Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/196 Sznofru ***** válasza:
87%

Genetikától is függ, hogy szar kajával is tud izmosodni. Erről mindenki milyen szépen megfeledkezik :)

Amúgy le lehet írni a top táplálkozást, de lehet hogy 16 évesen nem ezzel lesz elfoglalva amit meg is értenék.

2012. dec. 2. 10:15
 12/196 anonim ***** válasza:
55%
Miért ne lehetne 16 évesen odafigyelni a kajára? Nagyon sokan megteszik, ez nem törvény, hogy majd csak 20 évesen kell jó étrend, addig meg kakaós csigán kell élni.
2012. dec. 2. 10:17
 13/196 anonim ***** válasza:
Na, itt most szerintem megint az van, hogy az átlagember és a testépítő felfogás testskálája ütközik. Az átlagembernél az izmos, sportos alak a testépítőnél lópikula, ami kábé stimmel is, mivel az átlagember csak kb olyan alkatot akar, ami alapból van az embereknek, plusz egy pici. Ez lehetséges, hogy sikerülhet random evéssel, de genetikafüggő, nekem például rohadtul nem megy. De aki szerencsés, annak kijöhet egy viszonylag jobb alak is. De ha ettől az átlagtól azért kicsit jobban jobbat akar, akkor viszont oda kell figyelni, nincs mese.
2012. dec. 2. 10:43
 14/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Ha figyelmesen elolvastad volna mit írtam, te is tudnád, hogy nem ezt írtam. De az, hogy a testépítő inkább megy kinézetre, az szerintem nem titok,hiszen egy testépítő versenyen nem súlyokat kell emelni, hanem szimmetriát néznek, saját koreográfiára zenére kell pózokat bemutatni, illetve az izmok nagyságát nézik. És az hogy kinézet az elsődleges, nem zárja ki, hogy ereje is legyen. Bár a kinézet nem egyenesen arányos az erővel.

Ha figyelmesen elolvastad volna mit írtam, akkor rájönnél hogy nem heti 200 fekvőt írtam.

Ha figyelmesen elolvastad volna mit írtam, nem azt írtam hogy a testépítő gyorsan halad, csak azt, hogy pontos étrenddel és edzéstervvel hatékonyabban lehet edzeni, amit nem vitatok.

Egyszerűen csak azt írtam, hogy nem kell földön ragadva, csak azt táplálni mindenkibe, hogy csak úgy izmosodhatsz, ha szigorú étrendet követsz, több ezer forintért fehérjéket és szénhidrátokat veszel. Mint írtam, nekem is sikerült "sz*r" kajákkal izmosodnom, ahogyan édesapámnak is sikerült - mert heti 7 napot fizikai munkát dolgozik - , és ahogy másoknak is sikerült, és ahogy másoknak is.

2012. dec. 2. 10:49
 15/196 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi.:) Pont Wash példája is bizonyítja, hogy még jó étrenddel is nehéz fejlődni. Valaki gondolhatja (pl az okos szakács), hogy hú de fejlődik, mert hízott x kilót. Ja, csak nem mindegy a minőség, hogy annak 90%-a lesz zsír vagy a nagy része izom. Na ezért is kell odafigyelni, ha számít a kinézet is!
2012. dec. 2. 10:51
 16/196 anonim ***** válasza:
100%
Na meg attól, hogy valaki nem tudatosan táplálkozik, még beviheti a kellő mennyiségű tápanyagot, ha a sok munkától ki van fáradva, a teste is éhezik az energiára, így kb azért azt eszi, amit kell. A lényeg az, hogy akinek ez nem adatik meg, az direkt hozza úgy össze az ételét, hogy jó legyen. De van egy szint, amíg ez elég, utána nem. Sokan túl akarják lépni ezt a szintet, sokan meg nem. Az biztos, hogy az odafigyelés nem árt egyik csoportnak sem. Az álló óra is jó időt mutat naponta kétszer (:
2012. dec. 2. 10:55
 17/196 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is bírlak Wash! :)
2012. dec. 2. 10:58
 18/196 anonim ***** válasza:
(:
2012. dec. 2. 11:08
 19/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Montez, az "okos szakács" nem állítja hogy 100%-ban izom az, amit felszedett, viszont engem nem az érdekel, hogy 100% izom-e, hanem az, hogy jóval nagyobb a teljesítményem, és még esztétikus is.

Amit Wash írt, azzal pedig egyetértek. Egy átlagember mást mond izmosnak, mint egy testépítő. Csak vegyük figyelembe, hogy a kérdező nem testépíteni akar, hanem sportos szeretne lenni. Legalábbis a kérdéséből nekem ez jött le.

2012. dec. 2. 12:13
 20/196 SSanchez ***** válasza:
59%

Ne erőlködjél már szakács. Elkezdi a testépítés és leáll annál a fizikumnál amire azt mondja, hogy ez megfelelő lesz.

Nem kell szekrény lenni, naturálban amúgy sem lesz senki sem az:)

2012. dec. 2. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!