Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/128 A kérdező kommentje:
Sajnos elég messze Pesttől. Ha fizeted az utazási költségemet, megyek! :)
2012. aug. 11. 21:35
 92/128 anonim ***** válasza:
Még én fizessek? Gyere magadtól, ha mersz, bár azt a szívességet úgysem teszem meg neked, hogy megöllek, nem végzem el helyetted a piszkos munkát.
2012. aug. 11. 21:36
 93/128 A kérdező kommentje:

Te akarsz megverni... egy ilyen kis áldozatra nem vagy hajlandó a szukádért? (Látod, már nem írom azt, hogy luvnya! ;))

Ejnye Wash, hát mégis milyen sportoló vagy? :)

Még elhagynak és olyat keresnek, aki sokkal többet edz nálad!:)

2012. aug. 11. 21:39
 94/128 anonim ***** válasza:

Azt a szívességet sem teszem meg neked, hogy ideges leszek (: A gép mögül névtelenül könnyű pofázni, de lám, ha személyesre kerülne a sor, jönnek a kifogások. Szar lehet neked.

De úgy mégis, melyik városban laksz, hátha van arrafele valaki, akit megbízhatok. Bár úgyse mered az igazat leírni, kár kérdezni, de legalább nyilvánvaló lesz.

2012. aug. 11. 21:42
 95/128 A kérdező kommentje:

Borsodi vagyok.:)

Innen ismersz embereket?

2012. aug. 11. 21:44
 96/128 A kérdező kommentje:
Egyébként is: a kifogás gyártást te kezdted, még néhány ezer forintot sem ér meg neked a szukád...:P
2012. aug. 11. 21:45
 97/128 anonim ***** válasza:
Megoldjuk, ne félj. De most azt hiszed, ha mindenfélét elkezdesz rá mondani, akkor nekem rosszabb lesz?
2012. aug. 11. 21:47
 98/128 A kérdező kommentje:
Örülnék neki, nem tagadom. De ha nem is rosszabb, még mindig jól szórakozom! :)
2012. aug. 11. 21:49
 99/128 anonim ***** válasza:
öregem beszoptad borsodi vagyok én is :) na kivele hol laksz?
2012. aug. 11. 21:49
 100/128 anonim ***** válasza:
Akkor tájékoztatlak, hogy csak neked lesz rosszabb. Szórakozásnak meg elég gyenge, én sokkal jobban szoktam (: De hát kinek mi jut...
2012. aug. 11. 21:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!