Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Frissdiplomások röghözkötése?...

Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!

Figyelt kérdés

nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???

orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!

2011. szept. 8. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/222 anonim ***** válasza:
82%

8.27 : Istenem....

Jelen pillanatban is kamatoztatjuk ezt a sok jót az egészségügyben. Biztos te is látod a paradicsomi állapotokat, a sok elégedett beteggel , orvossal és ápolóval.

Ezek a csúnya gonosz fiatalok meg ezt akarják megfúrni..

2011. szept. 8. 08:30
 42/222 anonim ***** válasza:
76%

Maradjunk annyiban, hogy intelligens ember nem ír kiselőadást a gonosz orvos nevű állatfajról.

Intelligens ember eleve nem úgy gondolkodik, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene, főképp ha neki is csak két fűszállal jutna több a közösből, ha megdöglene..

2011. szept. 8. 08:32
 43/222 anonim ***** válasza:
83%

"Annyira felháborító, hogy bűntetésnek tekintik, hogy itt kell dolgozni!"

Szerintem nem az a bajuk, hogy itt kell dolgozniuk.

Amúgy meg szerintem az a felháborító, hogy egyes nagyon okos emberek, akik az állam élén állnak, milliárdokat sikkasztanak el, miközben az egyszerű magyar embereket egymás torkának ugrasztják, hogy a másik marcangolásával és rugdosásával legyenek elfoglalva (ilyen gumicsontok miatt), miközben ők simán ügyködhetnek tovább.

Ez a felháborító.

2011. szept. 8. 08:33
 44/222 anonim ***** válasza:
74%

"Ezek a csúnya gonosz fiatalok meg ezt akarják megfúrni."

Ha annyira szörnyűnek találják, akkor pedig fizessenek a taníttatásért. Legalább az így befolyó összeget is a jelenlegi egészségügyi intézményekre lehet fordítani, hogy minél hamarabb jobbá váljanak a körülmények.

2011. szept. 8. 08:35
 45/222 anonim ***** válasza:
34%

" Legalább az így befolyó összeget is a jelenlegi egészségügyi intézményekre lehet fordítani, hogy minél hamarabb jobbá váljanak a körülmények."

TE MIRŐL BESZÉLSZ ?

Szerinted ettől a pénzmennyiségtől lennének jelentős változások az egészségügyben ??????????????????????

Na és te ki tudnál perkálni zsebből 15 millát, ha ilyen helyzetbe kényszerítene a gyereked ?

2011. szept. 8. 08:37
 46/222 anonim ***** válasza:
73%
Drága Kincsem, az a szakmunkás aki külföldön –hogy idézzelek, mily szép magyar szó! – „fusizik”, nem tanult az adófizetők pénzén x éven át az egyetemen. Tessék megnézni, mit is jelent valójában a szó, utána lehet használni!
2011. szept. 8. 08:38
 47/222 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem tudnám kiperkálni, akkor pedig befognám a számat, és vállalnám, hogy utána itt dolgozom, abban az országban , akiknek az adópénzéből tanultam "15 milláért" és nem hőbörögnék.
2011. szept. 8. 08:39
 48/222 anonim ***** válasza:
35%

Gyöngyvirágom, akkor is fizesse ki a szakma megszerzéséhez beleinvesztált összeget. Vagy ha rólad van szó, nem olyan szimpi , ha fizetni kell, csak ha másról ? Értem.

Tudtad egyébként, hogy manapság a szakmunkások közül kerül ki a legtöbb jómódú ember ? Miért is ? Hmm.. talán adócsalás, feketézés ...stb. miatt ? Ez miben is más, mint a hálapénz ?

2011. szept. 8. 08:42
 49/222 anonim ***** válasza:
79%

"Fusizik : Főállású munka mellett, (illegálisan) mellékállásban vagy titokban folytatott munka...."

Bezony..

2011. szept. 8. 08:43
 50/222 anonim ***** válasza:
35%

"Legalább az így befolyó összeget is a jelenlegi egészségügyi intézményekre lehet fordítani, hogy minél hamarabb jobbá váljanak a körülmények."

http://www.youtube.com/watch?v=LS1Di5EvGpQ

2011. szept. 8. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!