Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezeknek az önvédelmi "tanfolya...

Ezeknek az önvédelmi "tanfolyamoknak" van értelme?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az edzőknek kell a bevétel.
2012. aug. 5. 11:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem is gyanús volt, hogy pár hét alatt superment faragnak az emberből. Neutron! Kérdezhetek még?
2012. aug. 5. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sok értelme van..
2012. aug. 5. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan.
2012. aug. 5. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok, 18 éves korom óta edzek. Calisthenics, kettlebell, súlyzóztam is. Futok. Tehát az erőnlét rendben van. Viszont szeretnék elkezdeni valamilyen harcművészetet, vagy önvédelmi rendszert. Küzdősportok nem igazán vonzanak.

Nem késő belefogni? Igazából olyanra gondoltam, ami egyszerűbb, lényegretörő, nincsenek benne ilyen túlkapott látványelemek stb...Hátrány még, hogy nem vagyok túl hajlékény se. Csípőtől feljebb nem nagyon megy a rúgás. Ennek tükrében, tudnál nekem ajánlani valamit? Köszönöm!!!

2012. aug. 5. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem Neutronlovag vagyok de valamilyen kung-fut javasolnék neked
2012. aug. 5. 12:31
 7/8 NagyonGonosz ***** válasza:

A tanfolyamoknak nem sok hasznát veszed, leginkább hamis önbizalmat adhatnak. (gondolom nem évekig tart egy tanfolyam)

Egy komoly tudás pedig években mérendő. A hajlékonyság jó sok fájdalmas és rendszeres nyújtással elérhető, persze nem 2 hét alatt.

Ajánlani nem ajánlanék semmit neked kell választanod, hogy te mit szeretnél, mi a szimpatikus. Érdemes elmenni ide-oda megnézni, hogy hol, hogyan zajlik egy edzés. Sokat tud segíteni a választásban.

2012. aug. 5. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne késő. A hajlékonyság meg megfelelő programmal fejleszthető ajánlani tudom Pavel Tsatsouline - Relax into Streach című könyvét a legjobbak közt van a piacon. Az önvédelmi rendszereket szinté nem ajánlom, jellemzően harcművészeti technikák max közepes színvonalon az alapok hanyagolásával, borsos áron.

Egy jól oktatott harcművészet ami neked kell, ezt viszont nehéz találni. Hogy konkrétabb stílust is mondjak példának okáért belső kung fu stílusok, jujutsu, kali. De főleg hazánkban igen kevés minőségi edzés van.

2012. aug. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!