Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
 121/144 anonim ***** válasza:
0%
Balu1, nekem kiskoromban azt mondták mindig, mikor mindent nevetségesen megmagyaráztam, hogy ügyvédnek kéne mennem. Hát, kedves Balu1, Neked is csak annyit mondanék: Neked ügyvédnek kéne menned!!!!! Miért fáj beismerni egy nálad sokkal okosabb ember igazát. Én igazán sok Ranschburg írást olvastam, és ebből látszik, Te nem. Miért is olvastad volna? Én azért, mert anya vagyok, és egy anyának alapvető irodalom Ranschburgot olvasni. A tisztelet bennem megvan felé. Javaslom Neked az írásait, nagyon hasznos, hidd el! Sokkal okosabbakat ír és mond, mint bármikor is a TI vezetőtök! Nem az a lényeg, mit mondanak, hanem, hogy ki mondja! Ranschbur már letett az asztalra valamit. Te egy senki vagy hozzá képest (én is persze), úgyhogy most bármit mondasz, kevés lesz...
2011. jan. 19. 00:45
 122/144 anonim ***** válasza:
100%
"Ranschbur már letett az asztalra valamit." Ez igaz.De én is.Ha visszább olvasol,megtalálod hogy mit.A százalékot nézd,akkor megtalálsz.Attól,hogy egy embernek megvan a véleménye,attól még nem biztos hogy mindenki egyet fog vele érteni.Ő is művelt ember,én is.Ez az ő meglátása,másnak meg más.És attól még a másik ember is lehet művelt.
2011. jan. 19. 00:57
 123/144 anonim ***** válasza:
95%

"Te egy senki vagy hozzá képest (én is persze), úgyhogy most bármit mondasz, kevés lesz..."

Erről beszélek én is!

Ranschburg Jenő a pszichológiai tudományok kandidátusa és ezzel keresi a kenyerét, hogy ismeri az embert. Éppen ezért bármit könnyedén alátámaszt de azt ugyanúgy meg is cáfolja ha szükségesnek érzi és ha azt akarja elérni.

Magyarul, úgy "játszik" az emberekkel ahogy akar.

Erre mondtam, hogy "Vemhes az a tehén vagy nem vemhes.. a végén azt is megmagyarázza, hogy az egy bika."

Itt a "sokkal okosabb" embernek nem abban van igaza amit mond, hanem ahogyan mondja.

A tudományához kicsik vagyunk de annyit mindenki meglát, hogy a prof. a saját pszichológiai eszközeivel bármit megmagyarázhat, olyant is ami nem feltétlen a tényeket tükrözi. ..de ez már inkáb a szuggesztió témaköre.

A "szuggesztió" jelentése: Személy tudatának, viselkedésének befolyásolása valamely pszichikai ráhatással. Ehhez nagyon érthet..

Ami pedig a tények hangoztatását illeti részemről, részünkről ezt nagyon sokan átéltük megszenvedtük ebben az országban, azért ismejük annyira jól. Azért is jött össze könnyedén a 2/3 rész.

2011. jan. 19. 11:15
 124/144 anonim ***** válasza:
100%

"..egy anyának alapvető irodalom Ranschburgot olvasni. A tisztelet bennem megvan felé. Javaslom Neked az írásait, nagyon hasznos, hidd el! Sokkal okosabbakat ír és mond, mint bármikor is a TI vezetőtök! "

Arra azért nagyon kiváncsi lennék, hogy mit csinálna az óriási pszichológiai tapasztalatával egy ország élén a hiányos pénzügyi helyzetben.

A Pszichológiának a professzora de az csak egy tudomány terület. Sok okos ember van aki a saját szakmájában jó. Sőt lehet nagyon jó is abban amit tanult, amivel foglalkozott és amiben megöregedett.

Erre megint csak egy régi mondás illik, "a suszter maradjon a kaptafánál", még a a cipőket mesterfokon is ismeri.

2011. jan. 19. 11:29
 125/144 anonim ***** válasza:
41%
A végén még Ranschburg lesz a hibás, mert ilyeneket írt... Maradt a kaptafánál, és aki azt mondta, hogy ő is letett az asztalra valamit, annak üzenem: itt többen is vannak, akik szintén, de ne hasonlítgassuk már magunkat Ranschburghoz, mert nem is tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek...
2011. jan. 19. 21:19
 126/144 anonim ***** válasza:
100%

Azért ú.n. "nagy emberből" sok van.

Ebből is látszik, mennyire szuggesztív hatással volt kiskegyedre. :)

2011. jan. 19. 23:21
 127/144 anonim ***** válasza:
100%
Kár vitatkoznod vele Balu l.Nem látod hogy csak egy nagy ember van a Földön?Szerencsére ott van még Orbán Viktor is.Láttad ma a beszédét?Elfogadtak mindent,a médiatörvény az egyetlen amin változtatni kell valamelyest.Mégsem olyan rossz ez a program,mint itt oly sokan állítják(a szocik főleg).
2011. jan. 19. 23:27
 128/144 anonim ***** válasza:
41%
120ik
2011. jan. 19. 23:51
 129/144 anonim ***** válasza:
100%

Többek között azt tartom nagy dolognak Orbán Viktorban, hogy nem csak a konvenciók mentén mer lépni, hanem eredeti ötletei vannak. Igaz, éppen ezzel vívja ki sokak érdeklődését és szinte mindenkit valamilyen vélemény nyilvánításra ösztönöz.

Az is igaz, hogy a korábbi ciklusokban is csak néhány százalékon múlott a fidesz győzelme, most viszont megmutatkozott, hogy szinte mindenki meglátta az egyetlen járható utat. Azt a lehetőséget ami lehet, hogy nem a legkönnyebb de bármi más esetben ennél csak rosszabb vagy sokkal rosszabb lenne.

2011. jan. 20. 00:11
 130/144 anonim ***** válasza:
100%
Így van.Jó hogy nem vagyok egyedül.Az a napnál is világosabb,hogy az EU dobott egy hátast amikor Orbán ellentmondást nem tűrő hanggal lépett fel a magyarok érdekében.Ehhez nem szoktak hozzá az urak,főleg hogy más országok is felemelték a hangjukat utána.Kicsit lejjebb kellett már venni az arcukból egy kicsit.És ezt az ellenzék mindig másként állítja be,az emberek meg még 8 év ország kifosztás után is hisznek nekik újra.Ja,itt mindenki azt hitte hogy üres államkasszából mindenki jól fog élni pár napon belül.Ehhez tíz év is kell,ha nem több.Persze ez az ország utolsó esélye.Ha visszajönnek a szocik,vége az embereknek.Jól van Balu l,végre lehet valakivel beszélgetni,aki nem utál mert nem élek szarul,hanem embernek néz,és megbecsüli aki tesz az emberekért,mint én aki munkát adok sokaknak.Jó fej vagy.
2011. jan. 20. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!