Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/196 SSanchez ***** válasza:
59%
Hatékonyabb lett volna a fogyás tömegnövelő étrenddel?:) Te fogyás alatt azt érted, hogy végzed a felüléseket és eltávozik a zsír a hasadról? Vagy a koplalást amivel rengeteg izmot veszítesz?:) Ennek az étrendnek a lényege(hogy kalória deficit legyen), hogy biztosítsa számodra azt, hogy úgy fogyj, hogy a kezedben tarthasd a dolgokat, valamint minimalizálja az esélyét az izomvesztésnek. Gondolok itt a magas fehérje bevitelre, de mellé szoktak csinálni aerob edzést, biciklizés, kocogás stb.
2012. dec. 6. 20:23
 132/196 bumbi02 ***** válasza:

Én nem konditermekben láttam, hanem utcán, vagy munka közben. Ha nem is akkorákat mint téged, de közel akkorákat. Van különbség persze a te javadra, de számomra az nem olyan hatalmas különbség. A Kathi féle, vagy Cutler féle testépítők pedig eszméletlen rondák. Tehát hozzájuk inkább nem viszonyítanék, meg hát ők versenyszinten csinálják - és azt se tudom hogy naturál-e vagy sem .

Tehát csak akkor létezik egy eredmény, ha arról kép is készül?:) Érdekes, hogy az ide írogatók eredményeit elismeritek, nem kérdőjelezitek meg, sőt agyondicséritek az átlagos testalkatú szálkás 15 éveseket hogy p*namágnes lesz - miközben szerintem csak egy átlagos testalkat teljesen szálkásítva - , de ha én állítok valamit, akkor azt csak akkor hiszitek el ha képet küldök? Nem fogok képet feltölteni, egyrészt, amit már leírtam, hogy hiába töltenék fel, valószínűleg bagatellizálnátok, másrészt pedig az izomzatom nem attól fog létezni, vagy nem létezni hogy Montez, SSanchez, vagy valamelyikőtök ráadja a pecsétjét.

2012. dec. 6. 20:27
 133/196 SSanchez ***** válasza:
46%
Nincs pecsétem ilyen dolgokhoz, de amit állítasz azt igazold. Én általában olyan dolgot jelentek ki, amit meg tudok magyarázni, hogy miért gondolom így az adott dolgot, sőt akár tárgyi bizonyítékot is feltudok mutatni. De te csak itt keresed a kifogásokat, büszke vagy magadra, hogy mit értél el étrend nélkül, de nem akarod megosztani velünk.
2012. dec. 6. 20:30
 134/196 bumbi02 ***** válasza:
46%

Hatékonyabb lett volna a fogyás tömegnövelő étrenddel?:) Te fogyás alatt azt érted, hogy végzed a felüléseket és eltávozik a zsír a hasadról? Vagy a koplalást amivel rengeteg izmot veszítesz?:) Ennek az étrendnek a lényege(hogy kalória deficit legyen), hogy biztosítsa számodra azt, hogy úgy fogyj, hogy a kezedben tarthasd a dolgokat, valamint minimalizálja az esélyét az izomvesztésnek. Gondolok itt a magas fehérje bevitelre, de mellé szoktak csinálni aerob edzést, biciklizés, kocogás stb.

Megint a legnagyobb lényegbe kötöttél bele, kimaradt a szálkásítás "hatékonyabb lett volna tömegnövelő/szálkásító étrenddel". (izmosodás/fogyás). Bocsánat.

Sose koplaltam hogy lefogyjak. Ugyanúgy megettem a csilisbabot, a pizzát, a pörköltet. Csak egyszerűen kalóriadeficit volt. Nyáron heti 7x2 órát fociztunk - persze nem minden héten - , reggelente 8km-t futottam terepen, + edzettem. 85ről lefogytam 75 kilóra.Azóta pedig szép lassan vissza jöttem 80 kg-ra. És azt ettem akkor is, ami jól esett.

2012. dec. 6. 20:33
 135/196 anonim ***** válasza:
figyelj, ha jó a forma, akkor én elismerem a tiédet is. Volt már ilyen, hogy vitatkoztam egy sráccal és betett egy képet és nagyobb volt, mint én. Nem tehettem mást, elismertem mindenki előtt. Én nem dumálok félre, aki jobb az jobb, én elismerem. Azt írod, hogy azért nem akkorák, mint én. Tehát mégis számít az étrend, mert én fOs genetikával is nagyobb lettem, mint egy átlag naturál, aki nem figyel a kajára. Ennyi, nincs több kérdésem.:)
2012. dec. 6. 20:34
 136/196 bumbi02 ***** válasza:
100%

Nincs pecsétem ilyen dolgokhoz, de amit állítasz azt igazold. Én általában olyan dolgot jelentek ki, amit meg tudok magyarázni, hogy miért gondolom így az adott dolgot, sőt akár tárgyi bizonyítékot is feltudok mutatni. De te csak itt keresed a kifogásokat, büszke vagy magadra, hogy mit értél el étrend nélkül, de nem akarod megosztani velünk.

Leírjam 5x-re is hogy miért nem, vagy visszaolvasol?:)

Ti azt állítjátok, hogy étrend nélkül nem lehet fejlődni, illetve egy munkásember aki 27 évig végez fizikai munkát - nem a lapáttámasztókról beszélek - nem tudna kinyomni fekve sose 120-130-140 kilót. (Sőt, SSanchez még azt is állítottad (illetve céloztál rá) hogy aki NB1-ben focizott, az biztos nem tud kinyomni 80kg-t 15-20x --> Szokratesz, bizonyítanád?) Bizonyítanátok?

2012. dec. 6. 20:37
 137/196 SSanchez ***** válasza:
50%

Nekem, anyámnak, apámnak, bátyámnak, ikertestvéremnek, osztálytársamnak, haveromnak, szomszédomnak stb. sikerült izmosodni/fogyni étrend nélkül. Biztos hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel, de ment anélkül is.

Sikerült izmosodni/fogyni étrend nélkül. De utána írod, hogy hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel. Tehát leírtad, hogy a fogyás is hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel.:) Miről van szó?

2012. dec. 6. 20:39
 138/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Azt írod, hogy azért nem akkorák, mint én. Tehát mégis számít az étrend, mert én fOs genetikával is nagyobb lettem, mint egy átlag naturál, aki nem figyel a kajára. Ennyi, nincs több kérdésem.:)

Eddig is azt írtam hogy közel akkorák mint te (legalábbis remélem:)). Én csak nem látok akkora különbséget a te testalkatod és egy nem étrendező közt, mint amekkora fontosságot hirdettek itt az étrendnek.

2012. dec. 6. 20:40
 139/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Sikerült izmosodni/fogyni étrend nélkül. De utána írod, hogy hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel. Tehát leírtad, hogy a fogyás is hatékonyabb lett volna tömegnövelő étrenddel.:) Miről van szó?

Ha odafigyeltél volna, már pontosítottam fentebb. Ha nem azt néznéd hol tudsz belekötni, hanem komplex elolvasnád, értő olvasással azt amit írok, akkor talán észrevennéd:) Jobb lenne ha próbálnád bizonyítani az állításaidat te is, hisz előbb mondtad, hogy mindent bizonyítasz, ha állítasz valamit.

2012. dec. 6. 20:43
 140/196 SSanchez ***** válasza:
50%
Nana, én azt írtam, hogy NBI-es focista, mellette testépítőket ver le a saját kategóriájukban. Hirtelen ő lett a szuperhős, aki mindenkit lever az adott dolgában. Én szóval nem mondtam, hogy nem nyomja ki, de furcsa, hogy olyanokra képes alapból, mint más több éves gyakorlattal stb. Azért ezt már furcsállom:)
2012. dec. 6. 20:43
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!