Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/128 A kérdező kommentje:

Neked sem jött át a mondandóm. Nem baj, nem az eszetekért szeretik a sportolókat.

Arról bezséltem, hogy nyilván nem 62 évesen szeretnél saját lakást. Nem 54 évesen szeretnél gyerekeket, stb. folytassam még?

2012. aug. 11. 17:04
 62/128 A kérdező kommentje:
eszükért, bocsánat
2012. aug. 11. 17:04
 63/128 anonim ***** válasza:
Szidod a sportolókat, mert állításod szerint felsőbbrendűnek érzik magukat, miközben te kollektívan leszólod mindegyiküket? Ez elég jól tükrözi a saját értelmi szintedet is.
2012. aug. 11. 17:12
 64/128 A kérdező kommentje:

Amiért leszóltam itt az embereket, az azért történt, mert úgy válaszoltak! Lásd: Wash: okostojás, fogyatékos, a 75%-os válaszolót meg meg sem említem, olyan minősíthetetlenül válaszolt.

Ha nomrálisan elkezdenek írni, nem "szólok" le senkit. Csak nem fogom helytállónak tartani az érveiket.

2012. aug. 11. 17:16
 65/128 anonim ***** válasza:
Attól az még mindig nem sport tudtommal nem lehet amatőr vagy profi szinten gyorsasági házépítő ill. gyorsasági gyermeknemző versenyre nevezni. Javíts ki, ha tévedek. Illetve az sem szokás, hogy barátságos mérkőzésre kihívod valamelyik szomszédod a fenti számokban. (Bár nem tudom, hogy van ez idiótiában)
2012. aug. 11. 17:17
 66/128 anonim ***** válasza:

"Nem fogom helytállónak találni az érveiket"

Cicám akkor ez nem egy kérdés mindössze önigazolás így nem lenne a helye ezen az oldalon. Ha meg valaki szeretne vitatkozni illene érveket felhozni, cáfolatokat megfogalmazni az elhangzó érvedre, de láthatólag egyikre sem vagy képes.

2012. aug. 11. 17:20
 67/128 anonim ***** válasza:
Neutronlovag hagyd ezt a barmot a nevében is benne van fosadék és az fáj neki az életben idáig semmit nem ért el,mert lusta, 0 IQ-val és nem is fog ennyi évesen, haggyad már még barátnője sincs ennyi IQ-val nem is lessz még 50 éves korára sem
2012. aug. 11. 17:21
 68/128 A kérdező kommentje:
Még mindig nem a házépítés sebessége, hanem az időpontja a lényeg...
2012. aug. 11. 17:21
 69/128 A kérdező kommentje:

Attól, hogy nem vagyok "meggyőzhető", még lehetett volna szidás, sárdobálás nélkül is vitatkozni... ejnye-bejnye kis sportolóim! ;)

75-ös, itt vagy megint! :D

Hiányoztál! :)

2012. aug. 11. 17:23
 70/128 anonim ***** válasza:
Mivel érdemelted ki a szofisztikált hangnemet te idióta, tettél le az asztalra bármit Mr. Fosadék amivel tiszteletet érdemelsz? És azt sem veszed észre, hogy csak azért írogatunk, hogy röhögjünk a tartalmat nélkülöző válaszaidon?
2012. aug. 11. 17:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!