Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Frissdiplomások röghözkötése?...

Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!

Figyelt kérdés

nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???

orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!

2011. szept. 8. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/222 anonim ***** válasza:
95%
Az a vicces, hogy a szociaizmus idején (értelmiség lenézése) többet keresett egy értelmiségi és jobban meg volt becsülve, mint most. :D
2011. szept. 8. 07:40
 22/222 anonim ***** válasza:
36%
Tisztában vagyok azzal, hogy az orvos egy külön állatfaj, nem kis felsőbbrendűségi érzéssel. Istennek képzelik magukat, holott intelligenciát nem osztanak a diplomájukkal. Menjetek külföldre -ahogy mi is mentünk-, maradjatok ott, de ne várjátok el, hogy az állam pénzén képezzenek. És ne kelljen már sajnálnom szegény, szerencsétlen orvosokat! Gátlástalanok, embertelenek, számítóak. Mert lesz.rják a beteget, ha nem tömik a zsebét. Egyetlen orvost sem ismerek, aki csóró lenne. Nagyon jól él mindegyik. / Biztos van kivétel, de csak erősíti a szabályt. /
2011. szept. 8. 07:43
 23/222 anonim ***** válasza:
69%
"Gátlástalanok, embertelenek, számítóak". Csak úgy mint te. A hozzászólásod alapján legalábbis.
2011. szept. 8. 07:46
 24/222 anonim ***** válasza:
56%

Most mégis, mi a jó életért vagy felháborodva? Ha annyira Kánaán az a külföld, AKKOR ALAPBÓL OTT KÉPEZTESD MAGAD!!!

most mégis nem? előnyben leszel, lezs nyelvismereted, és alaposabban megismered náluk az egészségügyi környezetet.

JA? HOGY TE FÉLSZ KIMENNI OTT TANULNI?

NINCS FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁD?

NINCS PÉNZED REZSIRE?

BEFAGYASZTOTTÁK A DIÁKHITELED?

NEM TANULSZ ELÉG JÓL, HOGY KAPJ ERASMUS ÖSZTÖNDÍJAT?

hát igen, az ilyen csórók természetes hogy a gazda testen élősködnek, pontosan úgy, mint a cigányok, majd azután elhagyják a süllyedő hajót...

2011. szept. 8. 07:56
 25/222 anonim ***** válasza:
73%

Az összes mocskolódónak teljes szívemből kívánom, hogy legyen egy gyereke, aki orvos akar lenni és ebbe a helyzetbe kényszerítik.

Ámen.

2011. szept. 8. 07:59
 26/222 anonim ***** válasza:
29%
07.56. neked ezek közül van valamid? Mesélj. Vagy csak a 8 általános ?
2011. szept. 8. 08:04
 27/222 anonim ***** válasza:
64%
Én pedig kívánom, éljétek át mindazt, amin egy átlagos fizetésű magyar állampolgár átmegy, amikor beteg. Ámen.
2011. szept. 8. 08:05
 28/222 anonim ***** válasza:
68%
Te ezen vagy felháborodva. Én pedig azon, hogy az én adópénzemből is fizetem a Te taníttatásodat, és utána elhúzol innen. Én azonnal bevezetném, hogy legalább 50%-ban Te saját magad finanszírozd a taníttatásodat, és utána oda mész, ahová akarsz. Még így is túl sokba kerülsz.
2011. szept. 8. 08:05
 29/222 anonim ***** válasza:
76%
Én egyébként azt javasolnám, menjél más országba, járjál ott orvosira, ha ez ennyire nem felel meg Neked.
2011. szept. 8. 08:08
 30/222 anonim ***** válasza:
43%

Én azt javasolnám, menj más országba, ha nem felel meg neked, hogy nem dönthetsz másnak az életéről.

Ki a f.szom vagy te, hogy eldöntsed, ki hol akar élni és mit és hol akar tanulni ?

2011. szept. 8. 08:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!