Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
141/144 anonim válasza:
"Ami a 200.000-es álomfizetést illeti, valóban álmodok róla, de csak rémálmaimban. Mint már többször említettem, én nem magamért aggódok. 25 éves vagyok, és pont a hozzád hasonló sznobokból gazdagodtam meg, akik azt hiszik, bármit megtehetnek, és meg is veszek a termékeinket." Elnézést a kedves hölgytől,én senkit nem megbántani akartam,csak már felhúztam magam a sok sületlenségen.Amúgy miért lenne neked rémálom a jó kereset?Meg milyen alapon nevezel te engem sznobnak,amikor pont az ellentettje vagyok a legtöbb vállalkozónak?Aki a tudását kamatoztatja,embereknek ad biztos megélhetést,kizárólag magyar embereket foglalkoztat,itt fizet egy halom adót,az a sznob??Tudod,aki eddig látta amit véghezvittem ebben az országban,az mind csak elismerően bólogatott.Te meg csak úgy látatlanból leszúrsz.Ezt sem nevezném szép dolognak.Most vettem fel újabb 20 embert,mert az új adótörvény ezt lehetővé tette.Nem a saját zsebembe megy a többlet,hanem a munkát keresők zsebébe.Akik ismernek,nálam dolgoznak mind tisztelnek,szeretnek,ahogy a családom is(nekem is van két 3 éves iker fiam),úgyhogy ne félj,valahogy megleszek a te tiszteleted nélkül is.Amúgy meg milyen alapon szidod a sznobokat?Ha jól értelmeztem azokból gazdagodtál meg.Ha meg gazdag vagy,akkor miért kritizálod aki gazdag?Túl sok itt az ellentmondás,neked szerintem van egy gazdag sznob férjed,aki eltart,te meg itt teszed magad 25 évesen.Én már 45 felett vagyok,a munka nem hoz sikert 4-5 év alatt,csak a csalóknak,mint GY.F.,vagy a nagyban bűnözőknek,minimálbéres gazdag vállalkozóknak.Ők azok,akik semmit nem tesznek az emberekért,őket szidd,ne engem.
142/144 anonim válasza:
El vagy tévedve! Nem azzal van gondom, amit tettél, hanem ahogy beszéltél/írtál. Nem attól leszel sznob, hogy gazdag vagy, hanem ahogy megnyilvánultál. Nekem nincs gondom alapvetően se gazdagokkal, se szegényekkel. Ezt mondtam, ez nem pénz vagy poltikai hovatartozás kérdése. olvasd vissza a hozzászólásod, és hamar rá fogsz jönni, kicsit fellengzős volt. Ebből gondoltalak sznobnak. És mondtam, én örülök, ha az vagy :) Legyen is sok sznob! Ami pedig a férjem illeti - 1. nincs férjem. 2. De ha a páromra gondolsz, nekem nagyobb vagyonom volt, mint neki, mikor összekerültünk anno. Azóta közös a vállalkozás, amiben a munkamegosztás kb. 50-50%. Szóval ennyit arról, ki tart el kit :) Azért mert valaki 25 éves, nő, és van mit a tejbe aprítani, azért még nem kell mindig gazdag férjet keresni a háttérben. Az elképzelhetetlen, hogy magasan iskolázott vagyok és voltak ambícióim? Egyébként meg ez a fórum nem rólad vagy rólam szól, így sztem fejezzük be az egymás életében való vájkálást. Maradjunk annyiban, hogy ti Fideszesek vagytok, én meg nem, és nem szimpatikus a politikájuk. Ennyi :)
143/144 anonim válasza:
"Az elképzelhetetlen, hogy magasan iskolázott vagyok és voltak ambícióim? " Nem,sőt ez így is van rendjén.Én sem tartanék itt ha nem volna tudásom,csak nekem ez valahogy a véremben van,nem kellett hozzá tanulnom se igazán.Meg nem tudom,ti hány embert foglalkoztattok,és mennyit fizettek nekik,mert én ebben tartom magamat még különlegesnek,és ne haragudj ha erre büszke is vagyok.De tényleg nem rólunk szól ez a topic,én elbúcsúzom tőled azzal,hogy sok sikert kívánjak nektek,és hogy minél több embert foglalkoztassatok normális fizetésért.Szia.
144/144 anonim válasza:
Mi értékesítünk. Bárki jöhet hozzánk dolgozni. Aki sokat dolgozik, az sokat keres nálunk, aki keveset, az pedig keveset. Ennél korrektebb állást szerintem nincs! :) Mi is így kezdtük, és aki akar dolgozni, az tud (csak ugye a munka fájni tud sok embernek :( Neked is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!