Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 A kérdező kommentje:

Tippeket azért nem fogok osztani!

Ha testi-egészségi-szellemi fittséget is adnak bizonyos sportfajták, akkor tudnod kellene!

Hacsak nem a sport lényege az, hogy...

:)

2012. aug. 11. 16:01
 42/128 A kérdező kommentje:
16:01-es: nyugi, nem az jön. Helyette: a sportpszichológust is bevetettétek?:)
2012. aug. 11. 16:02
 43/128 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem tudod... de hogy ennyire ne vegye magát észre valaki?! Hihetetlen. Egyszerűen nem tudok olyan alacsonyra süllyedni, hogy szót értsek veled. De végülis nem baj, ez csak neked gáz.
2012. aug. 11. 16:03
 44/128 A kérdező kommentje:

"Egyszerűen nem tudok olyan alacsonyra süllyedni, hogy szót értsek veled."

Mégis itt vagy még... a válaszodból kikövetkeztethető paradoxon alapján: nem ezt hívják öngólnak?:)

2012. aug. 11. 16:05
 45/128 anonim ***** válasza:
O.O Nem... te nagyon el vagy tévedve.
2012. aug. 11. 16:07
 46/128 A kérdező kommentje:
Ez már a sablonszövegek elpuffogtatásának periódusa?:)
2012. aug. 11. 16:09
 47/128 anonim ***** válasza:

Wat

Amúgy az feltűnt már, hogy az alapkérdésedet rég szétszedtük? Már csak hisztizel, én meg trollkodlak.

2012. aug. 11. 16:12
 48/128 A kérdező kommentje:

"Már csak hisztizel, én meg trollkodlak."

Na és? Akkor ne válaszolj többet és úgy veszem, én nyertem. Mindneki boldog:)

2012. aug. 11. 16:13
 49/128 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen bármi történjék is, te úgy veszed, hogy te nyertél (mit?), erre mondtam még az elején, hogy ismerem a fajtádat.

De ezzel most még azt is megmutattad, hogy azt sem érted, amit leírok. Teljesen más értelemben válaszoltál rá, mint ahogy írtam. Mintha nem is ugyanazt a nyelvet beszélnénk.

2012. aug. 11. 16:21
 50/128 A kérdező kommentje:

???

Kedves Wash!

Attól, hogy a leírtakból egy mondatra reagáltam, még értem a válaszod.

Tudom, hogy "kitárgyaltuk" a kérdést (az idézőjel azért kell, mert te mondod a saját hülyeséged én meg ennek az ellenkezőjét, csak nem jutottunk tovább). Ha megfigyeled, egyideje már csak te reagálsz. Hm... eszerint kizárólag neked nem tetszik a rendszer, a többiek vagy tudják, hogy igazam van, vagy csak strucc-politikát folytatva, homokba dugott fejjel sportolnak tovább, tudva, hogy igazam van.

Mégeyszer megkérdem (és most mondhatnám, hogy te sem érted a célzásomat, ergo más nyelvet beszélünk): ha tudod, hogy nincs igazam (persze-persze!:)), akkor miért vagy még itt?:)

2012. aug. 11. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!