MSZP 2014: jobb/rosszabb eredmény, vagy kiesik a parlamentből?
Vagy sokkal rosszabb, vagy kiesik. A programnélküliség, a hitelvesztés, a mozgósítási képesség szinte teljes hiánya, a belső megosztottság mind a megsemmisülés irányába mutat. A párt már ma is csak a nosztalgia lélegeztetőgépén üzemel. Ez még elég lehet egy ideig valamire, de középtávon már semmire.
Ha Gyurcsányék tényleg kiválnak, és új pártot alapítanak, akkor az a legvalószínűbb, hogy egyik párt se jut be, kölcsönösen kioltják egymást.
És mint baloldali szavazó (aki nem hajlandó többé az MSZP-re szavazni) ebben a szakszervezetből kinőtt új pártcsírában bízom, amit Kónya Péterék csinálnak. Látszik, hogy ők nagyon erőteljesen építkeznek, és már Orbánék is komolyan veszik őket, ezért akarták betiltani a hétvégi tüntetésüket.
Én jobbikos szavazó vagyok. Ne tessék ezért haragudni rám! :) Nem kell olyan komolyan venni a politikát! Aki nem úgy ugrál, ahogy a többi azt kicsinálják. Valahol mind egy kutya. Pénznek van hatalma, nem annak, aki a politikus(ez egy jó állás, olyan mint egy modell-karakter, arra szavazol, akivel azonosulni tudsz), mivel mindennek megvan az ára.
Azért fontos tudni mi a legjobb, legnyerőbb karakter. Próbálják úgy változtatni a karakterüket úgy, hogy minél kevésbé veszítsenek a hitelükből.
Ahogy én az embereket ismerem, és még sohasem tévedtem az eredményeket nézve a következő lesz a sorrend:
2014:
1, Fidesz-KDNP
2, Jobbik
3, LMP
4, MSZP(valahol holtversenyben LMP-vel)
MDF és régebbi próbálkozók sikertelen..
1. JOBBIK 40%
2.FIDESZ-KDNP 30%
3.LMP 15%
4.MSZP 11%
5.DK 2%
6. MDF 1%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!