Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
bumbi02
te még nem dolgoztál évtizedekig kemény fizikai munkát,nem nyomsz ki fekve 100kilót sem,nem rendeztek még fizikai munkás vs testépítő erőemelő versenyt sem.
honnét a pi csából szeded az információidat?
majd ha te elérted hogy 120-140kilót nyomsz ki fizikai munkásként majd akkor gyere vissza vitatkozni,addig minden amit írsz teljesen hiteltelen,csak a te kitalációd,spekulációd az egész.
Dirtboy, innentől kezdve amiket te írtál - nem tudom melyik kérdésnél olvastam - azok is hiteltelenek. Majd ha látok videót elhiszem?
Erről beszélek. Ha valaki ti oldalatokon azt írja hogy kinyomta a 130 kilót, akkor aztaaaa, állat vagy. Ha másik "oldalon" kinyom valaki 110 kilót, akkor peerszee.. nem is kondizol. Nincs is étrended. Hazudsz.
/Dirtboy, innentől kezdve amiket te írtál - nem tudom melyik kérdésnél olvastam - azok is hiteltelenek. Majd ha látok videót elhiszem?/
a kettő nem azonos
én súlyzós edzést végeztem évekig,amiket írtam súlyok teljesen reálisak mások is tudják simán teljesíteni.
te meg azt állítod ami lehetetlen,egy étrend nélküli össze vissza evő ember van olyan izmos mint Montez azért mert fizikai munkát végez meg hogy a sok éves fizikai munkától kinyom bárki 120-140kilót.
én már találkoztam Montezzel szóval nem csak képről tudom hogy milyen és érdekes módon nem igen látok olyan fizikumú fizikai munkást mint amivel ő rendelkezik.
gondolom a szemem lehet rossz,igaz?
Nem írtam azt hogy bárki, mert fizikai munkás és fizikai munkás közt is hatalmas lehet a különbség. Csak annyit írtam, hogy vannak olyanok, akik közel úgy néznek ki, illetve közel annyit kinyomnak mint Montez.
Nem emlékszem pontosan az adataidra amiket írtál, de ha jól emlékszem te is 80-90 kilót nyomsz ki fekve. Én is olyan tájt. Akkor az enyém is reális, ugye? Vagy az enyém nem lehet reális, mert én nem étkeztem jól? vagy nem súlyzós edzést végeztem?
Az izom nem fogja tudni hogy súlyzót emel-e, vagy farönköt.
Miért, ha küldenék képet, akkor elhinnéd hogy kinyomom a 80 kilót? Vagy ha apámról küldenék képet elhinnéd hogy kinyom 100 kilót? Vagy ha Szokratesz küldene képet, akkor elhinnétek hogy kinyomja 20x a 80 kilót? Akkor is találnátok bele kötni valót.
Persze én vagyok a hiteltelenebb, mert nem tettem fel képet a "Töltsünk fel magunkról képet, és dicsérgessük oda vissza egymást"-kérdéshez. Én nem azért érek el eredményeket az életemben, hogy nekem jó legyen, nem azért hogy azt reklámozzam.
Ide meg (ehhe kérdéshez) azért nem töltök fel, mert ide akkor lenne értelme, ha lenne egy évvel ezelőtti képem is. Persze ezt már tucatszor leírtam, de nem fogjátok fel.
Mint írtam: hiteltelenebb vagyok vagy sem, nem várok semmilyen pecsétre, én tudom mit értem el, én tudom mennyit fejlődtem, a környezetem ezt látja, ők se csak akkor fogják el hinni ha a Sport,mozgás kategória Top1-je hitelesítette. És mivel én tudtam így fejlődni, mások is tudtak így, ezért ha olyan a kérdés, igenis leírom a kérdezőnek, hogy nekem ez így ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!