Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
Ennyi. Kiderült a titok.
Wash, én sem tudom, Sanchezt kérdezd..:)
Reagálnék egykettő gondolatra, amit fejben tudtam tartani, amivel támadott a fitness-lány (bocs, nicknevet nem tudok).
1. Ízlések és pofonok, a mostani barátnőm 40 kilós. Én előbb nézem meg a lányok arcát, aztán az alakját. Hiába van jó alakja valakinek, ha zsák kell a fejére.
2. A Laar pour laartot kultúrszennynek hívni, bűn. A magyar humorvilágban az egyik legeredetibb társulat. Sokkal jobb mint a mostani showderesek akármelyikje.
3. 15-16 évesen én is 60 kg voltam, és én is megnőttem. Most 80 kg vagyok. Pedig 15-16 évesen nyomtam be a félkiló tésztát vacsorára, napi 6-7 étkezés, este 11kor is még ettem. Tehát elvileg "nem tudtam hízni étrend nélkül" (legalábbis ti ezt ennek fordítjátok le) , idővel pedig tényleg megnőttem. 15-16 évesen nem vészesen kevés az 58kg. Nem pont az ideális, de a 62-63 kg már az lenne.
De akkor további jó gúnyolódást, buzdítsatok mindenkit arra hogy 14 éves korától kezdve tömegnövelő étrenden éljen, mert különben sose lesz izmos. Na további szép életet, és ennél csak több sikert az életben, minthogy ki mennyivel nyom fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!