Miért hisztiznek a ballibsik hogyha szembesítem őket a tényekkel?
"Miért hisztiznek a ballibsik hogyha szembesítem őket a tényekkel?"
Mert szembesítetted őket a tényekkel és nem tudnak mást csinálni.
"Mire jó a túlzó, színészkedő érzelmi kitörés, felesleges cirkusz,"
KHHHM Mert ami 4 éve megy a Kormány Médiából,a migráns terror címen az nem cirkusz mi ?
Ide se akarnak jönni. Ennyit a tényekről.
Hogy ti hogy nem unjátok ezt még na azt én nem értem ?
Továbbá nem furcsa hogy
- Ráhel Bécsben vásárolgat mindig, miközben Nyugat EU "életveszélyes hiszen tele van migránsal".
- Maga a Magyar Kormány szervez nyelvtanulási céllal utakat azokban a Nyugat EU-s országokba amik "életveszélyesek hiszen tele van migránsal".
- Ha Nyugat EU olyan "életveszélyes hiszen tele van migránsal". Akkor legalább 500. Ezer ember jött volna vissza MO-re hiszen a Nyugat "életveszélyesek hiszen tele van migránsal".
Mindez mégsem történt meg. Nem fura ez nektek fideszesek ?
500 millió Európa népessége. Bejött kb. 1 millió migráns. Kb. 100 ezret már vissza is küldtek.
Mi az, hogy nem tudják már hova tenni őket? Mi hazánkban is bőven elfért 20+ ezer belőlük. És tudom, hogy az ukránokat más kategóriába soroljátok, de ha csak arról beszélünk, hogy feltűnt e bárkinek is, a válasz: nem. Pedig ők is tízezres számban mérhetőek...
Értem, hogy nyomni kell a fidesz propagandát, de nem lehetne kicsit a realitásokon belül maradni?
Az eredeti kérdésedre azt válaszolom, hogy a világnézet, politikai, szexuális, vallási hovatartozás mindenkinek a saját ügye. Téged sem fog senki meggyőzni az ellenkezőjéről mint amit gondolsz, de te se várd el hogy mindenki úgy gondolkodjon ahogy te.
Véleményem szerint a kerítést jól tették hogy felépítették, ugyanakkor messze nem az illegális migráció a legnagyobb problémánk. (bár nagyon hatásos, mert a birkákat lehet vele ijesztgetni)
Én sokkal nagyobb bajnak érzem hogy nincs elég orvos, ápoló, rosszak az utak és egyre gyengébb az oktatás színvonala. Amiből ezeken a dolgokon lehetne javítani, abból stadion épül meg ellopja a narancsos maffia.
Lehet hogy a narancsok szerint minden csodás, de ha majd nem félmillió magyar lesz külföldön, hanem félmillió angol, német, holland jön ide dolgozni akkor térjünk erre vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!