Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?
Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?
Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.
Nos, ahhoz képest nagy a pofád, hogy máshol egy nagy rakás szerencsétlenségnek tartod magad, aki végérvényesen elcseszte az életét. Talán a nap egyetlen esete, amikor igazad van. Te már beismerted, hogy vesztes vagy, örülhetsz, mind csatlakozunk.
Lehet, hogy ez a kérdés is csak valamiféle végső igazolásnyerés, direkt provokáció, hogy ránk tudd fogni, hogy bántunk (mert az már a legelején tiszta volt, hogy nem azért tetted fel a kérdést, hogy információt szerezz), de nem érdekes, mert az alapján, amit itt leműveltél elmondható, hogy a világnak nem hiányoznál. Fröcsögsz itt a paranoiáddal, vádaskodsz, hazugnak nevezel másokat, próbálsz flegmán beszólogatni (ami sajna elég bénán megy), csak éppen ha kinézünk a gép mögül, vajon kinek rosszabb? Nekem? A többieknek? A sportolóknak? Neeem... Neked. És ezt csak magadnak köszönheted. A butaságodnak, az ignoranciádnak, a lustaságodnak, a gonoszságodnak, meg még ami tetszik. Szóval hiába mondasz itt bármit, nem nyersz semmit. Még azt is elutasítod, aki segíteni akar, így aztán tényleg menthetetlen vagy.
A többienke: fosadék barátunk rinyálása. Állítólag rendszeres (4. válasz).
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..
XD
Hopp, gondoltam, hogy ez lesz...:D
Mindegy. Wash végülis, megértelek, ha már a luvnyádat nem tudtad megvédeni, valahogy elégtételt kell szerezni.
Nyugodtan olvassátok azt a kérdést is. Legalább ide nem fogtok válaszolni és végleg bebizonyosodik, hogy én nyertem.>:-D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..
YEAH!!!
A 75%-ös itt van! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!