Nyerhet 2014-ben (vagy valamikor 2014 után) az Mszp?
Ha az mszp fog ismét hatalomra kerülni, annak olyan következményei lesznek, amit még nem látott az ország. Legalább is az mszp 8 év alatt padlóra küldte az országot, korrupt, kommunista banda.
Szeretem a hazámat, eddig csak azért nem hagytam itt a büdös francba mindent, de ha az mszp-t újból megszavazzák az ostobák és a nyugdíjasok, akkor úgy lelépek Németországba, mint a húzat!!!!
Amellett hogy én is utálom a Fideszt:
Mi az hogy a szocik 8 évből 6-ot azzal töltöttek hogy az ország gazdaságának valódi helyzetéről hazudoztak, még a 2006-os választások idején is? Mi az hogy amikor az ezt bizonyító hangfelvételt egy ismeretlen kiszivárogtatta, ment a mellébeszélés ezerrel hogy "Eddig hazudtunk de mostantól már nem fogunk". Na ja...
De legfőképpen: mi az hogy a te szemedben csak a Fidesz és az MSZP létezik? Csak a hülyék és az amnéziások szavaznának ezek után e kettő közül bármelyikre is hidd el.
Remélem nem kerülnek újra hatalomra .
Olyan szinten szétlopták és kiárusították az országot hogy az észvesztő. Ezek mind egy követ fújnak. Megy a köpködés sárdobálás aztán meg mosolyogva mennek együtt villásreggelizni a parlamentbe.
Az összes politikus tolvaj. Életükben még egy percet sem dolgoztak,gőzük nincs hogy az emberek mibe vannak. Keresnek X milliót alájukb@sznak egy kocsit,benzinkártya,ruhapénz,lakhatási
+ilyen-olyan juttatás.Mert "megdolgoztak" érte.
Élősködők. AZ ÖSSZES!
Nem, de nem is kellene. Ha létrejönne egy viszonylag hiteles, új szociáldemokrata váltópárt, azt örömmel fogadnám én is. De az MSZP inkább tűnjön már el végleg a süllyesztőbe, rég a történelem szemétdombján lenne a helyük Gyurcsánnyal, Lendvai Ildi nénivel, Szekeres elvtárssal, Kovács Laci bácsival meg az összes többivel együtt.
A mostani 2/3-os Fidesz-kormányt is jórészt ezeknek köszönhetjük :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!