Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
Nana, én azt írtam, hogy NBI-es focista, mellette testépítőket ver le a saját kategóriájukban. Hirtelen ő lett a szuperhős, aki mindenkit lever az adott dolgában. Én szóval nem mondtam, hogy nem nyomja ki, de furcsa, hogy olyanokra képes alapból, mint más több éves gyakorlattal stb. Azért ezt már furcsállom:)
Ha valaki előzőleg tizenéves kora óta kinn dolgozott a mezőn, vagy erdőn, majd katonának is elment - elvileg nem is kis ideig -, akkor nem kizárt hogy kitolja a 80kg-t 15-20x. Az hogy emellett valaki még focizik is.... Montez is focizik:)
És nem furcsa. Van erőedzés, meg van ami tömegnövelő edzés. Magyarán hiába nincs akkora valaki mint egy kondis, még előfordulhat, hogy olyan erős, vagy még erősebb is.
1. Sose írtam hogy erősebb nálad egy mezőn dolgozó, csak azt, hogy nem kizárt, hogy egy fizikai munkás is hasonló súlyt kinyomjon, vagy akár ugyanazt.
2. A mezőn dolgozó fizikai munkás meg sose használja a mellizmát? Ez megint honnan jött?:) Gyógyszergyárban végeztek mezőgazdasági munkákat is, vagy van céges favágó buli?
A mellizom csak akkor jó fekvenyomáshoz, ha fekvenyomásban edződött meg?
Nem csak zsákcipelésről van szó, ha mezőgazdasági munkáról beszélünk, vagy nem csak méterfa cipelésről beszélünk ha favágásról van szó. Gondolom a bányász mellizommal esélytelen kinyomni 50 kilót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!