Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek
maradjanak?
Én nem értem a kérdést! Kifejtenéd? Fuss neki még egyszer!
2010. dec. 20. 14:58
Lehet, hogy nagyon nehéz elhinni, vagy inkább elfogadni, de az emberek nem egyformán gondolkodnak. Vannak akik helyesnek tartanak egy dolgot, mások pedig helytelennek. Vannak olyan emberek is akik meggyőződésből szavaznak egy pártra és nem azért mert melyik mert nagyobbat ámítani a kampányban. Azok, akik mély meggyőződésből voksolnak jó eséllyel ugyanarra a pártra fognak szavazni még akkor is, ha az nagyokat hibázik. És ez így helyes.
2010. dec. 20. 15:01
igen rengeteg buta ember van sajnos mamám is ilyen volt amíg élt mindig kérdeztük miért olyan jó az mszp csak anyit tudot mondani orbán így meg ugy mint a legtöbb mszp-s agymosotak
2010. dec. 20. 15:16
Ki? Hol? Mikor? Kiestek hónapok?!
2010. dec. 20. 15:28
"mindig kérdeztük miért olyan jó az mszp csak anyit tudot mondani orbán így meg ugy mint a legtöbb mszp-s agymosotak"
Ez fordítva is igaz. A fidesz mindig gyurcsánnyal jön.
2010. dec. 20. 15:33
6/144 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van nagyon szánalmas amit ez a két párt csinál holott ugyanazt csinálják és ugyanúgy hazudoznak... sosem fogom megérteni az embereket
Nem vagyok MSZP-s,de nem merném azt mondani,hogy ők nincsnek képben! Akinek rosszabb volt a Fidesz előző kormányzása alatt,mint előtte és utána,és rosszabb lesz most is, az miért ne lenne akár MSZP-párti is? Nem mindenkinek mosta át az agyát a Fidesz 8 éves propagandája! Ha az elmúlt ciklusban Fideszes önkormányzatuk volt,akkor tapasztalhatták,hogy ők legalább olyan korruptak,mint Hagyóék! Legalább is a mi városunkiban (és még sok helyen) így van. Csak a Fideszeseket nem szidhatja és nem vonhatja felelősségre senki. Eddig sem,ezután pedig még inkább nem! Minden hatalom Orbán kezében,megszűnik a sajtószabadság, Polt Péter újra eltusol minden Fideszes lenyúlást!
Aki ezt nem látja,AZ nincs képben,vagy az ő agyát is átmosta a Fidesz! Ehhez nem kell MSZP-pártinak lenni!
2010. dec. 20. 15:44
8/144 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok FIDESZES de a sajátom elé tudom helyezni a többség érdekeit hogy minél több embernek legyen jó akár az én rovásomra is, igaz hogy én egyedül élek és tanár vagyok így viszonylag könnyen beszélek a családosokkal elelntétben, de szinte mindig őket helyezik kilátástalan helyzetbe...
áh elnyelte a rendszer az előző válaszom, pedig abban hosszan kifejtettem! mindegy! a lényeg: a politikusok 95%-a nem meggyőződésből cselekszik, a Zemberek viszont meggyőződésből (is) szavaznak! ez itt a baj
2010. dec. 20. 19:30
10/144 Bellcross válasza:
Az igazán lényegtelen, hogy Fidesz vagy MSZP. Semelyik párt nem igazán tud mit tenni manapság mert meg van kötve a kezük. Ma napjainkban nem a politikusok kormányoznak hanem a bankok és nagyvállalatok, amik kidolgoznak terveket és azokból lesz a kormányprogram, mivel ők tartanak minden kézben a jelenlegi politika egy gazdag elit diktatúrája nem demokrácia. Ha sok pénzed van akkor bekerülhetsz a politikába ha nincs akkor sajnálják de marad a kispad. A lényeg az egésznek hogy egy párt vagy ember sem tud mit kezdeni amíg pénz van mert minden profitorientált és nem várhatod el az emberektől hogy egy monetáris(pénzügyi) rendszerben becsületesek legyenek.
2010. dec. 21. 11:05
Kapcsolódó kérdések: