Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/144 anonim ***** válasza:
24%
Seggnyaló az a jó....A nyugdíj rendszert épp most mentik meg te tudatlan barom!Egyébként nem olvastad az írásaimat elég figyelmesen?Nekem már most van annyi pénzem,hogy még nyugdíjra sem lesz szükségem,de még a gyerekeimnek sem.Nagy a pofád így neten keresztül!
2010. dec. 27. 18:15
 42/144 anonim ***** válasza:
83%

" Megnézném bármelyikőtöket az ország élén......Erre is van válasz? ...

Nyelvtudás,rátermettség,bátorság,kommunikációs készség,diplomák,emberekkel való bánni tudás,stb "

Igen ez az!

Sokan csak kritizálni tudnak de, hogy miből hogyan az már nem érdekli őket. Na persze ahhoz ne kelljen semmivel hozzájárulni.

(tán legyen varázsütésre, senkit nem érdekel a kritizálók közül a valóság és a lehetőségek korlátai)

2010. dec. 27. 19:05
 43/144 anonim ***** válasza:
85%

az igazság az, hogy mindkét tábornak igaza lehet de: "Nekem már most van annyi pénzem,hogy még nyugdíjra sem lesz szükségem,de még a gyerekeimnek sem"

Remek! Akkor élvezd, ha megérdemelted (úgy tűnik igen).

Az a baj, hogy rajtad kívül ezzel csak max. 10ezren vannak így!

2010. dec. 27. 19:10
 44/144 anonim ***** válasza:
0%
A pénzlobogtatást meg különösen nem szeretem, mert nagyképűségnek tűnik!
2010. dec. 27. 19:11
 45/144 anonim ***** válasza:
86%
Sverdans,igazat adok neked,nem szoktam nagyképűsködni,csak ez a seggnyaló beszólás kicsit elborította az agyam.Bárkit megsértettem,tőlük elnézést kérek.Igazán azt sem tudom,hogy kerültem erre az oldalra,de valamire rájöttem:Ne bántsuk meg egymást értelmetlen dolgokkal,elvégre mindannyian emberek vagyunk,mindenki úgy éli az életét ahogy ő akarja,és úgy is teszi tönkre.Tudom,hogy a minimálbérből élők,munkanélküliek helyzete ma nehéz,de én úgy gondolom,hogy aki akar,az előbb utóbb sikerrel jár.Én hiszem hogy hosszú távon ebben csak a Fidesz képes segíteni,de ha tévedek,be fogom látni.Mindenkinek köszönöm hogy írt,remélem a kérdező és az Orsós téma írója is lehiggadt már.Próbáljunk ne haragudni egymásra,hisz nem is ismerjük egymást.Mindenkinek sok sikert,boldogságot az életben,az én kétéves fiamnak 20 nap múlva lesz a második csípőműtétje,ami igen kemény lesz,lehet hogy ezért is vagyok a szokottnál idegesebb.Látjátok,ehhez képest a politikai sárdobálás csak egy kis dolog.Az,hogy az ember egyik gyereke rendesen tudjon járni,sokkal fontosabb,mint ez a mocskolódás.
2010. dec. 27. 20:28
 46/144 A kérdező kommentje:
Hidd el szívesen összetörném az arcodat ha tudnám hol laksz... megmentik? Hát igen, aki FIDESZes az tényleg nem lát a dolgok mögé...mindegy majd rájössz mit is tett eddig értünk Orsós "eltársunk"! Mert nem hiszem hogy a ,,magyar ,,,,demokrácia"""" sokáig maradna érintetlen...Sőt már most sem az...hát nem látod te szerencsétlen???
2010. dec. 27. 21:33
 47/144 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne süllyedjünk le a személyeskedők szintjére, mással érvelni már úgysem tudnak. A becsületet eljátszották a vezéreik.

Itt egy idézet ami nekem tetszik: [link]

2010. dec. 27. 21:59
 48/144 A kérdező kommentje:

Egyetértek, nekem ez a kedvencem:

,,Aki nem érti meg a múltat, nem érdemli meg a jövőt!"

2010. dec. 27. 23:01
 49/144 anonim ***** válasza:
86%
Látom nem igazán higgadtál le,kedves kérdező.Úgy látom más véleményét te sem vagy képes elfogadni.Összetörnéd az arcomat?A testőreim már a házamtól 100 méterre elintéznének,úgyhogy felejtsük már el ezt az értelmetlen netes acsarkodást.Éld az életed ahogy neked jó,más meg éli ahogy neki jó.Ennyi.
2010. dec. 27. 23:15
 50/144 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem, ez a topic vagy mi, átment egy olyan stílusba, ami pont a magyar politikát jellemzi :( Én sose volt jobb vagy bal oldali, de mivel tűzközelben vagyok bizonyos város vezetéséhez, látok és tudok dolgokat, amit ti nem. Tudom, hogyan változtatták (könnyítették meg a köztisztviselői vizsgát), hogy Fidesz-esek kerülhessenek be, és hogy miért adóztatják a végkielégítést. Mikor minden Fideszes beült a székekbe, természetesen a vizsga vissza lesz változtatva :) Ilyeneket ti nem tudtok, és azt sem látjátok, hogy az Alkotmányt innentől kezdve nem tudja majd senki megváltoztatni, hiszen ahhoz 2 egymásutáni kormány 2/3-a kell. Ezek azok a döntések + médiatörvény, amik diktatúrára utalnak, és ezt ne mondd, hogy a te/mi érdekünket szolgálja... Amúgy a saját boldogulásommal nincs gond, én is szorgalommal és kitartással elértem, amit lehetett, csupán a környezetemben rengeteg kevésbé jómódú van, így őket nagyon sajnálom és féltem...
2010. dec. 27. 23:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!