Kirakható az örökös a majdani általa megörökölt lakásból, ha még élnek azok, akiktől örökli?
Nem gáz úgy elméleteket gyártani, hogy nem tudod miről van szó, és tényként kijelented? Honnan veszi itt bárki, hogy mi zajlik nálunk, mi van adott esetben a végrendeletben, vagy hogy kis és nagykorú vagyok e? Vagy ha sehonnan, mert erről nem írok (mert mondjuk ez nem user bulvár oldal, és nem vagyok gyakori celeb), akkor miért jelented/jelentitek ki tényként?
40#! Azt az áldozathibáztató fajtádat már, de tényleg! Ezt már büntetni kéne. Monitroll
Mi van? Ingatlanbefektető vagy, albérlet kereskedő, vagy élvezel visszaélni a az albérlőddel, vagy a rászorulóddal? Remélem lesz olyan törvény, ami börtönnel büntet ilyenért.
"Nem gáz úgy elméleteket gyártani, hogy nem tudod miről van szó, és tényként kijelented?"
Nem.
A fajtádat ismerem.
Túl sok magadfajta önelégült suttyó állt már előttem a tárgyalótermemben.
De csak addig, amíg ki nem hirdettem az ítéletet.
Nem kell semmilyen körülményeket ismernem, anélkül is tudom, hogy mit (nem) érdemelsz: az örökhagyó ingatlanát.
Még meg se halt a felmenőd és Te már máris meg akarod szerezni az ingatlanát? "öröklés" címen?
Nem érdemelsz te semmit.
Max. hogy utcára tegyenek.
#51 Mi lenne ha előbb elolvasnád miket írt, hogyan reagált a kérdező a neki adott válaszokra?
Beleszólsz valamibe anélkül, hogy megnéznéd mi az előzménye.
44 te szerencsétlen!
Abból, hogy a kérdező kb. csak be akarja biztosítani magát, hogy ne lehessen kitenni, hogy hoztad össze azt, hogy meg akarja szerezni a családtagjai ingatlanját, akik még élnek?
Respekt a kérdezőnek a türelméért, és azok után, hogy ki merte írni a panaszát, annak tudtában, hogy szét fogják trollkodni, áldozathibáztatni, meg levezetni rajta a nyomorukat. Hiába, ilyen az, amikor Magyarországon már mindenki bíró, megmondó ember, coach, életvezetési tréner, meg ilyenek.
52-es troll!
Megnéztem és az alapján írtam. A kérdező írta is, hogy másolják be a primitív megnyilvánulásait elemzéssel. Hol vannak, hm? Ez a "Mi lenne ha előbb elolvasnád miket írt, hogyan reagált a kérdező a neki adott válaszokra?" ez így elég kevés.
De ha neked a 44 és 47-es stílusú és tartalmú válaszokban rejlenek az értékek, akkor rólad is megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!