Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirakható az örökös a majdani...

Kirakható az örökös a majdani általa megörökölt lakásból, ha még élnek azok, akiktől örökli?

Figyelt kérdés
Ha adott egy örökös, akinek nincs a nevén a lakás, de ő örökli meg, de akiktől megörökli és azok élnek (családtagok) ki akarják rakni az utcára, kirakhatják? Nézegettem erről a törvényeket, de nem találtam konkrétan értelmezhető pontot erről. Van ami ilyen esetben védi az örököst?
máj. 20. 13:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/151 anonim ***** válasza:

Én találtam néhány primitívséget:

"A fajtádat ismerem.

Túl sok magadfajta önelégült suttyó állt már előttem a tárgyalótermemben."

"Nem érdemelsz te semmit.

Max. hogy utcára tegyenek."

"45 - ös!

Semmi, te idióta!"

Viszont ezek nem a kérdező hozzászólásaiban voltak.

máj. 20. 20:02
 62/151 anonim ***** válasza:

Az nem primitívség, ha a kérdező valakivel nem ért egyet. Ezt primitívségnek tartani, ezen kiakadni, felháborodni hogy "nem az én hozzászólásommal ért egyet", az pedig nem igazságérzet, hanem nárcisztikum.

Ugyancsak nem primitívség az, hogy a kérdező hangot ad azon nem tetszésének, hogy légbőlkapottan feltételezgetnek róla mindent, majd demonstrálja ugyanezt ő is. Ha vele meg lehet tenni, ő is megteheti természetesen. Vagy a válaszolóktól nem primitívség, a kérdezőtől igen? Miért is?

Ha valakinek, aki beszólt neki, hasonló stílusban reagál vissza, az sem primitívség.

Szóbakerült a pofátlanság is. A pofátlanság az, amikor pl. feltételezgetünk mindenfélét és tényként kijelentjük és aszerint állunk hozzá, majd úgy mosdatjuk magunkat, hogy ráfogjuk a kérdezőre, hogy nem értette a kérdést, vagy hogy hiányosan tette fel. Az önkritika hiánya csakugyan nárcisztikum.

Feltételezem, hogy ti már az az a generáció vagytok, akiket már nem buktattak szövegértésből, ezért nem tudtok dolgokat értelmezni, és ezért írtok mindenféle marhaságokat. Tehát a sértett önkritikátlan.

máj. 20. 20:11
 63/151 anonim ***** válasza:

Figyelj, 62 -es!

Aki vízhordónak áll, ne csodálkozzon ha vizes lesz!

Erre az oldalra mindenki névtelenül olyan stílusban ír, és azt, amit akar.

Aki itt kérdést tesz fel, az ezt vállalja.

Ha a kérdező nem bírja a negatív kritikát v. hozzáállást, akkor takarodjon a f@szba egy ilyen oldalról. Semmi joga rinyálni.

Hozzáteszem: Kapott szakmai válaszokat, csak annyira balf@sz jogilag, hogy fel se fogta, hogy mit is kérdez, és hogy a kérdésének azért vannak alapvető jogi feltételei.

máj. 21. 06:00
 64/151 anonim ***** válasza:

Kirakható - e a kérdező?

Hát, én be se engedtem volna.....

máj. 21. 10:13
 65/151 anonim ***** válasza:

A masodik valaszolo, a #3-as hozzaszolasban megvalaszolta a kerdest

ezek utan oldalakon keresztul mit lehet meg irogatni?!

máj. 21. 10:19
 66/151 anonim ***** válasza:

De akkor a trollok is vállalják a kritikát, ha trollkodnak, kötekednek, kellemetlenkednek, mert ők sem sértetlenek, tehát ugyanúgy semmi joguk rinyálni, ha a kérdező megvédi magát a kellemetlenségüktől (amihez joga van), ha nem, akkor takarodjanak a f@szba mert semmi szükség rájuk. Veled együtt.

A kérdező kapott válaszokat, csak vagy részletekbe, vagy nem arra amit kérdezett, és egy halom feltételezést. Itt arról van szó, hogy lenézték a semmire sznob trollok a kérdezők a helyzete miatt, és elkezdtek kellemetlenkedni, ő meg megvédte magát, a személyeskedősktől is.

Te is menj inkább rendbe tenni az életedet, mert hidd el, ha elmész egy szakemberhez, akivel egy terápia során megkeresitek hogy mi volt az az életedben az a pont, ami sérelem volt az életedbe, majd egy hosszabb terápia sorozat után kikezeljétek ezt, hogy megszűnjön az a feszkó, ami miatt frusztrációdat levezetgeted itt, mert hiába tűnik úgy, hogy kényelmesebb itt trollkodva (és hülyeségeket beszélve) levezetned a frusztrációdat, mert ez legalább akkora nyugalmat ad, mintha megoldottad volna az életedet, csak időszakos megoldás, és erre akkor jössz rá, amikor a környezeted már megun téged, és magadra maradsz.

máj. 21. 10:51
 67/151 anonim ***** válasza:

66 - os!

Senki nem személyeskedett a kérdezővel.

Csak - szakmailag - atom f@szságokat kérdezett és nem tetszett neki a kioktató válasz.

Ennyi a történet.

máj. 21. 11:27
 68/151 anonim ***** válasza:
12%

De voltak személyeskedések. Persze természetes hogy trollként a trollokat véded, csak azt felejted el, hogy a szó elszáll, az írás megmarad, így ebből kifolyólag visszagörgethető, hogy volt e személyeskedés, vagy nem. (Pl. az álbíró személyeskedett), és ilyen helyzetben, amikor vissza lehet keresni, ez téged tesz nevettségessé, de felesleges bemásolni, mert az ilyen trollok kínos csendben szépen elsétálnak, vagy mégtöbb hülyeséget beszélnek. Tenyéssz inkább méheket, mint hogy itt hülyeségeket írsz, vagy amit mondtam, menj terápiára! Ha meg hülye vagy, vállald a kritikát!

Ennyi a történet.

máj. 21. 11:39
 69/151 anonim ***** válasza:

"Pl. az álbíró személyeskedett),"

Honnan tudod, hogy nem igazi bíró?

És miért is személyeskedés, ha leírja a tapasztalatait?

Aki 25 - 30 éve foglalkozik valamivel, az már messziről felismeri az idiótákat...

Ezt nem tudhatod. Viszont ha leálbírózol valakit, minden háttérismeret nélkül, akkor bocsi, pont te csinálsz segget a szádból.

máj. 21. 11:44
 70/151 anonim ***** válasza:
A stílusából nem úgy tűnt, mint egy bíró. De akár ál bíró, akár igazi bíró, személyeskedett. És te honnan tudod, hogy 25 - 30 éve ezzel foglalkozik? Na?
máj. 21. 11:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!