Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
A munkás kaja jó nagy mellélövés.
Van jó pár tanulmány, hogy a földeken dolgozó törzsek eldugott helyeken mit esznek. Vannak olyanok akiknek a táplálkozása majdnem csak sárgabarack. Vannak olyanok akik kevés kalóriát visznek be, mégis jobban bírják a napi robotot a földeken, mint bárki Mo-n :) Tehát ez baromira nagy tévedés. Ne keverjük már a fizikai munkát, amihez a szervezet hozzászokott a súlyzós edzéssel. Itt is adaptálódik a szervezet ezért emelünk a súlyokon, amihez már plusz kaja kell :) Remélem látod a különbséget :)
Jó, akkor se én, se apám, se egyik ismerősöm soha nem izmosodott meg munkában, étrend nélkül.Magam se tudok lenyomni egykezes fekvőtámaszokat.80 kilót se tudok kinyomni. Mindannyian véznák vagyunk, és csak ti tudtok izmosodni, az étrendet követve. (irónia off) Ha nektek ez kell a lelki boldogságotokhoz, akkor higgyétek ezt, hogy csak a ti módszeretek működik, semmi más. Tápláljátok minden 14 évesbe, aki picit szeretne izmosodni, hogy erre csak akkor van esélye, ha szigorú étrendet követ.
Én meg nyugodtan megeszek esténként egy pizzát, iszok hozzá kólát, néha bemegyek a mekibe, és akkor és azt eszek, amikor és amit szeretnék, és jót nevetek azokon, akiknek az kell az önbizalmukhoz, hogy minél izmosabbak legyenek, és ezért nem ehetnek azt, amit akarnak.
Na tisztelt gyurmaemberek!
A nagy táplálékkiegészítés zabálás közben elfeletkeztek egy ici-pici apróságról. A kérdező kérdése nem erről szólt. Gondolom ez csak azért kerülte el a figyelmeteket mert ott ahol tömény fehérjének kéne lenni, ott nálatok izom van.
A kérdezőnek pillanatnyilag csak Bumbi adott választ Ti csak a szereiteket magasztaltátok az egekbe. Azokat a szereket amelyek felemésztik a szervezeteteket (Schwarzi-szívműtét, schobert norbi-szívműtét, Talmácsi épp most kórház....).
Ti csak egyetek ezekből sokat én maradok az ételeknél. Ami jön sorba: Húsleves, főzelék, tészta, lecsó, bőrös császár sütve :). Nem is értem miért nem vagyok elhízva, és hoyg az izmaim még működnek is.
Tehát a kérdezőnek én isinkább az egyszerűbb, lassúbb ám jóval tartósabb módszert javaslom. Mozogj kis barátom sokat, aztán ha éhes lettél egyél ami van, legfeljebb anyádéknak hitelt kell felvenni, ha nagyon sokat eszel (akár krumplis tésztát) :), és ne élj bizonytalan összetételű csodaszerekkel, mert akik ezzel élnek, csak látszólag izmosak. Ha abba hagyják a bogyószedést összesenek mint a csumaszatyor. Ha meg nem hagyják abba, majd talán sikerül megműteni őket.
Tévedsz szokratész, nem ajánlottunk szereket, csak jó étrendet. Amiről te beszélsz az koksz, szteroid. Ezekkel van a gond. Én sovány husokat írtam, rizst, krumplit, stb. Nézd meg az első kommentem.
Biztos nincs agyam, ezért vagyok élelmiszermérnök és fejlesztő mérnök egy ismert gyógyszergyárban.
Tisztel Élelmiszer Kutató Mérnök Úr!
A ktekedést Te kezdted a második válaszoddal amikor Bumbinak tartottál oktatást arról, hogy a normál étrend szart sem ér. Közben magad is favorizálod, az én írásom meg személyes megtámadásnak veszed. De nem kívánok elmenni abba az irányba, hogy egy gyógyszergyártó cég mennyire szolgálja az emberek érdekeit és mennyire a saját profitját.
Most kicsit lasabban mondom, hogy arról szól a kérdés, van egy srác aki maga szerint kicsit vézna (bocsi kérdező itt ez a szó nem lenézése alkatodnak-én ugyanilyen voltam), s PLUSZ költségek nélkül szeretne izmosodni.
Szerintem meg 16 évesen inkább légy büszke, hogy ilyen jó szálkás az alakod, nem tartozol azokhoz a sok tinizserhez akik ennyi idős korukra már rengeteg plusz súllyal rendelkeznek, hála a modern élelmiszer kutatások eredményeként (ízfokozók, szinezékek nagy E betük).
Tehát szerintem Te teljesen jó úton jársz nem kell kapkodnod, 16 évesen ne akarj beleavatkozni a természet rendjébe.
Na megjött az erősítés, egy újabb szakértő. Csak azt nem értem, hogy gondolják, hogy a népi babonákkal majd megértik a világ működését. Valamit nagyon nem vágtok. Kis illusztráció: [link]
Mint mondtam, a tények félreértelmezéséből jönnek a tévhitek, az a jópár tárgyi tévedés is, amit az újabb barátunk említett ("szerek" hatása, összeesés, gonosz E-számok, természetellenesség, stb). De csak egy kérdés: ha a kérdező eddig sem figyelt a kajára, és vékony maradt, ha ezután se figyel, akkor majd nem lesz? Mi változna? Az a 4-5 kilós súlyzós edzegetés majd ad neki annyi pluszt, hogy megizmosodjon? Én már túl vagyok ezen, kipróbáltam, nem működött.
Azt mondják, az edzés 70%-a a kaján múlik, lehet sikerült egyeseknek kaja nélkül az a 30, vagy kevesebb, de ez még nem lesz jó eredmény. Egy képre most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kis Amerika kapitány mennyire pattintotta ki magát kiflivel. Nem kell magáról, szedjen a netről valami ugyanolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!