Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
 191/196 anonim ***** válasza:
Montez, én rájöttem miért válaszolsz ennyit ! Mert csak te szedsz itt egyedül Béres Cseppet :D:D:D
2012. dec. 7. 20:52
 192/196 anonim ***** válasza:

Ennyi. Kiderült a titok.

Wash, én sem tudom, Sanchezt kérdezd..:)

2012. dec. 7. 20:59
 193/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Reagálnék egykettő gondolatra, amit fejben tudtam tartani, amivel támadott a fitness-lány (bocs, nicknevet nem tudok).

1. Ízlések és pofonok, a mostani barátnőm 40 kilós. Én előbb nézem meg a lányok arcát, aztán az alakját. Hiába van jó alakja valakinek, ha zsák kell a fejére.

2. A Laar pour laartot kultúrszennynek hívni, bűn. A magyar humorvilágban az egyik legeredetibb társulat. Sokkal jobb mint a mostani showderesek akármelyikje.

3. 15-16 évesen én is 60 kg voltam, és én is megnőttem. Most 80 kg vagyok. Pedig 15-16 évesen nyomtam be a félkiló tésztát vacsorára, napi 6-7 étkezés, este 11kor is még ettem. Tehát elvileg "nem tudtam hízni étrend nélkül" (legalábbis ti ezt ennek fordítjátok le) , idővel pedig tényleg megnőttem. 15-16 évesen nem vészesen kevés az 58kg. Nem pont az ideális, de a 62-63 kg már az lenne.

De akkor további jó gúnyolódást, buzdítsatok mindenkit arra hogy 14 éves korától kezdve tömegnövelő étrenden éljen, mert különben sose lesz izmos. Na további szép életet, és ennél csak több sikert az életben, minthogy ki mennyivel nyom fekve.

2012. dec. 7. 21:26
 194/196 anonim ***** válasza:
Köszönöm válaszod engem már kielégített.... :D
2012. dec. 7. 21:31
 195/196 anonim ***** válasza:
Neked is jó edzést bumbi.:)
2012. dec. 7. 21:31
 196/196 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom, hogy miért kell 15-16 éves srácokat arra rávenni, hogy grammra pontosan étkezzenek és hogy kihagyják azt az ételt amit szeretnek. Étrend nélkül is lehet valakinek jó alakja, ami nem testépítői szintű nyilván, de egy sportos alak.
2016. jan. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!