Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez ugye csak valami vicc? Nem...

Ez ugye csak valami vicc? Nem ismerem a blogot, nem tudom komoly-e vagy sem.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 3. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mivel a blog neve is, meg az idézet is Monthy Python nem mernék megesküdni a hitelességére.
2011. jún. 3. 22:54
 2/11 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:

Hát nem is tudom...

Bár első körben nem hiszem el, de el tudnám képzeli a fideszről...

Eddig sem akartak nyugdíjat fizetni a kormányok.

2011. jún. 3. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a hír igaz,TV-ben és rádióban is volt már szó róla néhány héttel ezelőtt.
2011. jún. 3. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem vicc. A hír igaz.
2011. jún. 3. 23:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Remek... És milyen alapon akarnak ilyet bevezetni... Miért tartsa el a gyerek a szüleit, mikor nem a gyerek "akart szülőket"... Vagy mi van azokkal akiknek nincs gyereke.. Vagy azok a gyerekek akiknek nincs szülője, ők nem fizetnek semmit. :|
2011. jún. 3. 23:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Van a kormányportál,és van a Viktor facebook oldala.

Ott tedd fel ezt a kérdést.

Sajnos engem tiltottak viki oldaláról,a nem túl szimpatikus hsz-eim miatt :D

2011. jún. 3. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:

"Vagy mi van azokkal akiknek nincs gyereke.. "

Akinek nincs gyereke, az több pénzt tud félretenni öreg napjaira.

Megjegyzem, hogy a jelenlegi törvények alapján is vannak kötelezettségei az embernek a szüleivel szemben, csak erről nem tud senki. Attól, hogy nem közismert, még létezik ilyen jogszabály.

Ezeknek a dolgoknak az emlegetése szerintem most próbálgatás. A lakosság reakcióit próbálgatják. A végső cél valószínűleg a nyugdíjrendszer részleges vagy teljes eltörlése, ami elég logikus lépés lenne, de nehezen lehet megetetni a lakossággal.

2011. jún. 3. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:
mocskos szemét hazaáruló szegényeket nyomorgató, hazug, gazdagokat támogató és egyre nagyobb baromságokat sci-fi határát súroló lehetetlenséget kitaláló kretén fidesz!!!!!!!!
2011. jún. 4. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:
mostanában egyre kevésbbé vagyok fidesz párti de ez a javaslat a zsigeri hőbörgésen kívül megér pár pillanatot h elgondolkodjunk rajta
2011. jún. 4. 03:31
 10/11 anonim ***** válasza:

a dolog jelenleg is létezik, csak nem szülőtartásnak, hanem rokontartásnak hívják.

családjogi törvény 60. paragrafustól kezdődik.

[link]

2011. jún. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!