Lázár "akinek nincs semmije az annyit is ér" János mint új HUMÁN-csúcsminiszter? Ez egy vicc?
Kolopele úgy látom még mindig nem érted, miért verte ki ez a biztosítékot a legtöbbünknél.
Pedig én sem vagyok koldus, nem éppen segélyből élek, de emiatt az egy mondata miatt kiutasítanám innen.
"Erre az úgynevezett elszólására meg csak azoknak kellene haragudni, akiknek tényleg nincsen semmije."
az ország jó részének nincsen semmije és lehetősége sincs már, hogy legyen is valaha. ja és akikor a mondat morális kérdéseket felvető részét nem is érintettem. nem minden az anyagiasság.
De te ezt képtelen vagy megérteni és tovább véded ezt a köpedelmet, aki pont a "semmim nincs ,annyit is érek" emberek szavazataival jutott a bársonyszékbe.
"Azért furcsa, hogy azok akik nem élnek a béka feneke alatt, van lakásuk, családjuk, munkájuk, senki nem vette magára ezt a kijelentést."
nyilván mert nekik van valamijük. Hidd el, hogy Lázár rájuk is értette.
Lázár csak a gazdag ember az ember.
ez van.
Ő lesz egyébként a Fidesz Kóka Jánosa.
kolopele, gondolom a Gyurcsány-féle "elkurtuk" is csak félre van értelmezve, hiszen teljesen másra akart utalni, ez nyilvánvaló, nemde?
*insert sarcasm*
Nah kb. úgy véded te most Lázárt mint annak idején az elvakult MSZP fanok Gyurcsányt az öszödi után.
És had ne kelljen rá még egyszer emlékeztetnem, hogy alaptőke nélkül (külföldi tőke) megszívtad volna, mert felveszed a hitelt svájciba és bedől az üzlet a válság után.
Tegyük fel hihetetlen ballépést csinál az üzlettársad vagy te és bebukjátok az egészet. Gyárastól autóstól házastól elvisz mindent a behajtó. És ott állnál 40-60 évesen szó szerint 0 vagyonnal. Hogy értelmeznéd akkor, annak fényében Lázár mondanivalóját?
Mert az ő szemében egy senki lennél ha ez megtörténne. Most viszont esetleg tartana valamire. Egészséges mentalitásnak tartod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!