Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Frissdiplomások röghözkötése?...

Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!

Figyelt kérdés

nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???

orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!

2011. szept. 8. 00:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/222 anonim ***** válasza:
78%

"Ha nem tudnám kiperkálni, akkor pedig befognám a számat, és vállalnám, hogy utána itt dolgozom, abban az országban , akiknek az adópénzéből tanultam "15 milláért" és nem hőbörögnék."

Hát persze hogy nem hőbörögnél. Most sem teszed azt, amikor más kizsigereléséről van szó és nem a tiedről - ami miatt neked biztos több is lenne vagy havi 0,0002 forinttal.

2011. szept. 8. 08:45
 52/222 anonim ***** válasza:
28%
08.43! Hol marad a befejezés?” …amelynek végzője gyakorta saját munkaadóját is (erkölcsileg vagy anyagilag) megkárosítja.”
2011. szept. 8. 08:46
 53/222 anonim ***** válasza:
80%

te szerencsétlen, az azt jelenti, hogy mondjuk a munkaadója szerszámait, eszközeit viszi el feketézni vagy épp munkaidőben elszalad egy fekete melóba, miközben a munkaadó fizeti a munkahelyet, az adót, mindent utána.

Gondolkozzál már egy kicsit.

2011. szept. 8. 08:50
 54/222 anonim ***** válasza:
75%
Lehet vitatkozni egész nap, attól a törvény törvény marad. :)
2011. szept. 8. 08:52
 55/222 anonim ***** válasza:
20%
A Fidesz eddigi egyetlen normális intézkedése lesz, ha meglépik!
2011. szept. 8. 08:53
 56/222 anonim ***** válasza:
72%

A törvény, amit még be se vezettek és a legtöbb szakmában kivitelezni sem tudnák a bevezetését ?

Igen, az marad.

2011. szept. 8. 08:53
 57/222 anonim ***** válasza:
72%

"ami miatt neked biztos több is lenne vagy havi 0,0002 forinttal".

Nem tudom, hallottál-e már a "Sok kicsi sokra megy" mondásról.

Kb. így kerül széthordásra Magyarország egész pénze, az ilyen módon gondolkodóktól.

Szerencsére, akiben az elhivatottság munkálkodik, amikor orvosnak készül, és nem csak a sok pénz lebeg a szeme előtt, az talán majd itt marad, és elhivatottságból fogja gyógyítani a beteget, valószínű még így is lesz elég a befolyó hálapénzekből, amivel adómentesen ki tudja egészítani a fizetését.

Akiből pedig az elhivatottság hiányzik, az menjen külföldre, de előtte fizessen jó sok tandíjat.

2011. szept. 8. 08:54
 58/222 anonim ***** válasza:
35%
Gratulálok ,nyersz évi két forintot. Ügyes vagy.
2011. szept. 8. 08:56
 59/222 anonim ***** válasza:
76%
Elmehetsz külföldre a diploma után, de akkor vissza kell fizetned a 12 millát. Mivel ott jól fogsz keresni így simán vissza tudod fizetni nem?
2011. szept. 8. 08:56
 60/222 anonim ***** válasza:
74%

"Gratulálok ,nyersz évi két forintot. Ügyes vagy."

Mondjuk 100 orvostanhallgatót vesznek fel Magyarországról, az 100 * 16 millió, vagyis 1,6 milliárd -és mindez csak egy évfolyamra vetítve!

2011. szept. 8. 09:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!