Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/144 anonim ***** válasza:
78%
Ok.Tegyük fel hogy igazad van.Az mszp aljasságairól miért nem írsz?Csak azt ne mondd hogy nekik nem volt,mert menten kiesik a noti a kezemből...
2010. dec. 28. 00:08
 52/144 anonim ***** válasza:
86%
Komoly tévedésben vagy.Én csak nem értettem hogy ez mit számít,ezek szerint félreérthetően reagáltam,kedves user.Viszont az mszp cigányait(átvitt értelemben persze)még a hely is kevés volna felsorolni.A Fidesz törvényei csak azoknak nem tetszenek,akik közel vannak a tűzhöz,meg akik féltik a havi nyolc milliós fizetésüket.A médiatörvényt én még fokoznám is,az ilyen gyerek erkölcs romboló való világ nevű undormányt,a hírekben hallható állandó gyilkosságok,rablások,az ehhez szükséges részletes bemutatást,az állatkínzás részleteit,mind betiltanám,mert sajnos a mai családmentes fiatalok egyből rákattannak a rosszra,sok mindenért nagyon is felelős a média.Én még a gyerekeimet is magániskolába fogom járatni,hogy ne kelljen neki koszos,verekedős,zsaroló utcakölykök közé járniuk.Magán óvoda nincs a közelünkben,de ezt az első 6 évet jobb is ha anya,meg persze apa közelében töltik.Aik az IMF hiteleket elosztották egymást között,tönkrevágott cégek éléről milliárdos végkielégítéseket zsebeltek be,plusz a bankok hatalmas profitjait,a multik,kínaiak ingyenélését igenis meg kell szüntetni,és jól megadóztatni,mert ezek nem tisztességes pénzek.Mondjuk engem nem érint semmilyen hitel,de dühít ahogy az embereket bepalizzák.Kicsit eltértünt a világ legégetőbb problémájáról(Orbán kontra Orsós),DE AZÉRT UGYE TUDSZ MA ALUDNI? Nem venném a lelkemre,ha emiatt forgolódnál az ágyadban.
2010. dec. 28. 01:35
 53/144 anonim ***** válasza:
78%

Az kit érdekel hogy hívnak egy politikust? Az még kevésbé, hogy hívták azelőtt!

Az sem érdekel, milyen módszerekkel erősítik meg a pozícióikat. Egy a lényeg, aki mást akar mint Országfosztó Gyurcsányék és Libalopó Gordonék az már rossz nemlehet. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy Orbán Viktor mindíg az ország és az emberek megélhetésének szempontjait tartotta szem előtt, akkor még különösen kívánatos, hogy a fidesz minél inkább megerősödjön. Az nekünk kisembereknek jó igazán.

Nemhiába mondogatták az MSZP-sek még az utolsó perceikben is a FIDESZ-nek, hogy kerüljék a populizmust. Ugyanis "populizmusnak" neveztek mindent ami a kispénzü emberek megmentését és támogatását jelentette.

Azzal is tisztában voltak, hogy a FIDESZ nem fogja hagyni, hogy éhenhaljanak és utcára kerüljenek emberek.

Gyurcsány emberiség ellenes hitleri politikát folytatott. Aki nem tud megélni, el kell venni tőla azt is amije maradt és pusztuljon éhen, faggyon meg az utcán.

Ez volt a híres MSZP irány!

Ezt akarja valaki visszavárni? ..akkor az is gonosztevő!

2010. dec. 28. 09:44
 54/144 anonim ***** válasza:
85%
Balu l,rendkívül jól látod a dolgokat.Az én környezetemben is van sok önhibájukon kívüli szegény ember,sokszor segítek is nekik étellel,itallal,ruhával.Az értelmesebb réteg felfogja a nyugdíjrendszer lényegét is.Nem tudom mit mondanának a magán vezetői ha most ki kellene fizetniük az eddig befizetett pénzeket.Tíz-húsz év múlva meg már lehet hogy nem is léteznek majd, lóvé oda.Ezt nem akarja a Fidesz megengedni.Csodálkozom kedves kérdező,hogy tanár létedre erre nem gondolsz.Mondjuk a megnyilvánulásaid sem tanárra vallanak(bár ha valami falu,akkor bármi lehet),meg remélem nem történelem szakos vagy,mert akkor jaj a diákoknak.Balu l,veled szívesen beszélgetek a továbbiakban is,a többiek jobb ha mellőzik értelmes hozzászólásaikat nekem címezve,mert ennyit nem bírok már nevetni egy nap,plusz a gyerekeim ugye,ennyi nevetés is fárasztó már.Kedves Balu l,üdvözöllek a tisztán látók körében,ilyen emberekkel személyesen is szívesen szoktam beszélgetni.Szép napot neked.
2010. dec. 28. 10:38
 55/144 anonim ***** válasza:
72%
Köszi, szép napot!
2010. dec. 28. 11:16
 56/144 anonim ***** válasza:
43%

Kedves balu1, mindig érdeklődve olvasom mindenre kitérő soraid. És meglepődtem, hogy nem érdekel milyen módszerekkel erősítik meg a pozícióikat a tiszteltvezetőink stb... Az nekünk kisembereknek jó igazán.

Hát az új adórendszerrel egy a másoknak csak kis pénzt húznak le a kisemberről és utalják át a módosabb embereknek. Ez speciel nekem nem tetszik, mert én a kispénzű emberek közé tartozom és ha lerántanak rólam néhány ezer forintot az már fáj.

Tisztán kiolvasható az írásodból az érzelmi túlfűtöttség amit nem szoktam meg előző írásaidban. Talán azért is olyan feltűnő.

Az utolsó sorodra reagálva, csakhogy ne mosódjanak a dolgok össze. Ha a Fidesz nem a szívem csücske attól még, hidd el nem kívánom vissza az előző kormányzatot.

Lehetséges meg kellene alakítani a JózanParasztiÉsz Pártját s feltornászni a parlamenti küszöbig. :-))

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK...MINDENKINEK !

(nem azért írtam, hogy szekáljalak Téged. Tisztelettel egy kispénzű szavazó. )

2010. dec. 29. 01:08
 57/144 anonim ***** válasza:
83%

"Kedves balu1, mindig érdeklődve olvasom mindenre kitérő soraid. És meglepődtem, hogy nem érdekel milyen módszerekkel erősítik meg a pozícióikat a tiszteltvezetőink stb...

Hát az új adórendszerrel egy a másoknak csak kis pénzt húznak le a kisemberről és utalják át a módosabb embereknek.. ez speciel nekem nem tetszik"

Adott egy új kormány akitől újat, jobbat várunk. Jobbat vár mindenki.

Mi (ahova én is tartozom) kispénzü emberek a könnyebb megélhetést várjuk, legalább fenn tudjuk tartani a közvetlen megélhetésünket, ha másra nem is igazán jut egyelőre a jövedelmünkből.

A jobb módban élők is azt várják, hogy ne csökkenjenek a bevételeik, sőt inkább növekedjen a megtakarításuk. No persze mi innen a megélhetési nehézségek közül kitekintve nem látjuk egyenlőnek a két problémát.

Viszont egy ország vezetésének figyelembe kell vennie minden állampolgár a szempontjait.

A kormány megtette azokat a lépéseket, ami biztosítja, hogy az új adó rendszer hatására semmiképp ne érjen kár senkit, minket sem. Gondoskodtak róla, senkinek ne csökkenjen a haza vihető jövedelme.

Azt is tudhatjuk, hogy akitől a munkát várjuk, aki képes munkahelyeket teremteni az csak úgy tudja ezt megtenni ha van megfelelő, esetleg még nagyobb anyagi forrás erre. Ettől nyilvánvaló, hogy növekedni fog a vagyona és egyre jobban menő, egyre nagyob vállalkozásokat lesz képes fenntartani. A nagy vállalkozás az sok munkahelyet és sok adó bevételt jelent az állam kasszának.

Ezt a körfolyamatot erősítendő hozták meg ezt az adó törvényt.

"Tisztán kiolvasható az írásodból az érzelmi túlfűtöttség amit nem szoktam meg előző írásaidban. Talán azért is olyan feltűnő."

Talán a néhány kerékkötő indulatosabbá tett azzal, hogy úgy tesznek mintha nem értenék a dolgot, közben csak folyik az aknamunka.

A hátráltatás a céljuk, mint azt az MSZP vezetése, Gy.F. kimondta. "Mindent megtesznek amivel hátráltatni tudják a FIDESZ munkáját, ha kormányra kerül". Biztosan emlékszünk rá többen is.. Ez Látszik itt is. Persze vannak őszinte vélemények mint pl a Tiéd.

Valójában, mivel látom a jó irány keresését a kormány részéről és az is egyértelmüen látszik, hogy az új törvények megalkotásakor még utólag is igyekeznek módosítani finomítani, hogy az esetleg sarkosra, netán elsőre nem elég részletesen és nem kellő finomsággal megalkotott irányelveken még az emberek érdekében apróbb változtatásokat eszközöljenek, ebből is kiderül az építő szándék és a szenzitivitás az emberek felé.

Ezzel együtt nagyon sok változást kell elvégezni a korábban megszokott, mintegy begyepesedett rendszerekben. Ezek mind megérintenek minket, hatással vanak ránk. Mindenki anyagi helyzete, végzett munkája szerint is másképp értékeli ezeket a dolgokat. Más szempontok szerint ítéli meg egy munkaadó és más szerint a munkavállaló, stb.

Olyan megoldást soha senki, semmilyen párt és testület nem tud létrehozni ami mindenki megelégedésére szolgálna. Ez lássuk be, lehetetlen. Erre hadd idézzek egy tanmesét:

[link]

Ez egy iskolai anyag de nagyon jól rámutat a dolgok lényegére.

Talán így még kevésbé kell magyaráznom miért nem lehet mindenki megelégedésére tenni.

Ezért mondom, hogy nem érdekel milyen módszerekkel erősítik meg a pozícióikat a tiszteltvezetőink. A cél, hogy az irányításhoz, vezetéshez szükséges pozíciókban olyan emberek legyenek akik gördülékenyen tudják és akarják tovább vinni a dolgokat. Ez egyelőre a gyurcsányi ígéret a gyurcsányi átok miatt nem működik megfelelően mert még nagyon sok helyen ülnek azok az emberek akik megtartják az MSZP pártvezető utasítását,"mindenol akadályozni fogjuk a fidesz munkáját". Amíg a koloncot, a szándékos hátramozdítókkal való parttalan vitákkal elvesztegetett energiát nem tudják teljes egészében az ország építésére szánni addig lassan megy előre az ország "szekere". Le kell vetni a mindenben csak hátramozdító koloncot, hogy gyorsabban haladjunk a jó irányba. Ezt mindegy hogyan teszik meg. A lényeg, hogy megszabaduljunk olyanoktól aki miatt nem lehet számonkérni elkövetett nyilvánvaló bűncselekményeket volt felsőbb vezetőkön. Amíg a haladás kerékkötői ott ülnek bizonyos hivatalokban, addig "be van húzva a kézifék és úgy akarunk felgyorsítani a száguldás felé". Ez így nem megy.

A törvények azért vannak, hogy szolgálják az utat, ami az ország felemelkedéséhez vezet. Nem az elérendő cél kell alkalmazkodjon egy elavult törvényhez hanem a törvény van az elérendő célért! Ezért meg lehet változtatni ha az ország épülése azt kívánja. Márpedig most kemény változásokra van szükség ha ki akarunk jutni abból ahol tartunk.

Ezért nem szabad megijedni az alkotmány módosításától sem. Persze ezt nagyon körültekintően szabad csak elvégezni. Viszont erre most szükség van.

"Az utolsó sorodra reagálva, csakhogy ne mosódjanak a dolgok össze. Ha a Fidesz nem a szívem csücske attól még, hidd el nem kívánom vissza az előző kormányzatot.

Lehetséges meg kellene alakítani a JózanParasztiÉsz Pártját s feltornászni a parlamenti küszöbig. :-)) "

Ezzel egy a baj. Lehet bárki, bármlyen párt bámilyen névvel, rájuk is és mindenkire igaz a fentebb idézett tanmese. Olyant senki nem tud tenni amivel mindenki meg lesz elégedve.

Azért tartom igazságosnak és járhatónak a mostani kormány által eddig bejárt utat, mert pl. orbán Viktort nagyobb gyerek korától figyelem a médián keresztül és mindíg is (az ország szempontjából) nagyon szimpatikus és bátorságot mutató lépései voltak, már akkor amikor még semmilyen pozíciója nem volt de már kitűnt az emberséges nézeteivel. Ő egy igaz magyar! Odafigyel a kis emberre is.

Szóval jók a referenciái előttem! :-) Kevés emberben, de benne megbízom mert látom a jó irányt.

2010. dec. 29. 07:14
 58/144 anonim ***** válasza:
59%

Igen ismerem ezt a tanmesét.Igencsak tanulságos és a tanulságot minden Magyar Állampolgárnak ajánlom.

Ökörköri

2010. dec. 29. 12:44
 59/144 anonim ***** válasza:
83%
Megint csak azt kell mondjam Balu l,hogy le a kalappal előtted.Tisztán látod ezt az egész körforgást,de kár hogy nem ilyen minden ember.Az,hogy a kisember és a nagyvállalkozó,aki tulajdonképpen pont a kisembernek ad munkát,egyformán érvényesüljön,nem hittem volna hogy itt ilyet olvasni fogok.És ahogy írtad is,persze hogy a munkát teremtő többet fog keresni,hiszen ő teremti meg a munka lehetőségét.Engem a kívülállók többsége utál,mert jól élek.De arról fogalmuk sincs,hogy a gyáraim teljes egészében a saját magam által megtervezett technológiával működnek,van jónéhány világszabadalmam,külföldön szeretnek,a magyar meg...De hát itt nálunk ez van.És ami a lényeg:Több mint 200 embernek van biztos munkája! És még mielőtt egy átlag magyar fejében mindjárt az játszódna le,hogy na persze éhbér,gyorsan elmondanám,hogy a legkisebb keresetű dolgozóim nettó 140000 ft-ot visznek haza.És most tessék megkapaszkodni:Ők a takarítónők!!!Mindenki más 200000 ft feletti összeget visz haza havonta.A multik,kínaiak,mszp csalók.Nos,ott van,volt éhbér,meg még sorolhatnám.És a hogy írtad Balu l,persze hogy az egész legtöbbet keresője a főnök,tulajdonos.Ez az egész világon így van.Egy nagyon jó példa:Nem kapálni nehéz,hanem a kapát kellett feltalálni,anélkül kapálni sem lehetne.A szellemi munkát mindíg jobban meg fogják fizetni az egész világon.A fontos az lenne,hogy a becsületes munkás is jól járjon,és akkor nem fogja érdekelni hogy a főnök többet keres,hisz ez így van rendjén.Balu l:Boldog új évet neked és minden caaládtagodnak.
2010. dec. 29. 12:52
 60/144 anonim ***** válasza:
59%

Valóban az MSZP-seknek is vannak olyan húzásai, amivel nem értek egyet (pl. a szocpolt nem megszűntetni, hanem pl. önerőhöz kötöttem volna), de sajnos a FIdesz húzásainak 90 %-a arról szól, hogyan betonozzák magukat be a kormányzásba egy életre. A kormányt pedig a demokráciában a média tudja főként visszafogni (ebből doktoráltam, így picit értek ehhez), és természetesen ezt is jól látja a Fidesz, ezért nyúlt gyorsan a Médiatörvényhez (nem azzal van gond, amiről beszéltek pl. VV meg csupa értelmes műsor - olvassátok el az egész törvényjavaslatot). Valamint az Alkotmány a másik fék, amit az első visszadobott törvénymódosításnál meg is akarják változtatni (ezt is javaslom elolvasni, az új Alkotmány javaslatot!!!).

Tudom, az MSZP-sek is megérik a pénzüket (és minden politikus), de ennyire messzire a Fidesz ment csak el... Örökre bebetonozzák magukat a kormányba, amíg persze a sok birka tűr, és nem lesz lázadás (mert higgyétek el, lesz). Minden embernek van egy tűrőhatára...

2010. dec. 29. 14:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!