Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
Az okos szakácsnak itt egy kis olvasnivaló:
Köszönöm az olvasmányt, elolvastam, és most se tudok mást mondani mint eddig.
És Ssanchez, ez nem erőlködés, csak egyszerűen aki gyakorikérdéseket olvassa, azt hiheti, hogy ha nincs pénze - tápkiegekre és kajákra - , akkor nem is lehet izmos, vagy erős. Attól függetlenül, hogy valaki ki akarja magát gyúrni, vagy csak épphogy sportos akar lenni egy kicsit. (persze tudom, a cikk pont erről szólt, amit Montez küldött, de amit írtam leírtam: különleges étrend nélkül is tudtam izmosodni, ahogyan sokan mások is)
Nem sajnálom a vitamint a szervezetemtől, gyümölcsöt szinte mindennap eszek.
Képet pedig nem fogok mutatni. Egyrészt az összehasonlításhoz kellene egy régi kép és egy mostani, és nem szokásom magam félmeztelen fotózgatni.
Másrészt, Montez láttam már rólad képet, és megint félre akarod magyarázni azt amit én írok. Sose írtam hogy étrend nélkül lehet testépítői izmokat összeszedni. Csak azt írtam hogy lehet izmosodni, és erősödni, elég sok olyan ismerősöm van, aki a fehérjéről még mindig azt hiszi hogy szteroid, mégis elég szép keze van, és jó a testalkata. Ahhoz a kinézethez, amit te összeszedtél, biztos kell figyelni az étrendre is, de hangsúlyoznám a kérdező kérdésének egy két részletét... "kis izmot szeretnék"...."Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni". Amit a kérdező szeretne elérni, ahhoz az én tapasztalataim alapján nem kell különös étrend.
A biológia törvényeit nem vitatom. Tudom hogy kell a fehérje. Csak ha valaki változatosan étkezik, akkor a kellő fehérjét-szénhidrátot-vitamint megszerzi, nem kell ahhoz külön étrendet össze állítatni.
Gondolom a bányászok is már évszázadok óta figyelnek a táplálkozásukra, mert ha nem viszik be a 2-2,5g/testtömeg kg fehérjét, akkor másnap nem fogják bírni az iramot, és csak satnyulnak az izmaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!