Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/128 A kérdező kommentje:
Éppen azért, mert már minden mindegy (de elkanyarodtunk, nem ez volt az eredeti kérdés).
2012. aug. 12. 15:45
 122/128 anonim válasza:

Amíg nem sportolsz, addig nem is fogod tudni az értelmét. Én is utáltam úgy 18-19 évig, lógtam el gimiben a tesi órákat is. Viszont mióta aerobicozok, egy teljesen új perspektívát adott az életemnek. Érzed azt, ahogy fejlődik a tested (igaz, sokszor kegyetlenül tud fájni), de ahogy szól a mondás: Ép testben ép lélek. Ami valóban nem hülyeség. Pláne mivel egészségügyben dolgozok, így annyi stressz ér... El se hiszed milyen jól le tudja vezetni azt a feszültséget a sport. Mikor kiadod magadból a sok sz*rt, ami összegyűlt. Ennél nincs felemelőbb érzés. Másfelől pedig nagyon jó a közösség.

Harmadrészről lett tartásom, mert nem húztam ki nagyon magamat. Viszont felszedtem némi izmot, ami megtart.

Amúgy meg ha nem szeretsz sportolni, meg nem élvezed az előnyeit, akkor ne tedd. Álláspontot foglaltál, nem lehet az ellenkezőjéről meggyőzni, akkor mégis miért kellett ilyen kérdést kiírnod, ha ilyen hajthatatlan vagy?

2012. aug. 12. 21:39
 123/128 A kérdező kommentje:

"miért kellett ilyen kérdést kiírnod, ha ilyen hajthatatlan vagy?"

Kíváncsi voltam, mások felvállalják-e a valóságot.:P

A mások általi önigazolás jó! ;P

2012. aug. 12. 21:52
 124/128 anonim ***** válasza:
Az az egy probléma, hogy az a "valóság" a te jól elbaszott kis buksidban létezik.
2012. aug. 12. 21:53
 125/128 A kérdező kommentje:
A többség sohasem látja reálisan a világot. :D
2012. aug. 12. 21:57
 126/128 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ki rinyál itt napok óta, hogy milyen kibebaszot szar az élete és majd jól megöli magát. Ezzel alátámasztod, hogy nálad az igazság meg a bölcsek köve és bármit arannyá változtatsz azon túl, hogy bármilyen kérdésre reális választ találsz.

Tudod mi a különbség közted és sportolók/testedzést végzők között? Az, hogy megtanultak küzdeni és elfogadni a fájdalmat és a verítéket egy célért és akkor is felállnak, h padlóra kerülnek. Te meg csak hisztizel, mint valami féléves kisbaba.

2012. aug. 12. 22:12
 127/128 A kérdező kommentje:

"Tudod mi a különbség közted és sportolók/testedzést végzők között? Az, hogy megtanultak küzdeni és elfogadni a fájdalmat és a verítéket egy célért és akkor is felállnak, h padlóra kerülnek."

Hát, ezzel nem mondtál nagy újdonságot... Én biza' elég lusta vagyok. Sporthoz, élethez, mindenhez. De a kérdés nem ezért született. Szóval: a fent leírt lustaságom téged miért zavar?

Nem ezért "szidom" a sportolókat. Nem is olyan régen, egy-két kommentemben leírtam, miért.

2012. aug. 12. 22:17
 128/128 anonim válasza:

"Kíváncsi voltam, mások felvállalják-e a valóságot.:P

A mások általi önigazolás jó! ;P"

??? Ezt nem igazán értem.

Engem személy szerint nem igazán izgat, hogy ki sportol és ki nem. Tudom, hogy jó nekem, mivel érzem. Innentől kezdve te dolgod, hogy mitől fosztod meg magadat. Ha nem érzel így, hogy megfosztanád magadat, akkor teljesen jó, nincs miről beszélni tovább.

2012. aug. 12. 22:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!