Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a sportnak, mi...

Mi értelme van a sportnak, mi értelme sportolni? Miért kezdik el az emberek?

Figyelt kérdés

Mindenki itt veri a nyálát, hogy "úúúúúúúú, de király, de menő vagyok, mert gyúrok!!!" stb. De miért kezdik el? Csak azért, hogy könyebben tudjanak felszedni csajokat meg pasikat, és, könyebben szexhez jussanak? Ez még okés is, de amúgy mi értelme van ennek?

Soha életemben nem sportoltam hosszab távon (sajnos kiskoromban anyámék voltak olyan balgák, hogy beírattak birkózásra majd karatére, de hál'istennek hamar befejeztem), ennek ellenére soha nem voltam beteges típus. (23 éves fiú vagyok) Jó, önbizalmam nincs, de azt sokféleképpen lehet szerezni, nem csak a "sportnak" nevezett gagyi mozgásokból, gyakorlatokból és szabályokból álló katyvasszal.

2012. aug. 11. 11:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim válasza:

a kérdezőnek üzenem:

kicsit hülye kérdést tettél fel, rendben hogy unatkozol feltettél egy kérdést rengeteg választ kaptál de te csak úgy kezeled mintha egy játék lenne amit meg kell nyerni tiszta óvodás szint.

a válaszolónak üzenem:

nem itt kell vitatkozni nem csak egy ember csinálja a fesztivált hanem az is aki folytatja ha nagyon mérgesek vagytok egymásra beszéljétek meg a címetek és nevetek elehetőségeitek egymással PM ben.

jó lenne a gyakorira is egy moderátor...

2012. aug. 11. 21:51
 102/128 A kérdező kommentje:

"De hát kinek mi jut..."

Ne aggódj, a legkisebb dolog is fel tud "vidítani"...:)

2012. aug. 11. 21:55
 103/128 anonim ***** válasza:
Ó, én nem vitatkozok, hanem nevelek :D És felajánlottam a dolgot, de nem mer kijönni az odújából.
2012. aug. 11. 21:58
 104/128 A kérdező kommentje:
Nyugi, a 75%-osnak már írtam, hogy hol találkozzunk, kérdezd meg tőle nyugodtan-de még midnig azt mondom, fizessétek az útiköltségem és megyek! ;)
2012. aug. 11. 22:01
 105/128 Sznofru ***** válasza:

"Többieknek: nem az a baj, hogy sportoltok, hanem, hogy nem ismeritek be, miért. És még én vagyok a nevetséges..."

Nem ismerem be, hogy miert? Mintha valami bunt kovettem volna el, be kene ismernem? :-) Ez most valami vicc?

Azert jarok edzeni, mert szeretem. Imadok mozogni, sok mindent szoktam csinalni, de van par fo vonalam. Ezt dobta az elet. Mozgas nelkul meghalok. Ennyi, amit be kene vallanom.

Van felesegem, tehat nem a szex miatt edzem, hogy legyen kit osszeszednem :-) Ekkora baromsagot :-) Csakis magam miatt.

Bokszolni is azert jarok, hogy meglegyen a kardio, ugyanis a kondi mellett az sem art, ha fel tudok menni a lepcson:-) Es ha mar kardio, akkor olyas valamit csinalok, ami hasznos, es igen, a boksz hasznos. :-)

2012. aug. 11. 22:03
 106/128 anonim ***** válasza:

Egyébként az első oldalon nem te ismerted el ezzel a vereségedet?

"Végülis egyikben sem vagyok kiemelkedően jó, igazad van." Mert most a sportolókat basztatod azért, hogy ők csak innen tudnak önbizalmat szerezni de ezt max akkor mondhatnád ha neked sikerült máshonnan szerezni.

2012. aug. 11. 22:05
 107/128 A kérdező kommentje:

Ha ez neked jól esik, fogd fel vereségként...

...bár a kérdés nem erről szól. Az egy dolog, hogy nincs önbizalmam. De a kérdés témája még lehet tök más.

2012. aug. 11. 22:10
 108/128 anonim ***** válasza:
Én inkább irigységet vélek felfedezni a kérdésedben és a válaszaidban is. Mivel, hogy nem volt kitartásod egy sporthoz sem és másban sem vagy jó.
2012. aug. 11. 22:12
 109/128 A kérdező kommentje:

"Én inkább irigységet vélek felfedezni"

Ha te mondod, ó bölcs vezér...;)

2012. aug. 11. 22:15
 110/128 anonim ***** válasza:
Semmi ilyen bölcs vezér, csak azért gondolom ezt mivel elolvastam a másik kérdésedet is.
2012. aug. 11. 22:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!