Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/128 anonim ***** válasza:

Azért a nicknevemet illene tudni lemásolni, ha már egyszer le van írva (:

Úgy látszik, elő kell venni a dadus énemet, avagy 5 éveseknek való magyarázás szintjén kell beszélnem veled..

1) Az a sok marhaság, amit összehordasz, arra utal, hogy egy fogyatékos vagy. Ja, és mindentudónak hiszed magad. Ez nem eltérés a témától.

2) Ötéves hisztiérv, kuka.

3) Dettó. Sőt, ilyet is csak a buták mondanak.

4) Azért tartod, mert túl buta vagy, hogy felfogd az érveinket, amiben 100,00%-osan megcáfoltuk a béna hipotézised. Erre jött, hogy csak nem valljuk be, ezért lettél paranoid is. És hogy felfogd végre mire akarok kilukadni 20 perce: nem arról van szó, hogy mi sportolók vagyunk-e vagy sem. Arról van szó, hogy magának a sporttevékenységnek van-e értelme. Megtudtuk, hogy van. Mi még mindig csak mezei átlagemberek vagyunk, akik szabadidejükben sportolnak, mert ez nekik tetszik. Nincs edzőnk, nem használunk illegális teljesítményfokozókat, nem járunk versenyre. Eddig érthető? Sőt, ha az lenne a cél hogy "friss húst" szerezzünk az edzéssel, akkor a kategória tele lenne olyan kérdésekkel, hogy melyik sporttal lehet a legtöbb csajt szerezni. Szólj, ha találtál akár egyet is. Ha meg nekem az lenne a célom, nem lenne 2 éve ugyanaz a személy a barátnőm. Mindannyiunknak megrögzött csajozógépnek kellene lennünk, hiszen csak a szexért hajtunk. De ez nincs így. Vagy most is hazudok? Vagy mégis milyen ellen"érv"ed van még?

2012. aug. 11. 15:13
 32/128 anonim ***** válasza:
91%

Nekem még nem írtál semmi szépet kérdező. :)

Nem akarunk így friss húshoz jutni, legalábbis nem mindenki. 6 éve nős vagyok, így ez kilőve és a nők nagy többségét nem izgatják a nagy izmok.

2012. aug. 11. 15:14
 33/128 A kérdező kommentje:

Ezzel kapcsolatban akkor szeretnék egy korábbi választ idézni:

*ásít*

Ha meg ellenérvek kellenek, én is írhatok olyat, hogy "Ötéves hisztiérv, kuka". És láss csodát! Ha nálad releváns ez, akkor nálam is! :)

Montez: mit írjak? Hogy biztosan hazudsz? Vagy, hogy a nődet is csak a sporttevékenységed miatt szedted fel? (Ergo igazam van)

Lsuta vagyok, válassz a kettő közül! :)

2012. aug. 11. 15:19
 34/128 anonim ***** válasza:
Nem a nőm, hanem a feleségem és az intellektusom is erősen besegített, de persze kell a külsö vonzódás is mindkét részről. De ha így lenne, hogy csak a külső miatt sportolnék, már abbahagyhatnám, a nejemnek tetszenék úgy is. De én a mozgás szórakoztató részéért sportolok.
2012. aug. 11. 15:28
 35/128 anonim ***** válasza:

Rákot kapok tőled...

Azért releváns, mert van értelme. De hogy nem érted meg, arról nem én tehetek. A sportot sem érted. Szóval mi lenne, ha nem okoskodnál itt tovább? Rajtad kívül mindenki vágja, mi a helyzet, így meg csak égeted magad.

2012. aug. 11. 15:29
 36/128 A kérdező kommentje:

"...hogy nem érted meg, arról nem én tehetek."

Ezt én is mondhatnám.:)

"...mi lenne, ha nem okoskodnál itt tovább?"

Azt csinálok, amit akarok, ha meg teljesen biztos vagy magadban, akkor mégis miért vesztegeted rám a drága, sportolásra is szánható időd?

Ha tudod, hogy igazad van, hogy-hogy nem teszel magasról a véleményemre és hagysz itt? Várj! Hacsak... nem is vagy biztos a dolgodban? Hmmm... :D

2012. aug. 11. 15:32
 37/128 anonim ***** válasza:

O.O

[link]

2012. aug. 11. 15:41
 38/128 A kérdező kommentje:
Na, azért ennél egy kicsivel elegánsabb megoldást várok a sportemberektől! :)
2012. aug. 11. 15:44
 39/128 anonim ***** válasza:
Például?
2012. aug. 11. 15:56
 40/128 anonim ***** válasza:

Ha egyszer rávennéd magad és rendszeren sportolnál, akkor te is megértenéd. Attól, hogy mindenkinek van egy célja, és el akar érni egy bizonyos fizikumot még nem lesz felszínes és hiú. Egyszerűen az emberi szervezetnek az a normális, ha rendszeresen mozogsz és nagyobb erőhatásnak teszed ki, mert ettől fejlődik. Ezt egyszerűen nem lehet tovább ragozni, mert ilyen az emberi test. Nem kell hátsószándékot keresni a dolog mögött, a sport egyszerűen jó dolog.

Egyébként még önmagadnak se vallod be, de csak irigy vagy azokra, akik elég erőt tudtak venni magukon és tettek valamit a testükért. Nincs elég erőd ahhoz, hogy te is a nyomdokaikba lépj ezért, önmagad megnyugtatása kép megtámadod a többieket, és őket kiáltod ki idiótáknak.

Persze, mindjárt jön a válasz, hogy én biztos jobban ismerlek téged, mint te önmagad stb stb...

2012. aug. 11. 16:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!