Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?
tegnap 22:59-nek
Örülök, hogy tetszik a név választásom. Látom azért Te is látod a Fidesz makulátlanságának hiányát. Az említett arányossági tényező amit volt szerencsém elolvasni, szerény véleményem szerint kissé elferdíti az emberek igazságba vetett hitét. Nem gondolom, hogy ezekben az időkben a politikai pártok gazdasági, némely esetben személyes mutyizásait számolnom kéne. Egyébként nem is tudnám, akkor csak ezzel kéne foglalkoznom. De van családom. Én úgy gondolom a mutyizás soha ne legyen az emberek számára természetes. Ne fogadjuk el, mert akkor mi is lefizethetővé,megalkuvóvá válunk.
Sok esetben érdemelnek a pártok virtuális seggberúgást. Na jó,néha nem csak virtuálist. Emlékszem amikor az iskolatej gyerekekhez való eljuttatása micsoda vitát generált ( MSZP alatt történt). Micsoda felháborító undormány viselkedés a párt részéről. Tologatták a papírokat, senki nem akarta felvállalnia kifizetéseket.
Tényleg ilyen országban élünk, ahol még erre sincs pénz? Nem is tudom mi lett a vége. Vagy emlékszem amikor a felsőbb köröket akarták megadóztatni(házadó). Ha jól emlékszem 100 milla feletti ingatlanokról volt szó. És nem tudták érvényesíteni a törvény akaratát. Majd azt mondták olyan kicsi a beszedett összeg, nem éri meg. Gyalázat, a lobbi elég nagy lehetett, hogy ezt a "kis összeget" sem kell befizetni. Ebbe benne van ám az MSZP-n kívüli pártok is.Vagy azt mondják, nehéz idők jönnek reformokra van szükség húzzuk meg a derékszíjat. De ők megszavazzák a saját béremelésüket, nem kis pénzt.Szinte egyhangú szavazás volt. Nem csak MSZP-sek. Vagy hasukra csapnak és bemondásra kifizettetik az adózók pénzéből a költségeiket.Ezt is megszavazták, minek a számlákkal bajlódni, nem igaz ! Képmutatás. A választók hülyének nézése.Nem csak MSZP, hanem a Fidesz is benne volt. Elvtelenek persze Ők nem hazaárulók csak a hazájuk polgárait átverő elvtelen modern kalózok gyülekezete akik sajnos a törvényeket is módosíthatják vagy újakat hoznak kedvük szerint. Vagy minden képviselő fenntarthat a levelezésükkel foglalkozó személyt. Természetesen 99% -ban az a bizonyos személy, családtag. Nemigen reklámozzák. Az Állam fizeti a díjazásukat a mi pénzünkből nem sok csak 80.000 Ft/Hó bár ez néhány évvel ezelőtti adat. Gondolom ez is emelkedett. Nem hallottam, hogy akár az MSZP, akár a Fidesz megszüntette volna.
Szóval Én a konkrét történeteket jobban szeretem.
Ökörköri
""Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le?"
Válasz balu1-től:
Mert a FIDESZ-nek nincsenek ilyen dolgai!
Emlékszel erre? Bocs, de nálam itt vesztetted a hitelességed, és tudom, mennyire szemellenződ van :( "
Valószinüleg azért nem tűntek fel nekem ezek a dolgok mert csekély jelentőségük volt.
Mint nagyanyám mondta régen, "A nyomtató lónak nem lehet bekötni a száját", úgy látszik ez mindenhol így működik.
Viszont a dolgok mértéke, az egyáltalán nem közömbös.
Nem minegy, hogy "eszünk" belőle vagy "felzabáljuk" az egészet pajtástól és nádtetőstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!