Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?
Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?
Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.
"Hát ez elég gyengécske volt, legalább a témánál maradtál volna..."
Nekem tetszett.;) De akkor oké, akkor tekintsd ezt az eggyel ezelőtti kommentemnek:
És ezt az "előadást" magadtól vagy az edződdel találtad ki? Gondolom a "mesterekre" hárul az a feladat, hogy a sportolók helyett is gondolkozzanak...;)
14:56-os... sírok a röhögéstől...XD
Tipikus sportoló...
Köszönöm! :)
*ásít*
Te még mindig nem emlékszel, miről is beszélgettünk...
Kedves wash (vagy mi)!
Emlékeim szerint te jöttél azzal, hogy ez egy paranoid fogyatékossal való kedves beszélgetés. Ööö... akkor nem te kanyarodtál el (először) a témától? :)
Másrészt: a kérdést én írtam, úgy alakítom, ahogy akaraom.:)
Három: ha nem tetszik, elmehetsz. (Ja, azt nem! Sportolót legyőzni nem lehet!):D
Négy: akkor megint leírom: még mindig úgy gondolom, hogy sportolókként egyszerűen csak az edzéssel akartok friss húshoz jutni. Erre te anno beírtad, hogy ez hülyeség. Játszuk még ezt? Mert nekem egyébként tetszik, csak akkor egy kicsit elegáns megoldásokat találj már, jó? Ha gondolod, néz meg néhány közvetítést a tv-ben hátha ellesel dolgokat.:)
15:03-as
Baromi jól csinálod, új értelmet adsz a tipikus sportoló definíciónak! (Érted egyáltalán ezt a szót? :))
Én még mindig nagyon röhögök, nyugodtan folytasd..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!