Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
 111/144 anonim ***** válasza:
100%

Közben végig gondoltam a dolgokat a belinkelt esetek tükrében.

Az emberek mindenütt csak emberek maradnak a maguk előnyeivel és a saját gyarlóságaikkal.

Valójában tényleges rosszat tényleg nem hallottam a fideszről, legalábbis nem volt emlékezetes nekem ilyesmi.

Itt a topikban felidéztetek néhány dolgot.

Ezek szerint tényleg voltak esetek itt is.

Hát igen, mindenhol vannak kisebb nagyobb dolgok, de ha mások lennének a helyükben akkor is lenne, de jó ha csak ennyi és nem úgy volna mint Gyurcsány idején, hogy kilopják az országot, pontosabban amit az első negyedben összeszedtek.

Aztán ha már ezt megtette annak alapján ki tudja még mi hova került amire még nem derült fény, de a többi inkább feltételezés, mert csak az első ezer milliárdra van bizonyíték.

Egy párt nyilvánvalóan emberekből áll az emberek meg olyanok amilyenek.

Azt sem lehet letagadni, hogy mindenki önző egy kicsit (akár pártban van vagy akár nincs ott), a saját hasznát is keresi, dehát ez valahol természetes párt állástól független dolog..

Akkor jó a párt ha az ilyen kiugrásokat valamiképp vissza tudja fogni bármilyen módszerrel. Ha másképp nem megy akkor meg kell szabadulni attól a személytől.

Ezek már a belső dolgaik.. Nem tudom hogyan intézik ezeket a párton belül de így látom működőképesnek.

Szóval mondom, ha mindenhol elő is fordult már hasonló,

a mérték, az ami nem mindegy.

2011. jan. 3. 14:10
 112/144 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:50-nek

Természetesen nem a gazdag emberek nincstelenné tétele a cél. Azzal úgy gondolom egyetérthetünk, hogy egy 100.000 Ft kereső embernek, ha lehúzzák 5000 Ft-tal jobban fáj, mintha az 500.000 Ft-ot keresőt megvágják 15.000 Ft-tal. Pedig Ő háromszor annyit fizet. Csak éppen az egyiknek a megélhetése nehezedik,a másiknak az extra kiadások lehetősége csökken.

Igen ha valaki, mint említetted pl. idős emberek akik a körülmények megváltozása által kerülnek egérszorítóba. Egyedi elbírálást kapjanak. A törvények szellemisége minden esetben visszatükröződjön annak alkalmazásában. Ez lehetne Alkotmányunk egyik becsület kódexe. Persze ez nagyobb terhet jelentene a bírák vállán de bízzunk benne, erős emberek.

Hát igen, a minimálbérből,veszteséges vállalkozásból élő kalózok az más kérdéskör. Az egyedi elbírálás kardja lebegjen felettük...

2011. jan. 3. 17:12
 113/144 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:12 -es hozzászólásomat nem írtam alá. Bocsika.

Ökörköri

2011. jan. 3. 17:19
 114/144 anonim ***** válasza:
100%
Végre jól értelmezi már valaki amit leírok.A századik hozzászólás felett ezt is megértem.Köszönöm.
2011. jan. 3. 17:19
 115/144 anonim ***** válasza:
100%
Ja,te voltál?
2011. jan. 3. 17:20
 116/144 anonim ***** válasza:
71%
Ökörköri, be lehet állítani h látszódjék a neved ha egy kommentet írsz!
2011. jan. 4. 13:26
 117/144 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, beállítom.

Ökörköri

2011. jan. 4. 21:03
 118/144 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Egy nálunk sokkal okosabb ember véleménye!

2011. jan. 13. 15:13
 119/144 anonim ***** válasza:
41%
Valóban.Pszichológai eset.Már-már családi kör.
2011. jan. 13. 18:17
 120/144 anonim ***** válasza:
79%

"Egy nálunk sokkal okosabb ember véleménye!"

..vagyis ha akarja azt is megmegyarázza, hogy vemhes az a tehén, de akár azt is, hogy az ott egy bika!..hát nem láátod?!

Ez a pszichológia, elméletben azt bizonyít amit akar.

2011. jan. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!