Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?
Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?
Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.
XD
A 14:02-es a válasza alapján egy sportoló, ha nem tévedek? :D
Te vagy egy troll vagy, vagy simán csak hülye.
De mindkettőre ugyanaz a megoldás, HAGYJÁTOK!
A séta nem igazán nevezhető sportjellegű testmozgásnak. Tehát nem szeretsz semmilyet. Jó. De ettől még mindig marad az, hogy nem értesz hozzá, fogalmad nincs, miről szól, csak gyártod itt a paranoid összeesküvés-elméleteket.
Pedig de, arról szól, hogy hobbi, egészség, stresszlevezetés. Az élsportot meg ne keverjük össze a mi szintünkkel, az inkább a pénzről szól, mintsem az egészségről, de még az sem a szexről. Ha csak a szexről szólna, lenne 2-3 sportág, aka gyúrás, futás, meg mondjuk valami verekedés, erőt, kinézetet, gyorsaságot ezekkel elég fejleszteni, minek akkor a kismillió többi? Olyan nehéz elhinni, hogy valaki _tényleg_ szereti mondjuk a focit, a kézilabdát, röplabdát, kosárlabdát, akár a kondizást vagy a küzdősportokat?
Ja, és még valami: te aztán ne nevezd ezeket "gagyi mozgásoknak"... (:
"Olyan nehéz elhinni, hogy valaki _tényleg_ szereti mondjuk a focit, a kézilabdát, röplabdát, kosárlabdát, akár a kondizást vagy a küzdősportokat?"
Attól, hogy ezt mondja, tudatalatt lehet más motivációja. Van is, csak nem valljá(to)k be.
És ez a nevetséges.
Hát ez röhej (: Érezd magad rettenetesen kiröhögve... ismerem a fajtádat, nyugi, a neveddel telibetrafáltál. Esetleg egy pszichológust is felkereshetnél, mert mint mondtam, a paranoia kicsit elhatalmasodott rajtad. De az tény, hogy valami gond van az agyaddal, amit valamelyik következő hozzászólásodban újra be fogsz bizonyítani, sejtem, hogy mi lesz az.
Még mindig rajtad röhögök (:
"Érezd magad rettenetesen kiröhögve"
"Még mindig rajtad röhögök (:"
Ezek lennének az igazi sportolói magatartás iskolapéldái? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!