Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyha a liberális oldalak...

Hogyha a liberális oldalak hisztiznek a legújabb plakátok miatt, azt jelenti, hogy mennyire jól sikerültek?

Figyelt kérdés

[link]

A többi plakátnál nem volt ekkora hiszti.Ez azt jelentheti,hogy eddig ezek a legjobb plakátok.Egyszerűek de sokat mondók és ez a titka a sikerességüknek.

Minél több kultúrmarxista ítéli el, annál több a bizonyíték arra, hogy a plakátok jók, hatékonyak.Ugyanis, ezekre nem önigazolásként van szükség, aki pártoktól függetlenül nemzeti érzelmű, nemzeti identitással rendelkezik az plakátok nélkül is tudja,hogy a közel-keletiek,afrikaiak betelepítése, egy fertő és káros.

A plakátok a liberálisok miatt kellenek,hogy ellensúlyozzák az ő propagandáikat, amiben a migráció pozitív.

2018. márc. 31. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%

minél közelebb a választás annál nagyobb a hiszti

ha lenne egy sima fehér plakát amire fekete betűkkel annyi van írva h SAJT, az még ennél is felháborítóbb lenne, FEHÉR alap meg FEKETE betűk, ez lenne az ultimate rasszizmus :D

2018. márc. 31. 10:44
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a fideszlogikát soha nem értettem, de már tucatnyi helyen láttam. Ha az ellenzék kritikát fogalmaz meg, legyen az jogos vagy jogtalan, akkor az biztosan jó. Érvekről hallottatok már? Ez így nagyon beteges...
2018. márc. 31. 10:45
 3/18 anonim ***** válasza:
6%
és a cikknek mennyivel jobbak az érvei?
2018. márc. 31. 10:46
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Mittomén, nem olvastam el, hidegen hagy a stopsoros és a nácikmindenhol hangulatkeltés is.

A jelenségre reflektáltam, hogy elvesznek az érvek, marad az azért jó nekem, mert a másik fröcsög. És ez annyira tipikus, főleg a fideszhívők körében, hogy riasztó. Ez nem az európai út, hanem a balkáni.

Amúgy a migráncsozás rég unalmas, hihetetlen, hogy még mindig milliókat lehet az abroszfejűek megszállásval hülyíteni.

2018. márc. 31. 10:49
 5/18 A kérdező kommentje:

4#

Az európai út migránsbarátoknak való.

A liberálisok körében menő ezzel az "európai értékrend" kifejezéssel dobálózni?Ami KB azt jelenti náluk,hogy zabáltatta a migránsokat a keletiben.

Remélem tényleg lesz elégtétel.

2018. márc. 31. 10:52
 6/18 anonim ***** válasza:
21%

A liberális oldal továbbra is ferdíteni akarja a dolgokat. Direkt összemossák a migráció és a rasszizmus fogalmát, mint tették azt néhány hónapja a gazdasági menekült és háborús menekült fogalmakkal.

Kérdés, mit várunk ezek után tőlük? A baloldali és liberális pártok az elmúlt 10 évben semmit nem erősödtek. Nincs egy meghatározó arcuk, csak furcsány, füves petike, meg karácsony. Nincs egy meggyőző programjuk, csak ígérgetés. Ingyen víz, ingyen áram, ingyen net, adómentes minimálbér, osztogatások.

Ez a mai ellenzék színvonala. Nem csoda, hogy a magyaroknak elegük van ebből az egész bandából. Mást nem tudnak felmutatni, csak a mocskolódást Orbán Viktor és a Fidesz ellen. Személyeskedés, rágalmazás, dobálóznak a szavakkal. Nincs nekik jövőképük, nincsenek elképzeléseik, csak egyetlen dolog az életük értelme: hogy a Fideszt, Orbán Viktor elmondják mindennek és tüntizzenek ellene.

2018. márc. 31. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Úristen, mennyire kell ehhez agyhalottnek lenni, kedves kérdező. Talán lehet valaki fidesz szavazó a családpolitikájuk miatt vagy mert közel ül a tűzhöz, de így inni a vezér (vagy bármely politikus) szavait tényleg vallásos elhülyülés után lehet.
2018. márc. 31. 10:58
 8/18 A kérdező kommentje:

Már azelőtt ilyen nézetem voltak, kedves utolsó, mielőtt a Fidesz "rátalált" erre a problémára.

Én nagyon örülök,hogy beszél róla,annak különösen,hogy nem pozitív értelemben, mint az EU többi tagállamában.

2018. márc. 31. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
A teljes kormányzati plakátkampányosdi rendkívül gusztustalan, ráadásul Hódmezővásárhely óta mintha még jobban kezdene elszabadulni a téboly. És ezzel csak az ellenkezőjét fogják elérni. Nem egy ismerősöm van, aki a túltolt gyűlöletkampány miatt nem fog elmenni szavazni, vagy esetleg az ellenzékre adja a voksát.
2018. márc. 31. 11:05
 10/18 anonim ***** válasza:
4%
gyűlöletkampány miatt az ellenzékre adja a voksát? miért kell hazudni? aki emiatt az ellenzékre szavaz az amúgy is ellenzéki volt, az ellenzék is gyűlöletkampányt folytat
2018. márc. 31. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!