Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?
21:42 -nek
Érdeklődve olvasom soraitokat de kíváncsi lettem volna az Esztergomi felvetésre adott válaszodra is.Mi a véleményed róla ?
Ökörköri
Tény, hogy nekem vannak elveim, de politika terén nem vagyok elfogult. Ok, te sem, de te mégis jobban el vagy kötelezve ez vagy amiatt az egyik oldalon. Nem tehetek róla, ahogy felnőttem kikristályosdott, mitől bal oldali vagy jobb oldali egy párt. Nem vagyok MSZP párti sem, mindent csupán reakcióként írtam, mikor jöttetek az MSZP-vel, hogy ugyanazt el lehet mondani a Fideszre is. Hozzám egyszerűen a baloldali eszmék közelebb állnak, ennyit mondhatok. A jobb oldalt számomra a jobbik lejáratta. Tudom, nem lehet egy kapal alá venni őket, de azért mindkettő jobb oldali. Sajnos a szélsőséges pártok szárnyra kapnak, és ennek oka az emberek kiábrándultsága. EZ tény! Erről mind a Fidesz, mind az MSZP tehet. Ez nem pártkérdés. Ez, amit fel kelle mindkét pártnak ismerni, és picit kevésbé acsarkodni. Ugyanis a szélsőséges pártok hatalomra kerülése végzetes, mind ahogy a történelemben ez bebizonyosodott. A Jobbikra sokan azért szavaznak, mert cigányellenesek, sajnos ezt a környezetemben az ostoba embereken tapasztaltam. A Jobbik fele rassziszta, ami hosszútávon senkinek sem jó (mert ugye a gyűlölködés sose volt az). Nem mondom, felismerem, és elismerem, hogy a romakérdés inkább romaprobléma, és sok a gond velük. De ez nem lesz megoldás.
Valóban nem fogjuk egymást eltántorítani :)
Jé! A Times és a Die Presse is egy véleményen van velem...
Gondolom, ők is tévednek :) Szemellenzőt levenni, emberek! Ha külföldön ez a vélemény, az már valamit jelent!
A cigánykérdésben annyi jó ötletem lenne, de mint már leírtam, sokan vannak, az ő szavazataikra mindig szükség lesz - így egyik kormány sem fog nagy lépést elérni ezügyen (mert nem is akar).
"Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le?"
Válasz balu1-től:
Mert a FIDESZ-nek nincsenek ilyen dolgai!
Emlékszel erre? Bocs, de nálam itt vesztetted a hitelességed, és tudom, mennyire szemellenződ van :(
Európa kapja be? :) Egy igazi gyöngyszem - tavalyról még! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!