Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 anonim ***** válasza:
Én testépítő vagyok, de legalább annyira szeretek focizni is. Ha nem fociznék sokkal jobban nézhetnék ki, több izmot tudnék felpakolni, de mivel nem ez az elsődleges, így marad a foci is, sőt bármelyik labdasport, mert ezekben tudok igazán kikapcsolódni a súlyzós edzés mellett.
2012. aug. 11. 14:44
 22/128 anonim ***** válasza:
Hát ez elég gyengécske volt, legalább a témánál maradtál volna...
2012. aug. 11. 14:46
 23/128 anonim ***** válasza:
Nekem írtad?
2012. aug. 11. 14:52
 24/128 anonim ***** válasza:
öregem na csak egyszer adja az isten találkozzunk és a szemembe mondd ezeket és majd akkor meglátjuk mi lessz..de azt ne várd el hogy majd megsimogatlak érte! Attól mert te homokos vagy nem kell lenézni másokat...és amiről fingod sincs nem beszólogatni...attól mert nyomi 50kg-os vagy és nem teszel magadért semmit ne minket hibáztass!!!
2012. aug. 11. 14:56
 25/128 A kérdező kommentje:

"Hát ez elég gyengécske volt, legalább a témánál maradtál volna..."

Nekem tetszett.;) De akkor oké, akkor tekintsd ezt az eggyel ezelőtti kommentemnek:

És ezt az "előadást" magadtól vagy az edződdel találtad ki? Gondolom a "mesterekre" hárul az a feladat, hogy a sportolók helyett is gondolkozzanak...;)

2012. aug. 11. 14:57
 26/128 A kérdező kommentje:

14:56-os... sírok a röhögéstől...XD

Tipikus sportoló...

Köszönöm! :)

2012. aug. 11. 14:58
 27/128 anonim ***** válasza:

*ásít*

Te még mindig nem emlékszel, miről is beszélgettünk...

2012. aug. 11. 14:59
 28/128 anonim ***** válasza:
ez homokos lefogadom!!! még 23 évesen még barátnője se volt és ha volt is hamar ott hagyták...
2012. aug. 11. 15:03
 29/128 A kérdező kommentje:

Kedves wash (vagy mi)!

Emlékeim szerint te jöttél azzal, hogy ez egy paranoid fogyatékossal való kedves beszélgetés. Ööö... akkor nem te kanyarodtál el (először) a témától? :)

Másrészt: a kérdést én írtam, úgy alakítom, ahogy akaraom.:)

Három: ha nem tetszik, elmehetsz. (Ja, azt nem! Sportolót legyőzni nem lehet!):D

Négy: akkor megint leírom: még mindig úgy gondolom, hogy sportolókként egyszerűen csak az edzéssel akartok friss húshoz jutni. Erre te anno beírtad, hogy ez hülyeség. Játszuk még ezt? Mert nekem egyébként tetszik, csak akkor egy kicsit elegáns megoldásokat találj már, jó? Ha gondolod, néz meg néhány közvetítést a tv-ben hátha ellesel dolgokat.:)

2012. aug. 11. 15:04
 30/128 A kérdező kommentje:

15:03-as

Baromi jól csinálod, új értelmet adsz a tipikus sportoló definíciónak! (Érted egyáltalán ezt a szót? :))

Én még mindig nagyon röhögök, nyugodtan folytasd..)

2012. aug. 11. 15:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!