Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/144 anonim ***** válasza:
41%

A válaszod első felével nem igazán értek egyet - van ott más is a bányakérdésen kívül :) Vikike nagyon okos ember, ezt nem vitatom - nagyon okosan csinálja azokat is, amit most csinál, és régen sem volt másképp. Okos, mert tanult a múlt hibájából - soha nem akar úgy járni, mint anno, mikor elvesztette a szavazást, és 8 évig messzisről kellett szemlélni a mézesbödönt - ahogy egy kedves beszédében nevezte a kormányt :) Ezért nagyon okosan hozza sorra és sorra az intézkedéseket, hogy mindííííg és minden körülmények között ott maradjon, ahol van. Az Alkotmány visszadobja a törvényjavaslatot, akkor módosítsunk Alkotmányt is! Okos, nem mondom, okos! Szóval ezzel sosem volt gond! Le a kalappal! Igaz, közel sem arra használja,a mire kéne, de legalább van esze (ez is több, mint a semmi :)

A válaszod második felével, ami a segélyeket, minmálbér megadóztatását illeti, teljesen és már-már felháborodva egyetértek! Tudod, én egy GYED-en lévő anyuka vagyok (bármilyen meglepő is), de elszörnyedve látom a roma családokat akár egy orvosnál, akár bárhol - ők bizony ezért szülnek. Tudom, a munka nem tetszik egyiknek sem. EZért írtam már pár napja, hogy a szocpol egy nagyon jó dolog - hiszen rengeteg embernek adna munkát közvetve (az ingatlanpiac fellendülése miatt), csak önerőhöz kötném, így kikerülve a semmirekellő, csak gyerekek szüléséből megélni akaró emberek haszonszerzését. Ha anno ezt így módosítják, rengeteg pénz maradt volna az államnál. És azt is jó ötletnek tartom, amit egy községben már próbáltak bevezetni (persze jött az ombudsman), hogy a segélyt ne lehessen csak alapélelmiszerekre vagy háztartási cikkekre fordítani. Valóban felháborító, hogy alkoholra és dohányra költik zt, amit tőlünk, adófizetőktöl vesznek el :(

Nem beszélve arról, hogy miért kap az segélyt, aki nem akar dolgozni? Sajnos ezek azok a problémák, amikre sose fogunk megoldást kapni, hiszen a politikusoknak az ő szavazatukra is szükségük lesz. Kinek éri meg a semmirekellő emberek ellen törvényt hozni? Sokan vannak, és az nagyon sok szavazatkiesés lenne. Csak sajnos ez a 22-es csapdája, mert így ők szaporodnak főként... Itt már az is kevés, hogy a dolgozó embereket szülésre ösztönözzük.

Valamint ott a tipikus probléma, amit azt hisznek az emberek, egymástól független tényezők. Mit kérünk a kormánytól? És hangoznak a tipikus válaszok: az infláció csökkenését, a munkanélküliség csökkenését, az árak csökkenését. Csak ez a három sajnos egyszerre soha nem fog tudni teljesülni, hiszen közgazdaságilag lehetetlen. Teremthetünk magunknak utópiát, de az álom marad örökre. És ebből látszik, hogy én egyik kormánytól sem várok olyat, ami álomszerű. Tudom, mindig lesz olyan húzás, aki valakinek, így pl. nekem sem tetszik. Csak látnék már valamit, ami a jóléttel függ össze, és nem a lázadásokat és a közvéleményt szítja. Sajnos a Fidesz rengeteg olyan húzát mutatott az elmúlt hónapokban, ami hatalmas vitát kavart, nagyon megosztotta a közvéleményt, jobban, mint a váalsztásokon elért 2/3 1/3. És azt hiszem, hogy mivel az ÖSSZES ilyen volt, elgondolkodtató :( Aki bigott Fideszes, az úgysem fog elgondolkodni, de a környezetemben igencsak sokan lettek azok, akik Fideszre szavaztak, de jelenleg ők szídják a legjobban. Amennyire régen egy társaságban nagyon ritkán jött elő a politika, most nem tudsz szinte semmiről beszélni, hogy végül ne kelljen a politikáról is szót ejteni. Sajnos nyugdíj, média, család - ezek az egyszerű témák sem teljesek a politikai helyzet nélkül :( Engem ez keserít el, és azok az emberek, akik az egész életüket ledolgozták, és foggggggalmuk sincs, mennyi lesz végül a nyugdíjuk. Szerinted korrekt az, hogy valakinek 4 diplomája van, tanárként dolgozott eddig 40 évet, és lesz kb. 70.000 a nyugdíja? Mert ezt ígérte a Fidesz... Hát köszönöm szépen, akkor inkább ezek után senki nem fogja bevallani a jövedelmét (már aki megteheti, mert pl. vállalkozó), és inkább fog befektetésekbe fizetni, mint az államnak. És ez is a 22-es csapdája, hisz így végül senkinek nem lesz nyugdíja. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy testőrökre is futja, pedig ledolgozott egy életet, és elhivatott volt a szakmája iránt (mert ugye nem tudom, mit szólnál, ha a gyerekeidet nem tanítaná senki az iskolában, ők is kellenek)! És velük mi lesz? És ez csak egyetlen példa volt, hiszen rengeteg ilyen szakma van. Ha csak beviszed a gyermeked a kórházba, természetes, hogy ellátják, és megmentik, ők is ugyanúgy dolgoznak, egy életen át, szintén. Nem tudom, mit szőlnál, ha ők is lelépnének. Nekik (pl. nővéreknek) még kevesebb nyugdíjat prognosztizáltak! Sajnálom őket, nem tehetek róla. Hiszen a magánnyugdíjpénztárakból elvett pénz az államadósság csökkentésére kellett. Így lett 10 %, enélkül közelítette volna a 20-at. Több, mint amivel átadta Bajnai Gordon tavasszal Viktornak a kormányt. Ez is okos húzás volt. Igaz, hogy sokan szívtak, de Viktornak jó volt.

2011. jan. 1. 15:21
 72/144 anonim ***** válasza:
77%

"Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le?"

Mert a FIDESZ-nek nincsenek ilyen dolgai!

Persze mondva lehet csinálni mindenből nagy dolgot.

Pl miből vettem a lakásom, esetleg Te miből..? biztosan volt mutyi benne, nemigaz? ..közben a fenéket. Egy magasabb jvedelmü ember miért ne tudna megfizetni komolyabb dolgokat is?

Amíg szembe nem állítjuk ezeket a cégeket a Gyurcsány féle rengeteg vállalkozással, addig fel sem tűnik, O.Viktornak csak ennyi van?

Tán nem kellene mindíg azt kettő tisztességeset emlegetni az ötvennel szemben, meg amit még kivittek..

Az miért lenne baj ha valakinek van egy-két vállalkozása itthon, de ha akár több is van. Amit családi vagyonból megteremt, embereket foglalkoztat és adózik utána az csak jó az országnak.

A másik az, ha valaki tesz az ország és a rászoruló emberek érdekében mint O.V. annak sokkal szívesebben adna mindnki több plusz jövedelmet mint aki azért nyomorgatja a népet, hogy elhordja a milliárdokat ezerszámra, akár mások élete árán is.

Hányan pusztultak bele a gyurcsány időszakba.. majdnem én is. Addig nem ismertem az orvost, 2008-ban majdnem leszázalékoltak most szoc járulékon élek annyi nyavalyám jött a stressz miatt (2006-tól). Nem véletlenül átkozom azt az ember irtó könyörtelen tolvaj rabló szörnyeteget a bandájával együtt!! Tönkretettek!

Különben lehet, nem írogatnék ennyit ha nem tört volna a megélhetésemre. Életemben nem volt ilyen kegyetlen embertelen kormány mint az elmúlt időszakban.

Egyébként egy ország felső vezetője csak meg tud venni valami hazai céget, szerintem ez a minimum.

Azt tudod-e Gyurcsánynak hány cége volt (van). Nem férne el egy postban ha fel akarnám sorolni! Tényleg az a kőbánya és a tokaji cég olyan nagyon szúrja a szemünket? Nem hangzik furcsán egy kicsit? ..mert mindíg csak ezt hallom.

2011. jan. 1. 15:39
 73/144 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 15:21-es.Az a testőr beszólásom csak az összetörném az arcodat miatt jött ki belőlem,amit a kérdező irányomba helyezett.Én tudom,hogy nem születhet mindenki különleges képességekkel a fejében,és azzal is tisztában vagyok,hogy a munkás emberekre is nagy szükség van,mint már korábban írtam,a nálam dolgozók nagyon magas fizetést kapnak.Ez lenne a jó mindenhol,de az állam olyan anyagi csődben van,hogy ebből csak a hozzám hasonló és a külföldi tőkét ide hozni akaró nagyvállalkozók tudnák megmenteni az embereket.Csakhogy az elmúlt 8 év harácsoló kormányzása,össze-vissza kapkodása mindezt lehetetlenné tette.Amikor egy gyárat azzal sújtanak,hogy mát több adót kell befizetni mint a dolgozók bére,csak nagyon kevés tőke nem kerül ki az országból,mert nem éri meg itt tartani.Márpedig ha a vállalkozó,tulajdonos viszi az üzemét külföldre,a munkásokra sem lesz szükség itthon.Ha pont az egészségügyre nem adnak pénzt,akkor orvos nem lesz,maradnak a magánrendelések,amit meg ugye nem mindenki tud megfizetni.Hidd el,a Fidesz nem azért szállt szembe lassan az egész világgal,hogy az erejét fitogtassa,hanem hogy szembeszálljon az évek óta tartó magánérdekekkel,amit az ellenzék teljesen másként állít be.Gondolj csak bele:Még nincs is törvény,de az ellenzék már tudja,miért nem jó.Már támadja.Végül is egy ekkora vereséget nehéz feldolgozni,főleg hogy azóta sok fej hullt már a porba.Sajnos nincs ma olyan kormány,aki itt azonnal meg tudná változtatni az emberek életét,megélhetését.Legalább két ciklus kell ahhoz,és jó kormányzás,hogy feljebb tudjon lépni az életszínvonal ma Magyarországon.És ha mégsem sikerül nekik?Akkor jön egy másik kormány,és szintén nem változik semmi.Legalább az esélyt adjuk meg,ha már a másik banda mindent szétlopott.Sok jó intézkedés van most,csat az ellenzék mindíg másként állítja be ezeket,ahogy az európai unió tanácsában pöffeszkedők közül is jó néhányan félnek attól,hogy kihúzzák alóluk a széket.Én a médiatörvénnyel és a magánnyugdíjjal, kisebb fenntartások mellett persze,de szintén nagyjából egyetértek.Egyébként ezt majd a gyakorlatban való alkalmazása eldönti,hogy jól fog e működni,addig kár az ellenzéknek leszólnia,na persze ez a dolguk,nem az,hogy segítsék a kormányt.Mondjuk van itt egy önkormányzati képviselő barátom,aki bármely hihetetlen de mszp-s,és ő mondta,hogy akkor is támadják a Fidesz javaslatát,ha az szerintük is jó.Ennél lényegre törőbben nem is zárhattam volna "év értékelő beszédemet".Minden jót az új évre és az azt követőkre mindenkinek.Hajrá Balu l !!!.
2011. jan. 1. 16:23
 74/144 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Balu1!

Úgy látom, te igazán elfogult vagy a Fidesz-sezl szemben, hogy nekik nincs ilyen ügyük? Én beismertem, hogy mindenkinek van, de ilyet mondani, hogy a Fidesznek nincs? Hát ez vicc, már bocs. (Nehéz így komyolan venni).

Őszintén sajnálom a leszázalékolásod, de nem értem, milyen módon járult hozzá Gyurcsány (aki hozzáteszem, tudom, milyen vagyonos, de ő már a kormányrakerülésekor is az volt). Be kellene vezetni, ami Amerikában már elég jól bevált, hogy csak egy bizonyos (nem csekély) vagyon felett lehet valaki politikus. Na, itt Orbán elbukott volna, soha nem lehetett volna az. Gyurcsányt nem védem, de neki megvolt egy elég szép vagyona.

És hogy ne csak mindig a bánya kerüljön szóba, egy kis csemegézgetés, hogy mennyire nincs a Fidesznek korrupciós ügye :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ajjaj, és kedves Balu1, mennyiről nem tudsz! A vállalkozásokkal semmi gond, én magam is az vagyok, csupán akkor nagyon mérges leszek, mikor azt hangoztatják, hogy akinek nem tetszik, menjen el, és hogy akinek van egy kis esze meg rátermettsége, az meg tud élni. Igen, csak közben elfelejtetitek, hogy van elhivatottság is a világon, és ha nem lennének azok a barmok (már nem tudok mást mondani), akik nap mint nap a hülye kölyköket nevelik az iskolában, és a kórházban a szaros pelenkákat cserélik, akkor vajon mit szólnának? Az ő munkájukat kellene megbecsülni, nem elvenni a magánnyugdíjbefizetésüket, amit évek alatt összegyűjtöttek. Ez a kisemberek problémája, amit soha nem fog átérezni sem Gyurcsány, sem Orbán, mert nekik az sem lenne baj, ha nem lenne nyugdíjuk. Pedig hidd el, egy tanár vagy egy orvos is dolgozik annyit, mint ők, és tanult annyit, mint ők. Látod, ez a szomorú!

Ezekről kelle gondoskodni vagy legalább gondolkodni, és nem azokat a törvényeket előrevenni, ami a Fidesz bebetonozásáról szól. Én is reménykedtem tavasszal, mikor úgy gondoltam, jót tehet az országnak az új vezetés - egy kis vérfrissités. De azóta is csak várok egy normális húzásra. Csak azok a döntések születtek meg, amik róluk szólnak - közvetve vagy közvetlenül. És ezért vagyok csalódott. Mikor tavasszal megvoltak a választások eredményei, jöttek az árvízek. AZtán ősszel vasárnap volt a képviselői választás, másnap hétfőn átszakadt a kolontári gát. Én már nem hiszek ezekben a véletlenekben sem, annyira ki vagyok ábrándulva. Sajnálom, ez van! Nekem nem lett rosszabb - még, de a szüleimnek a nyugdíja? Velük mi lesz? Ráadásul nekem a médiairányú közgázdiplomámmal a fene sem akar így elmenni dolgozni, ilyen Médiatörvénnyel akkor inkább maradok vállalkozó.

Nem a hibát keresem bennük (a jót sajnos nem találtam, pedig nagyon kutattam), de bizony abban a 8 évben, mikor te belerokkantál, mi akkor virágoztunk, rengeteg jót kaptunk. Tanárok bérét Medgyessy emelte meg - sajnos azóta is ugyanazon a szinten van. SZóval te belerokkantál, nekünk ez volt jó. Az élet ilyen, kemény! Most Neked lesz jó - arra azért válaszolj, kérlek, hogy amióta a Fidesz van, azóta jobban érzed magad, mit tettek ők konkrétan érted? Mert remélem, azért neked jó lesz, és kívánom, hogy a Fidesz hozza el a testi és lelki örömöd! Nekem ugyan még nem hozott leépülést, de még az is lehet. Esetleg elveszi a GYES-t vagy nem is tudom, mit szeretne még... Az élet ilyen, kemény! Egyiknek jó, másiknak nem. Miért, azt hittétek, hogy mindenkinek jó lesz? Olyan nincs! CSak azt szeretném, ha ennyire nem oszatnák meg a jónépet, hogy ennyire szar legyen a közhangulat, mint már nagyon régen. Ez a hangulat mindenre kihat, észre sem vesszük. Egy kis nyugalmat, azt kérnék! Olyan törvényeket, amik sokkal több ember érdekét szolgálják!

2011. jan. 1. 16:31
 75/144 anonim ***** válasza:
41%

Csak még annyit, hogy a Fidesz az MSZP kormányzása alatt sokkal jobban támadta az MSZP-t, ezt mindenki látta. Minden hír után berakták a Fideszes szóvivő reakcióját, ami néha akkor mulatságra adott okot, hogy jobb, volt egy vígjáték :)

A vereséget illetően pedig sokkal intelligensebben viselték, mint a Fideszesek valaha, és ez nagy szimpátiára adott okot. Nekem abból volt elegem az elmúlt években, hogy a Fidesz olyan dolgokba is képes volt belekötni, ami néha hihetetlen volt. Ehhez képset az MSZP kismiska (egyébként meg tudják, sokat úgysem érnek el, mivel 2/3-es többségben ülnek a parlamentben). Innentől kezdve ők csak bábuk! Már írtam többször is, itt csak a média és az Alkotmány a fék. És ezt Viktor is belátta, azért teszi ezeket a lépéseket.

A nyugdíjrendszert pedig azért tartod jónak, mint már írtam, mert mondjuk nincs a családodban olyan, akik szintén ledolgoztak 40 évet, és semmivel egyenlő lesz a nyugdíjuk.

Amúgy nem hiszem, hogy a szüleimnek, testvéremnek és nekem, összesen 10 diplománk van, kevesebb eszünk lenne, mint pl. neked. Félre ne értsd, nem személyeskedni szeretnék, csak mondtad, hogy nem mindenkit áldott meg az ég. Hát minket megládott, csak nem mindenki a vagyonosodásra fekteti a hangsúlyt. Vannak fontosabb dolgok is. Anyukám tanár, és ő igazán meggyőződésből az, az elhivatottságot ráértettem. Ha látnád, amit én, nem tartanád okos dolgonak a nyugdíjrendszert. Örülök, hogy egy vagy abból a max. 100 emberből, akit nem érint még családtag szintjén sem ez a kérdés!

2011. jan. 1. 16:44
 76/144 anonim ***** válasza:
83%
Na,úgy látom ismét a Fidesz lesz a környezeti katasztrófák előidézője.Már másodjára.Ha ez igaz akkor tényleg kijelenthető,hogy Orbán Viktor a mindenható! Ugye közgazdász diplomával ezt te sem gondoltad komolyan.A vörös iszapnak megvannak a felelősei,csak nem a Fideszhez tartoznak.A Medgyessi kormány szerinted miért emelte a fizetéseket?Hogy megnyerjék a választásokat.Akkor szétosztották fedezet nélkül azt a pénzt,amit a Fidesz rájuk hagyott.Államkincstár kiürítve.Az emberek örültek,most meg sírnak.De egy mszp-s ezt is másképp látná úgyis,egy közgazdászon viszont csodálkozom.És igenis,fenntartom hogy aki tud ,akar,kitartó az élhet jól ebben az országban is.Nemcsak a csalók,tolvajok,mint a már említett GY.F.,Veres,Hagyó,meg a többiek.Előbb-utóbb GY.F. is kézre kerül,csak ki kell várni.
2011. jan. 1. 16:59
 77/144 anonim ***** válasza:
83%
Tévedsz,kedves 16:44-es.Apám 50 éven alkotott ebben az országban,ebből 30 évet volt kutató,feltaláló.Most úgy nyugdíjas,hogy semmi gondja nem lesz már az életben,az esetleges betegségeket leszámítva persze.És az sem igaz,hogy az elhivatottság nem számít.Apám 71! évesen hagyta abba,a feleségem pedagógus, megtehetné hogy nem megy vissza,de tanítani akar,és én is abbahagyhatnám a munkámat,de nem,mert a kihívások,az hogy szereted amit csinálsz viszi előre az embert.Nézz meg sok élsportolót.Addig csinálják,amíg bírják,mert szeretik,nem a pénzért,hiszen abból már annyi van nekik,hogy még az unokái sem fogják tudni elkölteni.Azért általánosítás előtt ezeken el kellene gondolkozni.
2011. jan. 1. 17:11
 78/144 anonim ***** válasza:
59%

Akkor hogyan érthetsz egyet a nyugdíjra vonatkozó törvényekkel? Amúgy látom, bármi is történhet, ti elvakult Fideszesek vagytok. Ez különbözteti meg a Fideszest az MSZP-stől. A Fideszes vakon isteníti Vityát, egyetlen hibáját sem képes belátni, míg a balolali hozzászólók többsége elismeri az MSZP hibáját is.

Ami pedig a támadásról, a vereség elviseléséről szól, íme Esztergom példája - egy ékes bizonyítéka annak, mennyire tud veszteni a Fidesz, ahol állítólag választási csalás történt, mindössze 70%-kal nyert ott Meggyes Tamás ellen Tétényi Éva. És ami ott zajlott, zajlik a mai napig mutatja, mekkora hülyeséget mondtatok, amikor az MSZP-nek mindegy mi, csak a Fidesz ellen tiltakozik. Esztergomban ti tudjátok mi van? Gusztustalan, amit ott a Fidesz művel, hogyan lehetetlenítik el Tétényit, akit az emberek többsége bizony megszavazott. És hogy miért? Nem bírták nézni, hogyan osztja az igét egy milliót összeharácsolt Meggyesi Tamás! És már emgint egy Fidesz korrupciós ügyet hoztam :)

Ami pedig a természeti katasztrófákat illeti, persze hogy poénkodtam, kis iróniával, nem hiszem, hogy ezt ennyire komolyan vetted, de örülök, hogy a mondanivalóm lényegi részére ennyire nem tudtál mit válaszolni, hogy csak ez ragadt meg benned :)

2011. jan. 1. 21:16
 79/144 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok elvakult Fideszes,még ha úgy is tűnik.Azt a kérdésedet,hogy akkor meg hogy érthetek egyet a nyugdíjrendszerrel,meg egyenesen nem értem,bocs.Egyébként meg minden mondatodat megértettem,annak ellenére,hogy szerinted csak a természeti katasztrófát jegyeztem meg.A többire nem reagálok,mert még arra sem érdemesek számomra.Úgysem változtatna semmin,nem igaz?Neked is van egy elképzelésed,nekem is.A kettő nem ugyanaz.És igen,vállalom hogy nekem fontos volt megalapozni a saját és a családom jövőjét,még ha te ezt csak egy vagyonosodási hajszának nevezed is.Szeretem amit csinálok,de közben tudom,gyermekeim jövője biztosítva van.Ha ez neked bűn,akkor bűnös vagyok.Bármi történhet velem is,az élet kiszámíthatatlan,így viszont felőlük nyugodt lehetek,és ez a legfontosabb számomra,a CSALÁD!!!
2011. jan. 1. 21:42
 80/144 anonim ***** válasza:
59%

Én is vállalkozó vagyok, így nem tartom bűnnek a vagyonosodást, nem is a magam dolgaiért vagyok ilyen kiábrándult, ezt már leírtam. Én jól élek, és ez nem fog változni, de nekem is vannak egyszerűbb pénzügyi körülmények között élők az ismerettségi körömben. Édesanyámat is csak azért nem féltem pedagógusi nyugdíjától, mert tudom, hogy mennyit tett félre - mindenen spórolva.

Azért tartalak titeket elvakulnak, mert eddig egy hibájá sem ismertétek be a Fidesznek, és amikor az MSZP béremelése került szóba, még azzal is problémátok volt. Hát akkor hogy a fenébe tudna nektek jót tenni az MSZP? Sehogy, ezt valljátok be. Mert ha ad, akkor azzal van bajotok, hiszen a költségvetés csökken, ha meg elvesz, azzal.

És az MSZP fikázásól pedig annyit, hogy mikor az MSZP kormányon volt, és növekedtek a benzinárak, akkor javasolták, sőt már-már parancsolták az MSZP-nek, hogy a jövedéki adót csökkentse, ezzel ellensúlyozva a benzinárakat. Most, hogy történelmi csúcson van a benzin (tehát MAGASABB, MINT AZ MSZP KORMÁNYZÁSA ALATT), most az MSZP ugyanerre irányuló javaslatát természetesen elvetették. Mi ez, kérem szépen, ha nem köpönyegforgatás és demagógia? Az MSZP rengeteg olyan törvényjavaslatot beadott, ami még a Fidesztől indult el anno, és most,a mit ők találtak ki, elvetettek. Kérdem én, akkor ki kritizál kit? Az MSZP-ben van annyi, hogy olyan javaslatot ad be, amit a Fidesz talált ki, tehát korrekt módon már-már meghajol. Erre a Fidesz meg bebizonyítja, hogy mennyire komolytalan és igazi demagóg filozófiája van, mert saját magát hazuttolja meg ezzel! Erre válasz?

2011. jan. 1. 22:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!