Noniakarok kérdése:
Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
181/196 anonim válasza:
(jó, hogy mondod, az izmoscsajkérdés szintén reszortom, valamiért nem tudják az emberek, hogy a formát az izmok adják, és hogy naturálban marhanehéz egy nőnek izmosodni. Az offseasonos fitness/figurés csajok után pedig általában nyáltenger folyik irl.)
182/196 anonim válasza:
Wash, kimoslak egy mosógépbe :D És hamarabb lesz olyan karom, mint Zsuzsinak akkor is ! Ezért nem jöhetsz a versenyemre , de utána való szalonnás kenyérre hagymával meghívlak!:D
183/196 anonim válasza:
A-a, elmegyek a versenyedre, és felmegyek a színpadra, mint Boborján, és azt mondom, ismerlek :D:D
184/196 anonim válasza:
Én is mennék szalonnás kenyeret enni, ne hagyj itt. J)
185/196 anonim válasza:
Ki az a Boborján ?
Ne tedd, ez egy amatőr verseny! :D Nem a tested árnyékában akarunk feszengeni :D
186/196 anonim válasza:
Lyézus, hogy lehet úgy élni, hogy nem tudod, ki az a Boborján :D
http://www.youtube.com/watch?v=PpyC2WbXrVY
"..lógnak a lábamról a húscafatok... polipeptidlánc. Gusztustalan esszenciális aminosavak: fenil-alanin, valin, hisztidin, izoleucin!"
187/196 anonim válasza:
Sivár egy életem lehet mi, hogy nem tudom ki az a Boborján ?:D
Inkább nem nyilvánítok véleményt, jobb lesz mindkettőnknek hidd el :) De ettől szép az élet,hogy nem vagyunk egyformák !
Én most már a kérdezőre vagyok kíváncsi, nagyon elhallgatott !
188/196 SSanchez válasza:
Wash úgy ki van gyúrva, hogy az állványos mikrofon kitakarja:P
189/196 anonim válasza:
Mert lefogyasztotta az update kaja + biotök. De majd tolja a pizzát és rendbe jön.:)
190/196 anonim válasza:
És ez most hogy jövök ide? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!