Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
SS, esetleg valamit a témához tudsz hozzá tenni vagy csak a begyakorolt mondtatok mennek?
Egyébként igazad van egy fekvenyomásnál lényegesen kevesebb izom dolgozik mintha egy búzás zsákot emelsz a földről a válladra majd egy padláslépcsőn felviszed a válladon, az egyik kezeddel kioldod a kötelet és kiborítod.
Na melyik az egyszerűbb?
Na gyere tegyük próbára a tudásunkat a testépítés, táplálkozás, edzés témában, csak nehogy alul maradj:) 1. Montez már adott tanácsot, én miért ismételjem el ugyanazt?:) Mi a problémád az SS-el csak nem zsidó vagy, vagy cigány és böki a csőrödet?:) De csak neked el mondom honnan ez a név, mert látom gyenge a felfogásod.
1.S - Sali, az az a vezetéknevem.
2.S - Sanchez, becenév, mert egy ideig fociztam és rám ragadt. Mivel nem akartam kiírni, hogy SaliSanchez, maradt az SSanchez. Tessék okoska, én legalább nem egy görög b.ziról neveztem el magam és bölcs embernek adom ki magamat:)
Azért a színvonalat mutatja, hogy szerinted az SS-el csak annak lehet baja, aki zsidó, vagy cigány, de a Szokratész pedig egy görög b*zi volt. Majd veszitek 9. osztályban, hogy ki volt Szokratész. Esetleg a védőbeszédjéről is olvastok valamit, bár azt már annyira nem szokták erőltetni.:)
Másrészről, a 80kg-t fekve kinyomni jóval könnyebb, mint földről felemelni, és cipelni. Főleg egy olyan tárgyat, aminek fogása sincs. (zsák). A súlyzónak elég kellemes fogása van, és fekve ki vagy támasztva. Úgyhogy valószínűleg aki megemeli a 80kg-s zsákot, az kifogja nyomni a 80kg-s súlyt is. Sőt, akár a 100 kilóst is.
Te tényleg ennyire hülye vagy valaki súg? Ha megemelsz valamit, akkor valszeg dolgozik a láb, a hát stb. Ha fekvenyomsz és ha szabályosan csinálod akkor a mell. Mit nem lehet ezen megérteni, hogy más izmok dolgoznak, vagy te a melleddel emeled meg a zsákot te baromállat? Már ne haragudj. De te annyira hülye vagy, mutogatni kéne. Megemelsz egy 50 kg-s zsákot több izom együttes erejével.
Utána kinyomsz 50 kg-t 1 izom erejével. Ne keverjük már jó? Szóval rohadtul nem függ össze ha megemelsz 100 kg-t, azt kis is fogod nyomni. Ennél érthetőbben nem tudom el magyarázni, ha így sem fogod fel, akkor szobanövény vagy.
Nem tudom miket képzelsz magadról? Rossz az aki rosszra gondol? Hol tettem én valahol is utalást arra, hogy valamilyen etnikum gyűlőlője lennél? Nem vagy te annyira fegyelmezett. Kis hözöngő papagáj vagy aki mindig is csapódni fog valakinek a véleményéhez. Az önállóság magasabb szintjére még nem fejlődtél.
Ha Montez elmondta (a saját véleményét) akkor azt nem kell Neked megismételni. Próbálj önálló véleményt formálni, új információt belevinni. Én a saját életem alatt tapasztalt dolgokat írtam, ami nem egyezik a Tiéddel (bocsi, nem is a Tiéd), ezért még nem kell valakit anyázni. De mindez csak a Te antiképességeidet bizonyítja, nem pedig az én szexuális beállítottságomat.
Ja, ha már a neveknél tartunk, látod ezt sem jól tudod. Ugyanis a nevem a focihoz kapcsolódik. Egy brazil focista: Socrates. De gondolom akkoriban amikor Ő és én is fociztam, Te még kósza gondolat sem voltál. Nos nekem ő volt példakép a fociban és az Ő szellemében is fociztam.
Gondolom Neked a "Mézga" név sem mond semmit, nos vele is fociztam egy csapatban.
SS! Látom Neked veleszületett rendellenesség a másik sértegetése és pocskondiázása. De sebaj. Elnézem Neked.
Nos amit felhoztál példát: "az ököl elhelyezkedése erőemelés során dél-délnyugat irányban fekve, enyhe gerincferdüléssel párosítva", az nagyon hasznos tanulmány, azt hiszem ezek után át kell írni a relativitás elméletét is.
Na akkor most utoljára elemzem a kérdező kérdését. Tehát nulla anyagi ráfordítással szeretne változtatni az alakján. Ennek a járható útja csak az, hogy eszik amit kap, és sportol amit tud.
Ugyanis ami ezen felül van, sorolom: konditerem (neked-templom), változatos, energiadús étrend, táplálék kiegészítők sora, vitaminok és ásványi anyagkiegészítők, pénzbe (tudod azok a szines kis gombok és papírfeclik) kerülnek. Tehát Te (is) hiába ajánlod, hogy mit egyen és mit emelgessen ha nem kerül neki sajnos rá. A kora miatt pedig nem is hiszem, hogy ajánlott lenne konditerembe járni és feleslegesen terhelni a vázszerkezetét (csontok) és ezek kapcsolódási pontjait (izületek). Főleg nem önállóan. De hála istennek pénze sincs rá. Mert én sem tenném.
Most akkor búcsuzunk egymástól kis SS-em mert mivel nem egy hajóban és nem is egyirányba húzunk, ezért mi már nem találkozunk informálisan ebben a témában.
Isten Veled Te erőemelő elemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!