Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek tényleg annyira...

Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/144 anonim ***** válasza:
83%

"és nem lesz lázadás (mert higgyétek el, lesz). Minden embernek van egy tűrőhatára..."

Az nem is baj ha bebetonozza magát a kormányzásra mert jót tesz az országnak. Nem a részlertekben kellene elveszni hanem az egészet, az irányt kellene látni.

Vagy jobb lenne megint valami rabló társaság, mint amit kétszer végig szenvedtünk?

Itt nem is arról van szó, hogy ne látnák sokan ami a tény, inkább az ellenzék aknamunkásai dolgoznak az épülő országunk ellen.

Már csak azért is, nehogy a FIDESZ kormányé legyen a siker, hogy tényleg kihozza az országot abból ahová főleg az utolsó időkben juttatták.

2010. dec. 29. 14:58
 62/144 anonim ***** válasza:
83%

"Valóban az MSZP-seknek is vannak olyan húzásai, amivel nem értek egyet (pl. a szocpolt nem megszűntetni, hanem pl. önerőhöz kötöttem volna)"

Valóban ilyen apró dolgokra emlékszünk az MSZP hallatán? Egyáltalán ilyent meg lehet emíteni amellett, hogy kivitték, elrabolták az országból azt az 1000-1400 milliárd Forintos vagyont amit a megszorításokkal összeharácsoltak már az első időben saját zsebre?

..vagy ezt el akarjuk felejteni nekik? Mi nem!!

2010. dec. 29. 15:09
 63/144 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom, a Fidesz nem lop, nem csal :) Kár, hogy nem vagy a helyemben, mert akkor látnád annak a városnak az irányítását, amihez én közel vagyok :) Hirtelen szótlan maradnál, ha tudnád, mi és mennyi pénz megy el az adófizetők pénzéből a Fideszesek és családtagjai zsebébe, és hogy milyen számlák vannak kiállítva :D Kár, hogy te csak egy távolról szemlélődő polgár vagy, én szeretnék a helyedben lenni, és így bízni, hinni, ahogy még Te tudsz! Komolyan, irigyellek! És ezt őszíntén mondom!!!!!! A remény a legnagyobb kincs. Lottót is ezért vesznek az emberek. 200 Ft-ért egy heti reményt, álmot vesznek. Nem akarom megváltoztatni senki véleményét, nem is tudnám. Ti sokkal elvakultabbak vagytok, így sokkal boldogabban remélhettek. Amíg nem estek pofára (bocs a kifejezésért) ti vagytok a boldogak, mi meg csak tűrünk, és mi is remélünk, csak mi mást :) Kívánom, hogy Nektek legyen igazatok, és oda tartson az ország, ahova tiszerintetek tart :) Mindenkinek az lenne a jobb!
2010. dec. 29. 21:10
 64/144 anonim ***** válasza:
83%

Azt megkérdezhetem, hogy ezért mennyit fizetnek?

Vagy társadalmi munkában végzitek a fórumok látogatását?

Azt még Gyurcsány "elvtárs" megmondta, hogy erre számítsunk, ahol csak lehet a tőle megszokott eszközökkel harcoltok majd a fidesz ellen.

Már bocsánat, de ez tény!

..ja persze, nem vagy MSZP-s, elfelejtettem.

2010. dec. 29. 22:01
 65/144 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom kedves fikázóim észrevették e,de 15 százalékról felmentem 30 százalékra.Megy fel a népszerűségem,mint Orbán Viktornak az elmúlt nyolc évben.Kedves Balu l,ismét üdvözöllek.
2010. dec. 30. 00:06
 66/144 anonim ***** válasza:
41%
Külön gratulálok növekvő népszerűségedhez! :) Ha te ettől boldogabb vagy, szólj, és én is lájkollak :D ezen nem múlik!
2010. dec. 30. 12:57
 67/144 anonim ***** válasza:
36%
Köszi,már alig várom!
2010. dec. 30. 13:22
 68/144 anonim ***** válasza:
83%

"Megint csak azt kell mondjam Balu l,hogy le a kalappal előtted.Tisztán látod ezt az egész körforgást,de kár hogy nem ilyen minden ember. Balu l:Boldog új évet neked és minden caaládtagodnak."

Elsőnek Neked és Családodnak kívánok Boldog Új Évet!

Megragadom az alkalmat és pártállástól függetlenül mindenkinek küldöm!

http://www.youtube.com/watch?v=QkQZDpqj04g

Boldog Új Esztendőt Kívánok !

Balu1

2010. dec. 31. 02:46
 69/144 anonim ***** válasza:
59%
Kedves Balu1! Olyan szépen felsoroltad itt mindig, mennyi rosszat tett az MSZP... Én is megkérdezem, mint ti is a válaszamira, hogy a Fideszről szóló hasonlókat miért nem írod le? Vagy ezeket elfelejtettük? A Fidesz-közeli cégek mikor és hogyan gazdagodtak meg a kormányzásuk alatt? Nem emlékszel ezekre? Pedig nem volt azért olyan régen, hogy elfelejtsük... Orbán Vikike apjáé lett a kőhányáson található kőbánya, ami állami tulajdonú cég volt - hogy csak egy példát említsek :) Tudom, erre is fogsz valami kacifántos választ írni, csak azt ne írd, hogy megvette, mert napokig fogok dőlni a nevetéstől (ennek a környéknek a dolgaiba konkrétan belelátásom van) :) Nektek is BÚÉK!
2011. jan. 1. 12:14
 70/144 anonim ***** válasza:
83%
Az azért érdekes,hogy a Fidesz kapcsán mindíg csak ez a bányadolog lép fel,meg az Orsós név.Emellett ott van több száz mszp sikkasztás,megvesztegetés,fenyegetés,szándékos félrevezetése az embereknek,még felsorolni is nehéz lenne.Egyébként idézném Gyurcsány elvtárs örök érvényű szavait:El lehet innen menni! Mert akinek most sem lesz jobb,annak szerintem mindegy hol él,mindegy ki kormányoz.Aki mondjuk mindíg szidta az épp aktuális kormányt,viszont ha munkát kapott volna nem fogadta el,mert jó nekem a segély,annak nincs létjogosultsága.Nagyon meg kellene nézni,ki kapjon segélyt,mert őket az én,te,mi pénzünkből vonják le,és ebből a szempontból teljesen mindegy ki mennyit keres.A minimálbérből levonva is szemétség,meg a több százezer forintosból is,mivel mindkettő munka eredménye.A cigányok támogatásáról meg ne is beszéljünk.
2011. jan. 1. 12:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!