Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
 101/144 anonim ***** válasza:
41%
Ok, én elolvasok minden újságot, és mindegyikből levonom a tanúságot - veled ellentétben. Nem akartalak sértegetni, ne is törődj mások véleményével, még ha azok, akik olvassák az említett újságokat, azok tízszer annyian vannak, mint akik anno Vityáékra szavaztak. Gondolom, ők is azt mondják, ááááá, ez csak egy újság, hülyeségeket írnak, Viktor szent és sérthetetlen... Úgyhogy se velem, se sok más velem egyforma véleményen lévővel ne foglalkozz!
2011. jan. 2. 21:19
 102/144 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jól írtad.Valóban nem foglalkozom.És tudod miért?Mert annak idején 1000 emberből 900 azt mondta,hogy a Modern Talking igényes zene.100 azt mondta,nem.És mégis nekik volt igazuk.Amúgy az adótörvényre nem reagáltál.Nekem nagyon jó.Neked?Egyébként meg majd a gyakorlat eldönti,hogy a Fidesz törvényei jól teljesítenek,vagy nem.Ha nem,akkor el fogom ismerni,hogy ez valóban nem jó.Előzetesen megírt eredményekkel meg nem foglalkozom.
2011. jan. 2. 21:36
 103/144 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, hol éltél, ahol 10-ből 9 Modern Talkingot hallgatott... Amúgy meg a zene az izlés kérdése, nem lehet objektívan kezelni. A politika ne legyen már izlés kérdése - ilyen tekintetben. Ok, téved az összes külföldi lap, mi vagyunk a hülyék, nem te. De mi többen vagyunk hülyék :) Na én elköszönök, mert nincs értelme a vitánknak, én most megnyugodtam, hogy nem vayok annyira hülye, hogy kb. 10 külföldi ország ugyanazt írja le, amit én gondolok. Ennyi :)
2011. jan. 2. 22:20
 104/144 anonim ***** válasza:
56%

tegnap 22:59-nek

Örülök, hogy tetszik a név választásom. Látom azért Te is látod a Fidesz makulátlanságának hiányát. Az említett arányossági tényező amit volt szerencsém elolvasni, szerény véleményem szerint kissé elferdíti az emberek igazságba vetett hitét. Nem gondolom, hogy ezekben az időkben a politikai pártok gazdasági, némely esetben személyes mutyizásait számolnom kéne. Egyébként nem is tudnám, akkor csak ezzel kéne foglalkoznom. De van családom. Én úgy gondolom a mutyizás soha ne legyen az emberek számára természetes. Ne fogadjuk el, mert akkor mi is lefizethetővé,megalkuvóvá válunk.

Sok esetben érdemelnek a pártok virtuális seggberúgást. Na jó,néha nem csak virtuálist. Emlékszem amikor az iskolatej gyerekekhez való eljuttatása micsoda vitát generált ( MSZP alatt történt). Micsoda felháborító undormány viselkedés a párt részéről. Tologatták a papírokat, senki nem akarta felvállalnia kifizetéseket.

Tényleg ilyen országban élünk, ahol még erre sincs pénz? Nem is tudom mi lett a vége. Vagy emlékszem amikor a felsőbb köröket akarták megadóztatni(házadó). Ha jól emlékszem 100 milla feletti ingatlanokról volt szó. És nem tudták érvényesíteni a törvény akaratát. Majd azt mondták olyan kicsi a beszedett összeg, nem éri meg. Gyalázat, a lobbi elég nagy lehetett, hogy ezt a "kis összeget" sem kell befizetni. Ebbe benne van ám az MSZP-n kívüli pártok is.Vagy azt mondják, nehéz idők jönnek reformokra van szükség húzzuk meg a derékszíjat. De ők megszavazzák a saját béremelésüket, nem kis pénzt.Szinte egyhangú szavazás volt. Nem csak MSZP-sek. Vagy hasukra csapnak és bemondásra kifizettetik az adózók pénzéből a költségeiket.Ezt is megszavazták, minek a számlákkal bajlódni, nem igaz ! Képmutatás. A választók hülyének nézése.Nem csak MSZP, hanem a Fidesz is benne volt. Elvtelenek persze Ők nem hazaárulók csak a hazájuk polgárait átverő elvtelen modern kalózok gyülekezete akik sajnos a törvényeket is módosíthatják vagy újakat hoznak kedvük szerint. Vagy minden képviselő fenntarthat a levelezésükkel foglalkozó személyt. Természetesen 99% -ban az a bizonyos személy, családtag. Nemigen reklámozzák. Az Állam fizeti a díjazásukat a mi pénzünkből nem sok csak 80.000 Ft/Hó bár ez néhány évvel ezelőtti adat. Gondolom ez is emelkedett. Nem hallottam, hogy akár az MSZP, akár a Fidesz megszüntette volna.

Szóval Én a konkrét történeteket jobban szeretem.

Ökörköri

2011. jan. 2. 22:23
 105/144 anonim ***** válasza:
100%
Rendben.Örülök hogy csevegtünk egy jót.Adótörvény??? (a modern talking valóban kissé gyenge hasonlat volt,de a zene nem csak ízlés.Van jó meg rossz zene.Mint a politizálásban).
2011. jan. 2. 22:28
 106/144 anonim ***** válasza:
77%
Kedves ökörköri! Az ingatlanadó ellen magam is tiltakoztam.És nem azért,mert nem tudtam volna kifizetni az adót,hanem azért,mert azt a házat az adózott pénzemből építettem meg,ne akarják már még egyszer kifizettetni velem!És az itt most mellékes,hogy mennyi a házam értéke,de gondolom rájöttél,hogy több.De amiért keményen megdolgoztam,azt ne akarják már még egyszer behajtani rajtam! A másik:Vannak olyan ingatlanok,amelyek jó helyre épültek valamikor,laknak benne idős emberek,de ha most felértékelnék a telekárral együtt megint több mint százmillió.Ha valami törvényt hoz egy kormány,annak mindenkire vonatkoznia kell.Csak mert valaki sokra vitte,azért nem kell sújtani,ez sehol nincs így.Az már más kérdés,hogy vagyonosodási vizsgálatot el lehetne rendelni gyanús körülmények között épített,vásárolt nagy értékű ingatlanoknál,autóknál,stb. Főleg ha a tulaj minimálbérből,veszteséges vállalkozásból,esetleg munkanélküli segélyből tartja fenn magát.De ez csak ritkán fordul elő.Na,vajon miért?Bonyolultabb itt minden mint az valójában látszik.
2011. jan. 2. 22:50
 107/144 anonim ***** válasza:
59%
még mindig itt vitatkoztok?
2011. jan. 3. 00:41
 108/144 anonim ***** válasza:
59%
és enyém a 100ik hsz
2011. jan. 3. 00:41
 109/144 anonim ***** válasza:
Részemről lezárva.101.A kiskutyák is ennyien voltak.Csak ők nem marakodtak.Bár ott volt Szörny ella de frász....
2011. jan. 3. 00:53
 110/144 anonim ***** válasza:
100%

""Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le?"

Válasz balu1-től:

Mert a FIDESZ-nek nincsenek ilyen dolgai!

Emlékszel erre? Bocs, de nálam itt vesztetted a hitelességed, és tudom, mennyire szemellenződ van :( "

Valószinüleg azért nem tűntek fel nekem ezek a dolgok mert csekély jelentőségük volt.

Mint nagyanyám mondta régen, "A nyomtató lónak nem lehet bekötni a száját", úgy látszik ez mindenhol így működik.

Viszont a dolgok mértéke, az egyáltalán nem közömbös.

Nem minegy, hogy "eszünk" belőle vagy "felzabáljuk" az egészet pajtástól és nádtetőstől.

2011. jan. 3. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!