Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/144 anonim ***** válasza:
80%
BALU L :Fasza gyerek vagy,bocs ha az esetleges korod miatt esetleg bántónak hat a megszólítás,de hidd el nem az.Végre valaki tényeket ír le a 8 év mocskairól.BRAVÓ!!! Végre egy értelmes olvasott ember.
2010. dec. 26. 23:57
 32/144 anonim ***** válasza:
32%
Orsós Viktor???? Hogy te mekkora egy lúzer lehetsz apám az életben.Ez már enyhén rasszista rágalom is,úgyhogy jelzem a válaszod töröltetését.
2010. dec. 27. 00:01
 33/144 anonim válasza:
80%

Hát az Mszp meg se szólaljon . Mert aki bevallta egyszer , hogy(MINDIG) hazudott , abból 1-2 év múlva se fog más kép cselekedni.

Az Lmp se jobb MSZP2 , hogy a francba lehet egy ilyen párt ilyen névvel , ha ugyanazt csinálják mint azt amit az Mszp akart .

Mindenki mondja , hogy diktatúra diktatúra , akik ezt , mondják örüljenek , hogy nem a Jobbik került kormányra . Amugy az Mszp-sek nem a FIDESZ-hez mentek át , hanem a Jobbik hoz. Hát nwm veszitek észre , hogy a legnagyobb "vezére" a legnagyobb MSZP-s felesége . És aki egyszer jónak tartotta amit mondott az mszp az nem fog megváltozni.

Ja , a Hírtv és az Echo tv Fideszes jó csatorna . De a többi , mint például főleg a TV" , ahol reggel a Mokkába szidják a Fideszt és a Jobiikot . Máris kiderül róluk , hogy MSZP-sek a többi nagy kereskedelmi csatornával együtt.

Soha az életben nem lesz tökéletes párt , hogy az mindenkinek tetszen . Mindig vannak ellent mondások a politikában .

2010. dec. 27. 10:04
 34/144 anonim válasza:
0%

"A sok vén mszp-s még most is felvenné a pufajkát ha azt mondaná nekik a párt. Egész életükben árulók voltak és ez nem fog változni amíg meg nem halnak. Szerencsére egyre kevesebben vannak és az egész mszp-s korosztály 10-15 éven belül hat láb mélyen már nem tud szavazni. Addig meg várni kell."

IGEN, VALÓBAN MEG KELL VÁRNI, ÍGY LEGALÁBB ANNYIVAL IS CSÖKKEN A FIDESZ LÉTSZÁMA!

JÓ SOKAN VANNAK! A VOLT MSZMP 95%-A MIND OTT VAN ÉS MOST KÖPKÖD!

KÖPKÖDI A MÚLTJÁT, MERT MÁS MÁR NEM MARADT BELŐLE!

HOGY AZ MSZP TETTE TÖNKRE AZ ORSZÁGOT?

IGEN, ÓRIÁSI FIDESZ NYOMÁSRA!

NEM KÉNE, CSAK EMLÉKEZNI AZ ELMÚLT 8 ÉV AKNAMUNKÁJÁRA ÉS ORBÁN SZEMÉLYES BOSSZÚHADJÁRATÁRA!

EGYÉBKÉNT HAMAROSAN BE FOG BIZONYOSODNI, HOGY KI TESZI TÖNKRE VALÓJÁBAN AZ ORSZÁGOT! CSAK SAJNOS OLYANOK IS ÁLDOZATOK LESZNEK AKIKNEK SEMMI KÖZE A PÁRTOKHOZ!

2010. dec. 27. 10:56
 35/144 anonim ***** válasza:
23%
Kedves 00.01! Nem rasszista vagyok, abszolút nem annak szántam (volt roma barátom, és sok roma barátnőm is van), ez tény, hogy így hívták eredetileg. Ugyanis még a diplomaátadóján is Orsós Viktorként vette át a diplomáját (konkrétan van a családban, aki együtt diplomázott vele, és a közös fénykép alá oda van írva). Ez tény, és ha ezt rágalomnak tartod, akkor te vagy a rasszista!
2010. dec. 27. 12:29
 36/144 A kérdező kommentje:
15% még ennyit sem tdusz drága vezéredről? Vigyázz...
2010. dec. 27. 12:37
 37/144 anonim ***** válasza:
85%

" BALU L :Fasza gyerek vagy.

Végre valaki tényeket ír le a 8 év mocskairól.BRAVÓ!!! "

Kössz, de tényleg nem a köszönetért teszem hanem meggyőződésből. Azért is mert engem is tönkretettek több szempontból.

Meggyőzött az MSZP vezetése, hogy ők az ország, a nép ellensége és a korábbi cselekedeteik alapján bűnözőnek minősülnek jónéhányan a vezetőik közül. Ennek megfelelő bánásmódot érdemelnek, ki-ki cselekedeteti szerint.

Ez itt már nem nézőpot kérdése hanem a büntetőjogé.

Olyan dolgok történtek meg ami messzemenőkig kimeríti a bűncselekmény fogalmát.

Egyetlen dolgot várok a FIDESZ-től ezzel kapcsolatban.

A teljeskörü anyagi és erkölcsi számonkérést.

Itt volt aki párt funkcionárius kezében levő hazai legális vállalkozások meglétét kifogásolta, viszont nem érthető számomra, hogy miért.

Azt nyilván el kell fogadnunk, hogy akik az országot irányítják, annak nagyobb felelőssége van és komolyabb anyagi elismerést kell kapnia mint egyéb kisebb súlyu tevékenységért.

Abban sem lehet semmi kivetnivaló, ha ebből vagy bármilyen legális családi vagyonból komolyabb vállalkozást alapít és működtet mert abból adózik és ezzel munka lehetőségeket teremt.

A bajt csak az jelenti ha valaki tisztességtelenül jár el és a miniszterelnöksége idején a megszorításokkal összeszedett hatalmas összeget magán vagyonként kezeli és főleg idegen országba viszi. Ezt nevezik sikkasztásnak, amire láthattunk kemény példát az elmúlt időszakan.

Ami a nagy baj, hogy ezek az emberek még mindíg arcátlanul megjelenhetnek a felelősséget kívánó munkahelyükön a parlamentben, rendőri felügyelet és vezetőszár nélkül.

Sikkasztás után egy bolt pénztárosa meddig dolgozhatna tovább?

A mentelmi jog magasabb szinten sajnos túl sok lehetőséget, kibúvót biztosít.

2010. dec. 27. 13:12
 38/144 anonim ***** válasza:
84%
A Modern Talking is népszerű volt valamikor,pedig egy kalap szart sem ért.Tudod aki nyíltan vállalja a véleményét,meg az igazat is néha,az lehet hogy ebben az országban csak 15 százalékot ér,még ha igaza is van.Én ezen csak röhögök,mivel én továbbra is vállalom,hogy a rendszerváltást követően tudtam a tudásom révén meggazdagodni,a Fidesz alatt pedig méginkább,pedig nincsenek köztük rokonaim.Csak a tehetetlen ember sír folyton,hogy nekem ez se jó,az se jó.Tenni kell érte,nem nyafogni,meg a másikra irigykedni folyton.A rasszista írójának üzenem:kár hogy nem névvel,címmel működik ez a csevegő,mert a "munkatársaim" megkeresnének.Tudd,azért a külföldi cégeimben akadnak ilyenek is,és a sértegetést nem tűröm el.
2010. dec. 27. 16:51
 39/144 A kérdező kommentje:
Majd megnézem mit fogsz csinálni ha nyugdíjas leszel te seggnyaló mert nemrég nyílt meg a kapu a nyugdíjrendszer végleges rombadöntéséhez...
2010. dec. 27. 17:29
 40/144 anonim ***** válasza:
87%
Ja meg egy fontos dolog:Ha te nem vagy rasszista,akkor miért tartottad fontosnak megjegyezni hogy Orbán eredetileg Orsós?Ezt mindenki tudja,még kérdező barátomnak is üzenem,csak én ezt kifogásoltam,hogy ezt fontosnak találta leírni,holott ennek semmi lényege.Ha csak negyed akkora volna az agyatok,mint Viktornak,ti is jól élhetnétek.Megnézném bármelyikőtöket az ország élén......Erre is van válasz? Hadd nevessek egy jót.Nyelvtudás,rátermettség,bátorság,kommunikációs készség,diplomák,emberekkel való bánni tudás,stb.Bennem ez mind megvan,mégsem mernék odaállni a helyére,mégha az ezerszeresét fizetnék a mostani vagyonomnak,ami amúgy sem csekély.Ezt az oldalt ezennel befejeztem,mindenkinek boldog új évet,mivel valójában senkire sem szoktam haragudni.Annyi adományt kevés ember ad minden évben,amennyit én szoktam,úgyhogy bármit is gondolhattok rólam,nem tartozom a rossz emberek közé,csak páran nem szeretnek.De ez soha nem érdekelt,meg nem is fog.
2010. dec. 27. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!