Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
 141/196 anonim ***** válasza:
55%
bumbi, gyerünk egy el terembe és fizetek 20 ezret, ha te kinyomod fekve a 120 kilót. Komolyan besz@rás, amit művelsz itt!
2012. dec. 6. 20:47
 142/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Nana, én azt írtam, hogy NBI-es focista, mellette testépítőket ver le a saját kategóriájukban. Hirtelen ő lett a szuperhős, aki mindenkit lever az adott dolgában. Én szóval nem mondtam, hogy nem nyomja ki, de furcsa, hogy olyanokra képes alapból, mint más több éves gyakorlattal stb. Azért ezt már furcsállom:)

Ha valaki előzőleg tizenéves kora óta kinn dolgozott a mezőn, vagy erdőn, majd katonának is elment - elvileg nem is kis ideig -, akkor nem kizárt hogy kitolja a 80kg-t 15-20x. Az hogy emellett valaki még focizik is.... Montez is focizik:)

És nem furcsa. Van erőedzés, meg van ami tömegnövelő edzés. Magyarán hiába nincs akkora valaki mint egy kondis, még előfordulhat, hogy olyan erős, vagy még erősebb is.

2012. dec. 6. 20:50
 143/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Nekem van bajom az értőolvasással? Lehet, de ha jól emlékszem azt írtam, hogy általában bizonyítom, nem mindig:)
2012. dec. 6. 20:50
 144/196 bumbi02 ***** válasza:
91%
Köszönöm az invitálást Montez, de csak az odafele utam több lenne mint 20 ezer forint:) És sose állítottam hogy én kinyomnék 120 kilót. 80-at kitudok, de szerintem még talán 90 is kimegy, holnap ha lesz alkalmam, kipróbálom, mert már kíváncsivá tettetek.
2012. dec. 6. 20:52
 145/196 anonim ***** válasza:
55%
ja,csak én indultam kisebb erőemelő verenyeken is, évekig arra edzettem, de tuti erősebb nálam egy mezőn dolgozó ember, aki életében nem használja a mellizmait. A fekvenyomáshoz KELL edzés és gyakorlás. Vízipólós 2 méteres állatokat láttam már 60 kilókkal szenvedni. Szóval nekem ne dumálj, hogy egyszerű nyomogatni bárkinek 120 kilókat.
2012. dec. 6. 20:53
 146/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Nem bírja felfogni ezt:) Mert szerinte az, hogy a vállára feltesz egy zsákot és hurcolja az ugyanolyan, mintha akkora súllyal fekvenyomna.:)
2012. dec. 6. 20:55
 147/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

1. Sose írtam hogy erősebb nálad egy mezőn dolgozó, csak azt, hogy nem kizárt, hogy egy fizikai munkás is hasonló súlyt kinyomjon, vagy akár ugyanazt.

2. A mezőn dolgozó fizikai munkás meg sose használja a mellizmát? Ez megint honnan jött?:) Gyógyszergyárban végeztek mezőgazdasági munkákat is, vagy van céges favágó buli?

2012. dec. 6. 20:56
 148/196 anonim ***** válasza:
Teljesen más izmok kellenek hozzá. Zsákcipelésben erősebbek nálam az tuti, de a fekvenyomás az totál más!
2012. dec. 6. 20:57
 149/196 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam nem egy nyáron kint a mezőn. Szalmabálákat kellett pakolnom. Kis, vékony emberek valóban jól bírták, de nem kellett hozzá mellizom.:)
2012. dec. 6. 20:58
 150/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

A mellizom csak akkor jó fekvenyomáshoz, ha fekvenyomásban edződött meg?

Nem csak zsákcipelésről van szó, ha mezőgazdasági munkáról beszélünk, vagy nem csak méterfa cipelésről beszélünk ha favágásról van szó. Gondolom a bányász mellizommal esélytelen kinyomni 50 kilót is.

2012. dec. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!