Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?
Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?
Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.
Illik rád a neved.
A sport nem csak mások miatt vagy amiatt van, hogy ne legyél beteg, hanem amiatt is mert élvezed. Ez is egy hobbi és sokkal hasznosabb időtöltés mint rohadni a tv előtt. Stresszt levezetni is nagyon jó, fölösleges energiákat levezetni is jó. Emellett persze egészséges (ami nem egy utolsó szempont).
A kondi pedig javít a kiállásodon az pedig fontos, pl. egy állásinterjún vagy akárhol, hogy komolyabban vegyenek.
Persze ezek a kisfiúk (15-17, tisztelet a kivételnek) akik csak menőznek vele, azok nem jutnak messzire a sportban, és amúgy sem kell velük foglalkozni mert hülyék.
"mennyi minden van ahonnan szerezhetsz önbizalmat de azt nem írtad le, hogy mire gondolsz itt."
Tanulás, munka, humor, intelligencia, emberi kapcsolatok.
De azzal, hogy azt írtad "szarul nézel ki", megint sikeresen beizonyították, hogy jól gondolom: aki sportolni kezd, az elsősorban szexelni akar, ezért kezdi el.
Na, én meg ezen nevetek!;)
Nagyon buta vagy te még. :)
Elkezdesz pl. vívni akkor máris szexelhetsz? Nem érted a sport lényegét. Anyádéknak meg köszönd meg szépen, hogy kis korodban be írattak, legalább megpróbáltak normális útra terelni, sajnálom, hogy nem sikerült.
Ahogy Vörös Zoli mondta: "Srácok ne feledjétek,mindig a helyes úton járjatok és akkor nem lesz baj! A sport megvéd minden szartól! No drog,no alkohol,no cigaretta..."
Te tényleg egyáltalán semmiféle testmozgást nem szeretsz? Még csak úgy natúr szaladgálni sem? Erre van kitalálva az emberi szervezet, egy kis emelkedett pulzus, egy kis adrenalin, egy kis endorfin... a sportok ezeknek az intézményesített verziói, hogy lehessen többen is ugyanazt játszani.
Az egy dolog, hogy te valami evolúciós zsákutca vagy, és nem akarod, de legalább ne állíts be mindenkit hülyének, aki mégis, oké?
13:35-ös
Végülis egyikben sem vagyok kiemelkedően jó, igazad van.
13:38:"látod a kor nem minden öcskös...23 évesen ilyen idióta, hogy lehet valaki? biztos mindenki azért gyúr mert dugni akar akkor ezek szerint mindenki de jó akkor én is :)"
Gratulálok a hozzászólásod stílusához, látszik, hogy sportolsz! ;)
13:32
Sétálni szeretek, de azt is csak azért, hogy egyedül legyek, és, hogy elmerüljek a gondolataimban...:D
Nem mondtam, hogy hülyék vagytok, azt írtam, hogy nevetséges olyan indokok mögé bújni, hogy "egészséges", "ez egy hobbi", "levezeti a stresszt", ha valójában nem erről szól.
13:28-as
Höhö, megint bebizonyosodott, hogy a sportolókat sem az eszükért szeretjük. No drog, no alkohol, stb???
Kis naiv.:)
Nézd meg majd x év múlva, hogy a sok-sok dopping-szeren felnevelt élsportoló hány évet fog élni.
ui.: Ki a fene az a Vörös Zoli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!