volt az, hogy nem ettem, mert ettem, sokat, az egyetemen is mindenki azon volt kiakadva, hogy mennyit eszek és mégsem látszik rajtam, hát ezen én is ki voltam akadva. Mióta egy nap eszek 8 szor és igenis nézem mennyi szénhidrátot viszek be és mennyi fehérjét , azóta fejlődök, formálódok, van fenekem, mint a beton, nincs narancsbőröm, mint a mai fiatalok 80%-ának, jól érzem magam a bőrömben, és ezt kifelé is sugárzom.

Nekem két kérdésem van hozzád :

1. Mikor van egy embernek önbizalma ?

2. (Függetlenül attól, hogy van e barátnőd , feleséged, élettársad ) melyik lányhoz fogsz oda menni, aki átlagos arcú , van feneke, jó alakú és van benne valami plusz , mert sugározza ki magából ? vagy egy barbi arcú csajhoz, akinek nincs jó teste és elvan a maga világában és ugyan nem azt nézi milyen izmod van, hanem azt milyen kocsi kulcsa van a zsebedben?

Nem, nem ez a kétféle nő létezik csak, csupán én erre vagyok kiváncsi ?! Azért kérdezem csupán ezeket, mert írod, hogy régen rossz, ha valakinek attól van önbizalma , hogy gyúr .

Nem, nem attól van, de kíváncsi vagyok szerinted mitől van egy embernek önbizalma.

Mellesleg én most indulok egy versenyen, amatőr verseny, sokat segített nekem az oldalon szinte mindenki aki ért hozzá, hogy hogyan fejlődjek és ha most kiteszem a képeimet az oldalra, mert igenis érdekel más véleménye, olyané aki azt mondja amilyen vagyok, nem azt amit hallani szeretnék, akkor én mi leszek a szemedben ? Miért baj az neked, hogy raknak ki képet mások a „munkájukról” ? Remélem a fiúk büszkék lesznek rám akkor is ha nem nyerek semmit, nincs is célom, hogy fitness bajnok legyek, én magamnak akarok ezzel bizonyítani és ha jót tesz az egómnak egy ilyen verseny, akkor jót tesz 

A szerelem szex kategóriát meg ne hozd ide, mert ott az átlag életkor 16év és teljesen másról szól az egész , mert ott értelmes választ nem kapsz akkor sem, ha tényleg szeretnél !

Én az erőemeléshez nem értek, nem is érdekel, de nem gondolom a nehéz fizikai munkát végző embereknek sem azért bírják a munkájukat, mert krumplis tésztát és kolbászt esznek.

Én nem bántani akarlak, meg senkit, én nem járok egyetlen kérdéshez sem lepontozni egy bizonyos embert! Sem, mondjuk fel sem :D ja és főleg nem állok ki itt senki mellett ez az én véleményem és főleg tapasztalatom !

Azért szóltam csak hozzá a kérdéshez, mert személyeskedsz , ami baromi undorító dolog és rühellem az ilyen embert, az hogy megy a vita ki tud és milyen kajától jobban fejlődni vagy nem, vagy milyen kaja kell vagy egyáltalán nem kell, nem érdekel.

Szerintem családja , barátja, barátnője, barátai, karrierje , célja mindenkinek van azok közül akikkel megy a vita és az életben szerintem a többségnek igen, akinek nincs hát sorry, szóval nehogy azt hidd már, hogy aki kezébe súlyzót vesz és izmot épít az remete !

26/L

2012. dec. 7. 10:09
 170/196 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy bumbi02-nek ment a kérdésem és hozzászólásom !:)
2012. dec. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!