Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?
Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?
Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.
Alapvető emberi viselkedés mintákat vártam VOLNA el tőletek. De mindegy, ez van!
Röhögtök? Nocsak... ezt is egy orábbi válaszoló írta, legalábba forrást tűntetnéd fel!
Nevessetek nyugodtan, ez egyszerű pánik, ami megint csak az én elméletemet bizonyítja.;)
Alapvető emberi viselkedés mintákat vártam VOLNA el tőletek. De mindegy, ez van!
Röhögtök? Nocsak... ezt is egy o
Nem idézem magamat elmondtam, hogy a kedvesség nem része az alapvető emberi viselkedésmintáknak.
A röhögésnél meg nem idéztem saját gondolat volt attól függetlenül, hogy valaki előttem már ugyanerre a következtetésre jutott.
Épp mást csináltam, és elkerülte a figyelmem, de csak idáig, amit 16:49kor írtál ott a végén... átléptél egy határt. Egy ilyen kis semmirekellő senkiházi hülyegyerek nem nevezheti 'luvnyának' A Szerelmem, akinek a lába nyomát esetleg megcsókolhatod, ha nagyon kegyesek vagyunk, mert annyit sem érsz hozzá képest.
Most már nem vicceskedek, ez már komoly. Most szépen leülsz, és végiggondolod ezt az egészet, majd töredelmesen bocsánatot kérsz bicskanyitogató és ostoba viselkedésedért. A flegmázást befejezed, és eltakarodsz innen az anyádba.
Megértetted?
Szia Kerdezo!
Ha valaki sportol, akkor az miert baj? En 7 eves korom ota sportolok, es orulok, hogy a szuleim elkezdettek velem ezt az egeszet.
Nincs kitartasod, hogy evekig mozogj valamelyik sportagban? Ez faj neked? Sejtem, hogy igen, kulonben miert fikaznad a sportolokat? Es meg be is vallod, hogy nincs onbizalmad. Akkor ezert fikazod a testepitest?
Tipikusan magyar mentalitasod van, hogy ha te nem tudsz elerni valamiben eredmenyt, akkor fikazod. Ez olyan, mint multkor egy no nyitott egy topikot, hogy miert szereti barki is az izmos kinezetet, mert hogy o nem. Akkor miert is kerdezi? Azert, hogy fikazhasson.
Hajra, fikazzal te is, hatha igy no az onbizalmad. De senki sem fog magaba fordulni, mert neked a sport nem tetszik :-)
Kedves Fosadék, az a baj, hogy te nagyon hülye vagy vagy csak irigy vagy az emberekre mert emberien néznek ki. A jelenlegi elképzelésembe te egy 120Kg körüli eggyén vagy aki alig tudja kitörölni a saját seggét, de mivel mindenhol az olimpia megy ezért elkeseredtél és az interneten trollkodsz.
De ha mind ez nem lenne igaz gondolj bele aki semmi féle mozgást nem végez, csak néha elsétál A ból B be egészségileg nincs csúcsformában.
Szerinted az olyan csajok a szépek akiknek "hátul is van mellük" konyhás néni karjuk van és 5 kilós tokájuk? De fogadni mernék minden nap csinibabákra recskázol.
De ha ez se lenne igaz neked jó hogy nem bírsz felgyalogolni az 5. emeletre, ha kocsmába(vagy bárhol máshol mert napaság elég gyakori) beléd kötnek nem tudod megvédeni magad mert egy gyenge seggdugasz vagy.
Kicsit gondolkozz el ezen.
Kb olyan szintű ez a kérdés miért süt az anyád kaját hisz abba kel alapanyag meg kell sütni szabályok szerint kell csinálni(recept) és még az idő is telik miért nem esztek szart? azzal nincs gond, ingyen van.
Egyszerűen nem tudom elhinni te tényleg 23 éves vagy.
Mielőtt mondanád ironikusan milyen "intelegiens" módon fejeztem ki magam sportember létemre. nem vagyok sportoló, csak néha eljárok futni, napi torna és ugrálókötél.
És azt ajánlom nézz magadba benned van a hiba vagy ha nem találsz magadnak partnert a szerelmi életedbe nem azért van mert az összes "jó" pasi elszedi előled hanem azért mert te vagy béna.
Kedves Wash!
Amiket leírtál, ara az egyetlen dolog, ami eszembe jutott: nos, ezeket várhatod!:)
Többieknek: nem az a baj, hogy sportoltok, hanem, hogy nem ismeritek be, miért. És még én vagyok a nevetséges...
Erre most én is írjam le, hogy tipikus magyar mentalitás?
Ui: nem vagyok kövér.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!