Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:

21:42 -nek

Érdeklődve olvasom soraitokat de kíváncsi lettem volna az Esztergomi felvetésre adott válaszodra is.Mi a véleményed róla ?

Ökörköri

2011. jan. 1. 22:22
 82/144 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot elfelejtettél.Amikor a Fidesz évekkel ezelőtt törvényjavaslatokat nyújtott be,még lett volna mód rá,hogy végre is lehessen hajtani.Akkor még csak elkezdődött a kassza kifosztása,de még nem teljesen volt üres.Most viszont már az.Amúgy ezt fordítva is kérdezhetném.Ha akkor nem volt hajlandó az mszp elfogadni a Fidesz módosításait,Akkor most ők miért akarják ugyanazt megcsinálni.Megmondom:Mert belezuhantak a saját maguk ásta csapdájába,elbuktak,és most előjönnek az összes népszerű javaslatukkal,hogy azután elmondhassák,igen kérem,mi mondtuk,de a Fidesz nem volt rá hajlandó.Az egész erre megy ki,majd ha újra ők kormányoznának,ugyanúgy nem tennék meg.Lásd anno gy.f.ígérgetéseit hatalomra jutása előtt.Na,ő aztán tényleg betartotta amit mondott.Max az emberek többségének tartott be.Egyébként meg szerinted van ennek a vitának értelme?Te is jól élsz,én is,nekünk egy kormány sem tud betenni,nem?Akkor miért acsarkodunk egymásra feleslegesen?Elveink vannak,amikből egyikünk sem enged,mindketten meg tudunk mindent magyarázni a saját formánkban,úgysem jutnánk közös nevezőre soha.De egyvalamit megígérek.Ha a Fidesz számomra rossz döntést hoz azonnal reklamálni fogok,szitkozódom,majd anyázok.Szerinted lenne értelme?Semmi.Lehet hogy személyesen beszélgetve nem is vitatkoznánk a politikán,hanem elmennénk egyet focizni,Pingpongozni,vagy valami.Levonom a konzekvenciát:Az internet a hibás!Mert itt mindenki inkognitóban kiélheti magát.Kezdek rádöbbenni,hogy ez az egész inkább szánalmas,és az egésznek nincs értelme. Szerinted?
2011. jan. 1. 22:46
 83/144 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ökörköri(frappáns nevet választottál).Én nem azt mondom hogy a Fidesz makulátlan,de nem veszed észre te sem hogy minden száz mszp aljasságra jut mondjuk 10 Fideszes?És egy országban az arány dönt,nem egy kiragadott példa.Minden jól működő országban,gazdaságban vannak csalások,ellehetetlenítések,összességében mégis működik.Egyébként Esztergomon kívül is tudok még olyan városokat,ahol van ilyen.De kérdem:Az mszp ideje alatt hány helyen volt beleszólása a Fidesznek a vezetésbe?No comment.
2011. jan. 1. 22:59
 84/144 anonim ***** válasza:
56%

Tény, hogy nekem vannak elveim, de politika terén nem vagyok elfogult. Ok, te sem, de te mégis jobban el vagy kötelezve ez vagy amiatt az egyik oldalon. Nem tehetek róla, ahogy felnőttem kikristályosdott, mitől bal oldali vagy jobb oldali egy párt. Nem vagyok MSZP párti sem, mindent csupán reakcióként írtam, mikor jöttetek az MSZP-vel, hogy ugyanazt el lehet mondani a Fideszre is. Hozzám egyszerűen a baloldali eszmék közelebb állnak, ennyit mondhatok. A jobb oldalt számomra a jobbik lejáratta. Tudom, nem lehet egy kapal alá venni őket, de azért mindkettő jobb oldali. Sajnos a szélsőséges pártok szárnyra kapnak, és ennek oka az emberek kiábrándultsága. EZ tény! Erről mind a Fidesz, mind az MSZP tehet. Ez nem pártkérdés. Ez, amit fel kelle mindkét pártnak ismerni, és picit kevésbé acsarkodni. Ugyanis a szélsőséges pártok hatalomra kerülése végzetes, mind ahogy a történelemben ez bebizonyosodott. A Jobbikra sokan azért szavaznak, mert cigányellenesek, sajnos ezt a környezetemben az ostoba embereken tapasztaltam. A Jobbik fele rassziszta, ami hosszútávon senkinek sem jó (mert ugye a gyűlölködés sose volt az). Nem mondom, felismerem, és elismerem, hogy a romakérdés inkább romaprobléma, és sok a gond velük. De ez nem lesz megoldás.

Valóban nem fogjuk egymást eltántorítani :)

2011. jan. 1. 23:06
 85/144 anonim ***** válasza:
62%
Nem.De végre valamiben egyetértünk.Ez pedig a jobbik nevű undormány parlamentbe jutása,egyáltalán létrejötte.És abban igazad van,hogy ezt a két nagy párt,meg pár focihuligán kreálta.Viszont a cigány bűnözésre(mert van,ezt ne tagadjuk),vajon mi lehetne a megoldás.Hisz csak szaporodnak mint a gomba,és ez ellen nincs mit tenni.Fel tudnám sorolni hányszor volt már gondom velük.A jobbik nem megoldás,mert ők általánosítanak,de a veszélyesebb réteget azért jó lenne kiszűrni.Vagy nem?
2011. jan. 1. 23:26
 86/144 anonim ***** válasza:
41%

Jé! A Times és a Die Presse is egy véleményen van velem...

[link]

Gondolom, ők is tévednek :) Szemellenzőt levenni, emberek! Ha külföldön ez a vélemény, az már valamit jelent!

A cigánykérdésben annyi jó ötletem lenne, de mint már leírtam, sokan vannak, az ő szavazataikra mindig szükség lesz - így egyik kormány sem fog nagy lépést elérni ezügyen (mert nem is akar).

2011. jan. 2. 00:15
 87/144 anonim ***** válasza:
41%

"Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le?"

Válasz balu1-től:

Mert a FIDESZ-nek nincsenek ilyen dolgai!

Emlékszel erre? Bocs, de nálam itt vesztetted a hitelességed, és tudom, mennyire szemellenződ van :(

2011. jan. 2. 00:26
 88/144 anonim ***** válasza:
41%

Európa kapja be? :) Egy igazi gyöngyszem - tavalyról még! :D

[link]

2011. jan. 2. 00:34
 89/144 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam.Hát igen,végül is Orbán volt az első aki szembement például az IMF hitel feltételeivel,amit más ország is követett.A ilyen dolgok hogy tetszhetnének a nagyuraknak.Elvégre a magyar csak egy kis ország,nehogy már legyenek jogaik!Amúgy Times vagy Népszabadság,nem teljesen mindegy?Mindkettő csak egy újság.
2011. jan. 2. 00:53
 90/144 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem egy dolog még idekívánkozik.Az egykulcsos adóra még nem reagáltál.Akkor ez most mindkettőnknek jobb,vagy csak elfelejtetted megemlíteni?A médiatörvény pedig majd a gyakorlatban mutatkozik meg.Én nagyon sok büntetést szabtam volna már ki eddig is ennyi főműsoridőben zajló trágár,undorító,gyerek erkölcs romboló műsorra(való világ,mónika show,joshi anyád,big brother,lantművészünk csodás hátsója,intelligens fingásai,stb.)Igen,a gyereknek ezt kell látni igazi mese helyett.Mert a gyerek fejlődését az viszi előre,hogy plasztik cica kivel kúr éppen és ez virít a blikk nevű szennylap címoldalán,olyan helyre téve,hogy ne lehessen nem észrevenni.Köszönöm,én ebből nem kérek.És hogy mindenhol fideszesek vannak? 8 éven át mindenhol csak mszp-sek voltak.Erről ennyit.Még jó hogy a gyerkőceim ilyen jó alvók,akkor nem tudnék itt irogatni.
2011. jan. 2. 01:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!