Az emberek tényleg annyira nincsenek képben hogy MSZP-sek maradjanak?
Meglátjuk, majd mekkora támogatás lesz 3 év múlva. Mert körülöttem már kezd megjönni az esze szinte mindenkinek. Csak az elvetemült Fideszeseknek nem (de ezek szemellenzőt viselnek, és vele születtek, hál' Istennek, nincsenek annyira sokan). Üdv: Egy középen álló...
Ja! És "CSAK" a médiatörvény? Hm... "A szabadság, a demokrácia alapja maga a véleményszabadság..." És nem Fideszesekből álló bizottság. "CSAK" a szabadság és a demokrácia alapjaival van gond, kedves miniszterelnök úr!
A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:19 Tudod,lesznek 3 év múlva is támogatások.Ez mondjuk engem nem érint,mert én egy Amerikai üzletemberrel hoztam létre gyárat,ahol 70 magyar embernek van biztos megélhetése,átlag havi nettó 200 000 forintos fizetéssel,amiről te csak álmodhatsz a nagy eszű szoci barátaiddal.És a Fidesz adócsökkentésével még több embert fogok alkalmazni,mivel olyan fejlesztői ésszel áldott meg az élet,hogy még vagy ezer újdonság van a tarsolyomban.45 évesen már a gyermekeim felnőttkorát is megalapoztam,akik velem együtt fognak akkor is nevetni,ha ezek a rabló tetvek újra hatalomra kerülnének.És tudod kiken?Rajtatok.Mert ti továbbra is csak szegények maradtok,mi meg gazdagok.Mert én bármikor kihelyezem a székhelyem Amerikába,csak akkor a magyar emberek elvesztik az állásukat.És ezt nagyon sajnálnám,főleg egy ilyen erkölcstelen banda végett.
"Ja! És "CSAK" a médiatörvény? Hm... "A szabadság, a demokrácia alapja maga a véleményszabadság..." És nem Fideszesekből álló bizottság. "CSAK" a szabadság és a demokrácia alapjaival van gond, kedves miniszterelnök úr!"
Annál mi sem természetesebb, ha jön egy építő ötlet akkor el kell indítani, elő kell terjeszteni, hogy megismerjék az érintettek és érdekeltek. Azután szükség szerint lehet finomítani, hogy beilleszkedjen kialakuljon a szükség szerinti végleges formája.
Itt azzal van a fő gond, hogy sokan nem ismerik pontosan a média törvényben foglaltakat és úgy kritizálják.
Aki a média törvényt kritizálja azt kifogásolja, hogy miért nem káromkodhat és miért nem szórhat válogatott szitkokat a médiában és másokat miért nem alázhat meg a nyilvánosan.
A média törvény erről szól, ezt tiltja.
Az elmúlt időszakban nagyon elvadult az emberek stílusa és eltűnt a jómodor. Egymásnak hamar odamondják még nyilvános előadásokon is, pl. "aki kétségbe vonja a magyarságomat annak a húha anyját!"
Ez egy politikushoz illő stílus ?
.."húhamagyarország", "Vazzameg" "elqrtuk" és hasonló válogatott trágárságokat lehet hallani még olyan szinten is ahonnan tényleg mást várna az ember. Na ezeket és a hasonlókat kell megakadályozni a média törvénnyel!
Az emberek nem tisztelik egymást. Sőt még a médiában sem válogatják meg a szavakat. Ezt látja hallja és olvassa a most felnövekvő nemzedék. Természetes készségükké válik, hogy hasznáják ezeket a szavakat.
Ezt a megalázó stílust fogják használni az életük során, sőt ezt tanítják a később felnövekvő, még meg nem született nemzedéknek.
Szükségünk van erre, hogy erkölcsileg így lezülljön az ország? Ez nem lehet kérdés!
Arról, hogy kívülről akarják megmondani, mit tegyen az ország a belügyeiben, arról megint a kedvenc tanmesém jut eszembe, "A molnár a fia meg a szamár". Ismerjük.
No de ha tényleg akadna jogosan kifogásolható dolog a média törvényünkben, ami netán nem a közönségességet durvaságot akadályozza henem a szabad vélemény nyilvánítás tartalmát korlátozná, akkor ez a törvény revízióra szorulhat és ettől nem zárkózik el a kormány sem.
Viszont annak megfelelően más EU-s országok média törvényét is felül kell vizsgálni, mert ha nálunk kifogásolnak valamit, az nem lenne jogos ha máshol EU-n belül úgy megmaradna.
Még azért tartom többek között jónak a FIDESZ hozzáállását mer mindíg meghagyja az önrevízió lehetőségét és szükség esetén él is vele, mert tudják, hogy az ember nem tévedhetetlen. Adott egy irány amihez szükségesek bizonyos lépések. Az viszont menet közben alakul ki a végleges formára.
Néhányan időnként megpróbálnak káoszt teremteni és összekevernek mindent. Persze szándékosan, hogy megzavarják aki csak felületesen olvassa. Ezért el kell magyarázni a dolgok valódi lényegét, hogy ne legyen káosz.
Utána jönnek mással. Akkor meg arról kell elmondani, hogy is van valójában, a félre magyarázott csúsztatásokkal szemben.
Nem viselik el a 2/3-os vereséget. Egyik sem!
Szerintem nem is mind mszp-s, van itt mindenféle próba párt köztük akik abban látják a megnyíló lehetőséget, ha megpróbálják kikezdeni azt ami most a biztos és jó irány mert tudják,
ha a következő választásnál megint a FIDESZ győz, akkor az országnak van esélye kijutni a bajból. Az után viszont már még kisebb az esélye bárki másnak kormányra jutni. Ezt ők is látják és féltik a saját lehetőséget.
Tudják, ha a nép meglátja, hogy jóra vezet amit most csinál a kormány, akkor nem engedi el hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!