Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!
nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???
orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!
Most mégis, mi a jó életért vagy felháborodva? Ha annyira Kánaán az a külföld, AKKOR ALAPBÓL OTT KÉPEZTESD MAGAD!!!
most mégis nem? előnyben leszel, lezs nyelvismereted, és alaposabban megismered náluk az egészségügyi környezetet.
JA? HOGY TE FÉLSZ KIMENNI OTT TANULNI?
NINCS FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁD?
NINCS PÉNZED REZSIRE?
BEFAGYASZTOTTÁK A DIÁKHITELED?
NEM TANULSZ ELÉG JÓL, HOGY KAPJ ERASMUS ÖSZTÖNDÍJAT?
hát igen, az ilyen csórók természetes hogy a gazda testen élősködnek, pontosan úgy, mint a cigányok, majd azután elhagyják a süllyedő hajót...
Az összes mocskolódónak teljes szívemből kívánom, hogy legyen egy gyereke, aki orvos akar lenni és ebbe a helyzetbe kényszerítik.
Ámen.
Én azt javasolnám, menj más országba, ha nem felel meg neked, hogy nem dönthetsz másnak az életéről.
Ki a f.szom vagy te, hogy eldöntsed, ki hol akar élni és mit és hol akar tanulni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!