Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisztiznek a ballibsik...

Miért hisztiznek a ballibsik hogyha szembesítem őket a tényekkel?

Figyelt kérdés
Mire jó a túlzó, színészkedő érzelmi kitörés, felesleges cirkusz, figyelemfelhívás, amivel engedményeket, egyetértést próbálnak kikövetelni? Hogyha rájuk mond valamit az ember, vagy szembesíti hogy az a gondolkodás menet amit folytatnak és ami jelenleg elterjedt Európában erkölcstelen és önpusztító, akkor miért áll nekik ez feljebb ha ők is hasonlóan támadják például itthon azokat az embereket akik másképp gondolják?A nyugati balliberális életmód nagyon megterhelő a gazdaságra nézve, az emberekből ki irtsák az erkölcsöt, a nemzeti öntudatot, a hovatartozást, primitív erkölcstelen vadállatokat kreálnak. Mégis vannak követői ennek a borzalomnak, és ha ezzel az ember őket szembesíti, akkor mindjárt kötőr a hiszti.... Minket neveznek bolondnak és miránk akarják erőltetni a gyerekes kis eszmerendszerük, ami szent és sérthetetlen, bezzeg amit a kormány tesz vagy a másképp gondolkodók, azok szabadon fikázhatóak. Nyugaton már semmit nem szabad mondani a bevándorlókra, de persze a fehér emberre mindent. Mert a fehér ember bűnös és ő az oka mindennek. Mi nyugodtan kipusztulhatunk.

2019. máj. 11. 12:33
 71/124 A kérdező kommentje:

"továbbra is látszik, hogy egy, a liberalizmusnak hála, elkényelmesedett és elkényeztetett kölyök lehetsz, aki még nem veszített el senkit, aki fontos neki."

Akkor ezt nagyon rosszul gondolod.

"Ha majd egyszer, remélem, minél később, egy közeli hozzátartozód halálos ágya mellett kell végignézd a haláltusáját, teljesen máshogy fogod látni ezt a kérdést.

Akkor megérted, mennyire NEM egyforma halál és halál, és mekkora kincs tíz miligram fájdalomcsillapító, amit a "gonosz" nyugati kultúra és civilizáció felkínál nekünk, hogy ne úgy dögöljünk meg mint a kutyák."

VAN különbség halál és halál között, mint ahogy az sem mindegy, hogy leprában, ebolában, himlőben, AIDS-ben, fertőző betegségekben pusztulsz el huszonöt évesen, vagy rákban, hetvenöt évesen.

Ameddig nekünk nem fiatalon kell kifingani a fertőzött ivóvíz vagy az élelmiszerhiány miatt, hanem öregen, elhízottan, életünk alkonyán, és nem a tetemünkre gyülekező keselyűk között patkolunk el a szabad ég alatt, pokoli fájdalmak között, hanem jól felszerelt egészségügyi intézményekben, fájdalomcsillapítás mellett, a kínjainkat enyhítő szakképzett orvosok, ápolók és szeretteink körében - addig baromi SZERENCSÉSEK vagyunk.

Ezt majd egyszer megérted, ha nagyobb leszel."

Ez nem nekik köszönhető, hanem a fejlődő orvostudománynak.

Mindenhol vannak elhízott emberek, és ezt nem a liberalizmusra akarom rá erőltetni, hanem csak egy egyszerű példaként hoztam fel rá. A keresztény konzervatív erők is tesznek a környezetvédelemért, nem úgy van ahogyan azt te megpróbálod be állítani. Amit a mi liberálisok csinálnak, az sokkal súlyosabb dolog. Miattuk nem születik elegendő gyermek, és ők tehetnek a munkaerőhiányról is. Be engedik a migránsokat, ezzel kiszorítják az Európai fehér embereket, és ezzel halálra ítélnek minket is. Támadják a nemzeti szuverenitást, a nemzeti öntudatot. Ha valaki nem úgy gondolkodik mint ők, és felismerik a veszélyeket azokat el lehetetlenítik.

[link]

[link]

Persze ha ez fordítva történik akkor még védeni is próbálják őket.

[link]

2019. máj. 12. 13:32
 72/124 A kérdező kommentje:
Mai*
2019. máj. 12. 13:33
 73/124 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Mielőtt nekem támadnál, hogy liberális vagyok, közlöm, nem vagyok az, sőt, inkább jobboldali beállítottságú vagyok (nem fideszes, és nem is náci, hanem amolyan européer konzervatív, ha beszélhetünk még ilyenről kis hazánkban. Persze, egy fideszesnek én már sorosbérenc lennék, de ez most lényegtelen is, mindenki azt hisz, amit akar, és én tudom, mi vagyok, az pont elég.).

Azért írok erre a kérdésre, mert tele van csúsztatásokkal és ferdítésekkel, és remélem, hogy pár dolgot, ha nem is fogadsz meg, de legalább megfontolsz, ha szembesítelek a tényekkel. Vegyük hát sorra ezeket.

1) Azt írod az egyik érvedben, hogy "Az elhízás a túlzott jólét eredménye, és semmivel sem jobb mint az ha valaki éhen hal. Az elhízott, mértéktelen, igénytelen ember tökéletes jelképezi a Nyugati országokat." Ugye tisztában vagy vele, hogy EU-s átlagban a magyar a leginkább elhízott nemzet? És ezt nem én állítom, nem is a gonosz ballibsi média, hanem tk. az Origo is ( [link] Akkor miről beszélünk? Előttünk csak az USA van, Mexikó és Új-Zéland, és az összes többi európai ország mögöttünk kullog.

2) „ A nyugati balliberális életmód nagyon megterhelő a gazdaságra nézve, az emberekből ki irtsák az erkölcsöt, a nemzeti öntudatot, a hovatartozást, primitív erkölcstelen vadállatokat kreálnak.” Az erkölcs azért nagyon rossz példa erre, mert egy teljesen szubjektív dolog, aminek nincs objektív mércéje, ezáltal nem tudod megítélni, hogy ki mennyire erkölcsös, hiszen mindenkinek mást jelent az erkölcs. A nemzeti öntudatot nem látom teljesen kiveszni a nyugati emberekből, mert pl. ha beszélek egy franciával, az igenis büszke francia, és mindezek mellett büszke európai. Szerintem ez a tendencia inkább abban merül ki, hogy az ember a nemzete mellett arra a kultúrkörre is büszke, ahonnét jön, és ez a mi esetünkben Európa. De, hogy egy másik példával éljek: az Egyesült Államokban is egy texasi ember teljesen másmilyen, mint egy new york-i, vagy egy kaliforniai; mások a szokásaik, az ételeik, és sok esetben a nyelvezetük is, mégis mindegyik amerikainak vallja magát, de nem felejti el a saját állama szokásait és kultúráját.

3)Írod, hogy „ A rokonom, én, és a barátaim is láttak ezekben az országokban változásokat. A helyiek is tapasztaltak. Egyesek ezekről nem mernek beszélni, mivel félnek hogy a társadalom megveti és megbélyegzi őket.” Ez azért különös, mert nekem is rengeteg barátom és rokonom lakik Európa-szerte, és ők nem számolnak be számottevő különbségről. A bátyám Berlinben lakik, és azt mondja, hogy teljesen jó a közbiztonság. Az egyik legjobb gyerekkori barátom Londonban, és ő se aggódja túl a közbiztonságot. Plusz azért szeretném zárójelben megjegyezni, hogy amiről te beszélsz, az minden nagyvárosra jellemző tendencia. A nagyváros száz évvel ezelőtt is melegágya volt a bűnözésnek, nem kell ehhez migráció. Én Pesten lakom, és pontosan tudom, hogy Pestnek is vannak olyan környékei, ahová nem szívesen megyek; pl. nem állok neki éjszaka a Hős utcában sétálgatni, mert tudom, hogy potenciálisan veszélyes környék. És ilyen környékek vannak Párizsban, Londonban, Berlinben, de vannak Moszkvában, Rióban, vagy Isztambulban is. Ez minden városban így van szinte, és ezt tudnia kell mindenkinek, aki városban lakik, vagy oda akar költözni.

De, ne csak a te érveidet boncoljuk, kérlek, válaszolj meg nekem pár kérdést:

- Statisztikákból lehet látni, hogy a migrációs hullám visszaszorult a 2015 előtti szintekre, azaz, nem jön annyi bevándorló már, mint azt tették korábban. Ha megfigyeled, 2015 előtt szinte senkit nem érdekelt a bevándorlás, majd a szír háború miatti nagyobb migrációs hullám szabadította el ezeket az indulatokat, és mára már lecsengő félben van külföldön ez a téma. Azonban mindenki tudja, hogy ez csak átmeneti állapot, a közeledő klímakatasztrófa miatt sokkal több bevándorló fog jönni Európába, mint korábban. Ennek fényében a probléma megoldása nem az lenne, hogy szigorúbb környezetvédelmi szabályokat hozzon a kormány, és támogassa a megújuló energiahordozók kutatását, felszerelését és csökkentse az ország károsanyag-kibocsátását? Mert jelenleg ez lenne a legértelmesebb és legbiztonságosabb megoldása, hogy a migrációt visszaszorítsuk, sőt, maga Orbán Viktor is azt mondta, hogy ő abban hinne, hogy a segítséget vigyük oda, és ne ők jöjjenek ide. És mivel a klímakatasztrófa és a migráció között direkt ok-okozati összefüggés van, nem azzal tennénk a legtöbbet, ha óvnánk a környezetet? Mert ez olyan dolog, amiről eddig sose hallottam a kormányt beszélni a migráció kapcsán, holott ez ma az egyik legfontosabb feladata nem csak a magyaroknak, hanem a teljes világnak.

- Hogy létezik az, hogy a kormány mégis beengedett migránsokat a letelepedési kötvények révén (több tízezret) és amúgy az EU-s kvóta szerinti 2-3 ezret is beengedte? Nem arról volt eddig szó, hogy egy se jöjjön?

- Miért csak az arab és fekete migránsok zavarják a kormányt? Statisztikailag nézve a legnagyobb bevándorló népcsoport ma az egész világon a kínaiak, és ők is más vallásúak, más ideológiában nőttek fel (kommunisták, hogy egész pontos legyek), és teljesen más az identitásuk. Ők miért nem zavarnak senkit?

- Ha minden ilyen rossz nyugaton, kérlek, magyarázd meg nekem, hogy 1,2 millió honfitársunk miért választotta azt, hogy odaköltözik? Mert jelenleg az ország több, mint 10%-a külföldön él, és a következő öt évben további 10% tervezi, hogy kivándorol. Ennek vajon mi az oka? Szerinted ez a sok millió ember mind hazátlan, nemzettelen senki? Illetve, kérlek, kérdezd meg a rokonaidat, hogy ha állandó tortúra és rettegés odakint az életük, miért nem költöznek haza – mert ugyanezen érv szerint ők is hazátlan, nemzettelen senkik.

Sorolhatnám még a hibákat az érvelésedben, de legyen egyelőre ennyi elég. Kérlek, ezekre a kérdésekre válaszolj nekem, mert őszintén érdekel, mit gondolsz róluk.

Mindazonáltal egyet kell értsek veled egy dologban: a nyugaton tomboló politikai korrektség engem is zavar és bosszant. Nem szeretek semmi olyan ideológiát, ami beavatkozik egy olyan organikus rendszerbe, mint a nyelv, pláne nem, ha ilyen durván teszik. De attól függetlenül, a tények embere vagyok, és ha ezt nem számolom, én egyáltalán nem gondolom Nyugat-Európát rossz helynek és szívesen megyek oda, maximum kinéznek, ha olyat mondok, amit szerintük nem illik. De azt hiszem, ez a PC dolog el fog múlni, pont azért, mert a nyelv sose tűrte jól, ha ennyire megerőszakolják.

2019. máj. 12. 13:40
 74/124 A kérdező kommentje:

"Ugye tisztában vagy vele, hogy EU-s átlagban a magyar a leginkább elhízott nemzet? És ezt nem én állítom, nem is a gonosz ballibsi média, hanem tk. az Origo is (  [link] miről beszélünk? Előttünk csak az USA van, Mexikó és Új-Zéland, és az összes többi európai ország mögöttünk kullog."

Tisztában vagyok vele, de akkor is csak egy példaként hoztam fel, arra ami ott történik. Nem azt mondtam hogy ott hiznak el a legtöbben.

"Az erkölcs azért nagyon rossz példa erre, mert egy teljesen szubjektív dolog, aminek nincs objektív mércéje, ezáltal nem tudod megítélni, hogy ki mennyire erkölcsös, hiszen mindenkinek mást jelent az erkölcs. "

Vannak alapvető erkölcsi szabályok amiket mindenhol be kellene tartani, a liberalizmus ezt elnyomja, mondván nincs szükség erkölcsre sem pedig vallásra. Azokat az erkölcsi szabályokat is elnyomják, amik megakadályozzák hogy ókori primitív senkik legyünk. Ezeket a szabályokat nem szabadna elnyomni. Ezért rombolnak templomokat, ahelyett hogy építenék őket. Nagyobb hangsúly van az iszlámon, és mikor ellenük történik valami merénylet mindenki megbotránkozik és elítéli. Ha a keresztényeknél fordul elő ilyen, akkor pedig csak félvállról veszik, ami nem lenne szabad mivel a leg üldözöttebb vallás a kereszténység, nem az iszlám.

"A nemzeti öntudatot nem látom teljesen kiveszni a nyugati emberekből, mert pl. ha beszélek egy franciával, az igenis büszke francia, és mindezek mellett büszke európai. Szerintem ez a tendencia inkább abban merül ki, hogy az ember a nemzete mellett arra a kultúrkörre is büszke, ahonnét jön, és ez a mi esetünkben Európa. De, hogy egy másik példával éljek: az Egyesült Államokban is egy texasi ember teljesen másmilyen, mint egy new york-i, vagy egy kaliforniai; mások a szokásaik, az ételeik, és sok esetben a nyelvezetük is, mégis mindegyik amerikainak vallja magát, de nem felejti el a saját állama szokásait és kultúráját."

A nemzeti öntudat elnyomását, főként azokra a hazai balliberálisokra értettem, akik ki irtottak magukból mindent és elárulnák megtagadnák a nemzetüket. Még a külhoni testvéreiket se tartsák velük azonos magyarnak. A libsik folyton támadják a nemzeti szuverenitást, és ezek még asszisztálnának is ebben, hogy teljesen elvesszen. Ha fontos lenne nekik a nemzet nem támadnák ezt.

"Ez azért különös, mert nekem is rengeteg barátom és rokonom lakik Európa-szerte, és ők nem számolnak be számottevő különbségről. A bátyám Berlinben lakik, és azt mondja, hogy teljesen jó a közbiztonság. Az egyik legjobb gyerekkori barátom Londonban, és ő se aggódja túl a közbiztonságot. Plusz azért szeretném zárójelben megjegyezni, hogy amiről te beszélsz, az minden nagyvárosra jellemző tendencia. A nagyváros száz évvel ezelőtt is melegágya volt a bűnözésnek, nem kell ehhez migráció. Én Pesten lakom, és pontosan tudom, hogy Pestnek is vannak olyan környékei, ahová nem szívesen megyek; pl. nem állok neki éjszaka a Hős utcában sétálgatni, mert tudom, hogy potenciálisan veszélyes környék. És ilyen környékek vannak Párizsban, Londonban, Berlinben, de vannak Moszkvában, Rióban, vagy Isztambulban is. Ez minden városban így van szinte, és ezt tudnia kell mindenkinek, aki városban lakik, vagy oda akar költözni."

Itt Magyarországon is teljesen jó a közbiztonság, és nincs roma bűnözés mert velem egyszer sem fordult elő ilyesmi. Sőt ahol én vagyok ott egyetlen egy roma sincs. Nincsenek is Magyarországon romák. Viccet félretéve igenis vannak migránsok, csak az ilyenek elkerülik azokat a helyeket, vagy csak nem beszélnek róla. Ajánlom hogy nézd meg ezeket a felvételeket:

[link]

[link]

"- Statisztikákból lehet látni, hogy a migrációs hullám visszaszorult a 2015 előtti szintekre, azaz, nem jön annyi bevándorló már, mint azt tették korábban. Ha megfigyeled, 2015 előtt szinte senkit nem érdekelt a bevándorlás, majd a szír háború miatti nagyobb migrációs hullám szabadította el ezeket az indulatokat, és mára már lecsengő félben van külföldön ez a téma. Azonban mindenki tudja, hogy ez csak átmeneti állapot, a közeledő klímakatasztrófa miatt sokkal több bevándorló fog jönni Európába, mint korábban. Ennek fényében a probléma megoldása nem az lenne, hogy szigorúbb környezetvédelmi szabályokat hozzon a kormány, és támogassa a megújuló energiahordozók kutatását, felszerelését és csökkentse az ország károsanyag-kibocsátását? Mert jelenleg ez lenne a legértelmesebb és legbiztonságosabb megoldása, hogy a migrációt visszaszorítsuk, sőt, maga Orbán Viktor is azt mondta, hogy ő abban hinne, hogy a segítséget vigyük oda, és ne ők jöjjenek ide. És mivel a klímakatasztrófa és a migráció között direkt ok-okozati összefüggés van, nem azzal tennénk a legtöbbet, ha óvnánk a környezetet? Mert ez olyan dolog, amiről eddig sose hallottam a kormányt beszélni a migráció kapcsán, holott ez ma az egyik legfontosabb feladata nem csak a magyaroknak, hanem a teljes világnak."

A magyar határ felé jóval kevesebben jönnek a kerítés felépítése óta. Olaszországban a nagy migránshajókat feltartóztatják, ezért tűnik úgy mintha kevesebben jönnének. Pedig nem így van. Görögországnál és Törökországnál több millió migráns várakozik. Legtöbb Afrikából érkezik. Sajnos nem értek véget a konfliktusok azok mindig vannak nincs olyan hogy vége, de legtöbben a rossz életkörülmények miatt jönnek, nem a konfliktusok miatt!!!

"- Hogy létezik az, hogy a kormány mégis beengedett migránsokat a letelepedési kötvények révén (több tízezret) és amúgy az EU-s kvóta szerinti 2-3 ezret is beengedte? Nem arról volt eddig szó, hogy egy se jöjjön? Legtöbb Afrikából érkezik. "

A kvótát ki kényszerítették. Legálisan pedig mindig is érkezhettek migránsok, nem ők jelentenek válságot eddig sem volt velük baj. Hanem az erre érkező illegális migránsok, akik még csak nem is dolgozni jönnek hanem segélyből megélni, és sokkal többen. Magyarországon drasztikusan csökkent a kerítés felépítése óta a migránsok száma!

"- Miért csak az arab és fekete migránsok zavarják a kormányt? Statisztikailag nézve a legnagyobb bevándorló népcsoport ma az egész világon a kínaiak, és ők is más vallásúak, más ideológiában nőttek fel (kommunisták, hogy egész pontos legyek), és teljesen más az identitásuk. Ők miért nem zavarnak senkit?"

Nem ők jelentik a válságot, és ők dolgozni jönnek. Nincs velük baj még betartják Magyarország törvényeit.

"- Ha minden ilyen rossz nyugaton, kérlek, magyarázd meg nekem, hogy 1,2 millió honfitársunk miért választotta azt, hogy odaköltözik? Mert jelenleg az ország több, mint 10%-a külföldön él, és a következő öt évben további 10% tervezi, hogy kivándorol. Ennek vajon mi az oka? Szerinted ez a sok millió ember mind hazátlan, nemzettelen senki? Illetve, kérlek, kérdezd meg a rokonaidat, hogy ha állandó tortúra és rettegés odakint az életük, miért nem költöznek haza – mert ugyanezen érv szerint ők is hazátlan, nemzettelen senkik."

‌A helyzet egyre romlik, migráció és a liberális életmód miatt. A mi országunkba egyre gyakrabban fejlődik a gazdaság és az életszínvonal. Ezért hamarosan megfog kezdődni a vissza vándorlás!

2019. máj. 12. 14:16
 75/124 A kérdező kommentje:
Gyorsabban*
2019. máj. 12. 14:21
 76/124 anonim ***** válasza:
67%

"Amit a mi liberálisok csinálnak, az sokkal súlyosabb dolog. Miattuk nem születik elegendő gyermek, és ők tehetnek a munkaerőhiányról is."

Milyen érdekes ez a grafikon: [link]

Az európai országok demográfiai mutatóit láthatjuk rajta, a születések számát is belekalkulálva.

Milyen furcsa, érthetetlen paradoxon, hogy a POZITÍV tartományban levő országok szinte mind baloldali kormányzásúak (van köztük egy-két liberális is), de még a liberális Hollandia is egyensúlyban van (pont a vonalon).

Milyen döbbenetes, hogy a negatív tartományban zömmel illiberális, ultrakonzervatív, (szélső-)jobboldali országokat látunk!

Hoppá! Magyarország is ott van, egy évtizednyi nem is akármilyen, egyenesen KÉTHARMADOS jobboldali kormányzás után!

Hát ez meg hogy lehet????

Felfoghatatlan misztérium!

Talán esetleg elképzelhető volna mégis, hogy a gyermekvállalásról nem pofázni kell, hanem CSINÁLNI?

Lehetséges volna, hogy a gyermekvállalás mégsem a szép, populista, nemzeti-hagymázas kortesbeszédektől ugrik meg, hanem attól, ha az életszínvonal emelkedik, az oszágban jó a közhangulat és a fiatalok biztonságban érzik a jövőjüket???

Neeeeem, ez lehetetlen! Ez csak valami nagy tévedés lehet!

Tuti, hogy a valóságban az évtizedes kétharmados jobboldali kormányzású Magyarország nem lehet mínuszban! Sőt, a talán még jobboldalibb, még konzervatívabb, az abortuszt törvényben tiltó Lengyelország sem lehet mínuszban!

Nem lehet mínuszban a konzervatív, kereszténydemokrata vezetésű Németország sem!

Vagy Szlovákia, Horvátország, konzervatív, jobboldali fellegváraink!

Neeeem. Ez lehetetlen. Csak hamisítvány lehet a térkép!

A valóságban Magyarországon a fiatalok boldogok, nem akarnak elmenekülni a hanyatló nyugatra, hanem itthon maradnak.

Minden nap meghallgatják Orbán Viktor egy-egy beszédét és már áll is a dákó, alig várják, hogy megtermékenyítsék asszonyaikat! A nők meg boldogan szülnek unokákat - Kövér Lászlónak!

Nyissátok már ki a szemeteket, fidióta barátaim! Üdvözöl a VALÓSÁG!

2019. máj. 12. 14:47
 77/124 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező, köszönöm a válaszaidat, szeretnék rájuk reflektálni.

Azt írod, hogy "vannak alapvető erkölcsi szabályok amiket mindenhol be kellene tartani, a liberalizmus ezt elnyomja, mondván nincs szükség erkölcsre sem pedig vallásra" - kérlek, fejtsd ki, mik ezek az alapvető erkölcsi szabályok? Legalábbis, én nem hallottam olyat, hogy liberálisok arra buzdítanának, hogy valaki lopjon, gyilkoljon, így kiváncsi elnnék, mikre gondolsz pontosan?

A templomrombolások kapcsán szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a templomok többsége egyházi tulajdonban van, és nem a liberális politikusok rombolják le őket. Nem is tehetik jogilag, hiszen nem állami tulajdonú épületekről van szó.

"A nemzeti öntudat elnyomását, főként azokra a hazai balliberálisokra értettem, akik ki irtottak magukból mindent és elárulnák megtagadnák a nemzetüket." Erre kérlek hozz már fel egy konkrét példát, mert nem teljesen értem, mire gondolsz.

"Itt Magyarországon is teljesen jó a közbiztonság, és nincs roma bűnözés mert velem egyszer sem fordult elő ilyesmi." Én nem vitatkozom, valóban van cigánybűnözés, noha ennek a szociológiai okai sokkal összetettebbek, mintsem, hogy azt lehessen mondani, hogy azért van, mert vannak cigányok. Az, hogy valaki roma származású nem jelenti automatikusan, hogy több bűnözői hajlam lenne benne, mint egy fehér emberben, azonban azok a társadalmi és gazdasági körülmények, amelyek között a romák sokszor élnek valóban melegágyai a bűnözésnek. Ennek a megváltoztatására egy több évtizedes felzárkozatót program kellene, és az, hogy a politika ne csak akkor foglalkozzon romákkal, ha szavazatokat akarnak szerezni. (Gondolok itt a baloldali pártokra, és a jobboldaliakra is, mert egyiktől sem láttam, hogy érdemben akarna ezzel a témával foglalkozni.)

"Sajnos nem értek véget a konfliktusok azok mindig vannak nincs olyan hogy vége, de legtöbben a rossz életkörülmények miatt jönnek, nem a konfliktusok miatt!!!" Ez szintén igaz, csak nem mindegy, milyen intenzitással jönnek és mennyien. Azonban nem válaszoltál a kérdésemre: ha tudjuk, hogy a klímaváltozás az egyik legfőbb oka a migrációnak, akkor a kormány miért nem hoz környezetvédelmi intézkedéseket, és miért nem buzdítja az Európai Uniót, hogy mindenki tegyen így?

"A kvótát ki kényszerítették. Legálisan pedig mindig is érkezhettek migránsok, nem ők jelentenek válságot eddig sem volt velük baj. Hanem az erre érkező illegális migránsok, akik még csak nem is dolgozni jönnek hanem segélyből megélni, és sokkal többen. Magyarországon drasztikusan csökkent a kerítés felépítése óta a migránsok száma!" - Nem, tévedésben vagy: egy se Magyarországra akart jönni, hanem Németországba, Franciaországba, Svédországba, Hollandiába, és a nálunk jelentősen jólétibb társadalmakba. Magyarország egyszerű tranzitország, alig volt menekült, aki itt akart volna maradni.

"Nem ők jelentik a válságot, és ők dolgozni jönnek. Nincs velük baj még betartják Magyarország törvényeit." Tehát akkor ezek szerint egy fekete, vagy arab bevándorlóról sem elképzelhető, hogy dolgozni jönne ide, és betartaná a törvényeket, mert ők mind bűnözők? Ugye tudod, hogy az országban lévő kínai büfék nagy része amúgy pénzmosoda, és az embercsempészésből származó fekete pénzeiket mossák ott tisztára kínai maffiózók? Emlékeim szerint ez is bűncselekmény.

"A helyzet egyre romlik, migráció és a liberális életmód miatt. A mi országunkba egyre gyakrabban fejlődik a gazdaság és az életszínvonal. Ezért hamarosan megfog kezdődni a vissza vándorlás!" Ezt 9 éve hallgatjuk, és nem következett eddig be. És ne gondold, hogy az a magyar, aki kiköltözik, megismer egy kedves lányt odakint, vele családot alapít, az majd haza fog jönni, mert nem fog. Az már ott marad a feleségével és a gyermekeivel. Nekem a bátyám kint él, és rengeteg barátom is kint él - és egyik se akar hazajönni. Érted, itthon 700 Euro kb. az átlagos fizetés, míg Németországban 2000-2500, és nincs olyan szignifikáns árkülönbség anyagi javak terén. Példáként: a bátyám idehaza 450 ezret keresett, kint 2700 Eurot keres, és sokkal többet tud félrerakni, mint idahaza tudott, pedig jól keresett.

2019. máj. 12. 14:47
 78/124 A kérdező kommentje:

világ országainak csaknem felében immár nem születik elegendő gyermek a népesség méretének fenntartásához. Nem lenne munkaerőhiány Európában, hogyha elegendő gyermek születne. De nem születik elegendő gyerek, már egy idő óta sokkal kevesebb születik. A migránsok befogadásával csak azt érik el, hogy lassan kiszorítják őket, mivel ők gyorsabban szaporodnak! Volt már jobboldali kormányzás Magyarországon cseppet sem volt jobb. A családok most nagyobb támogatást kapnak, azokat a pénzeket amiket a libsik a migráció finanszírozására költenek azt mi a családoknak adjuk. Majd meglátjuk hol lesznek jobbak az adatok! Az egy tény hogy az Afrikai szegény országok is gyorsabban szaporodnak nálunk, így a migránsok is elszaporodnak és kiszorítanak minket.

"kérlek, fejtsd ki, mik ezek az alapvető erkölcsi szabályok? Legalábbis, én nem hallottam olyat, hogy liberálisok arra buzdítanának, hogy valaki lopjon, gyilkoljon, így kiváncsi elnnék, mikre gondolsz pontosan?"

Például homoszexualitás népszerűsítése, transznemüség népszerűsítése, Mindez úgy hogy a szaporodási adatok már jó régen nem a legmegfelelőbbek. A nyitott szexualitás népszerűsítése, végül elfogadott lesz már hogy az emberek szeleljenek és meztelenül járjanak az utcán. Ezek mind erkölcsileg elítélendő és beteg dolgok. Ezeket támogatni ugyanolyan undorító mint elítélni őket. Nincs senkinek semmi köze ahhoz hogy milyen beállítottságú vagy. Én sem vagánykodom azzal hogy heteroszexuális vagyok.

"A templomrombolások kapcsán szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a templomok többsége egyházi tulajdonban van, és nem a liberális politikusok rombolják le őket. Nem is tehetik jogilag, hiszen nem állami tulajdonú épületekről van szó."

Dehogynem lerombolják, és a helyükre szórakozó helyeket építenek, például Franciaországban! A Notre Dame - t is elhanyagolták, megvonták a pénzt a felújítástól. Nagyon csekély összeget biztosítottak rá.

"ha tudjuk, hogy a klímaváltozás az egyik legfőbb oka a migrációnak, akkor a kormány miért nem hoz környezetvédelmi intézkedéseket, és miért nem buzdítja az Európai Uniót, hogy mindenki tegyen így?"

Nem a klímaváltozás a fő oka, hanem a szegénység, meg a konfriktusok! A kormány tesz a klímaváltozás ellen is.

"- Nem, tévedésben vagy: egy se Magyarországra akart jönni, hanem Németországba, Franciaországba, Svédországba, Hollandiába, és a nálunk jelentősen jólétibb társadalmakba. Magyarország egyszerű tranzitország, alig volt menekült, aki itt akart volna maradni"

Az hogy csökkent a kerítés felépítése óta a migransok száma, az azt is jelenti hogy az áthaladók száma is. Erre volt az egyik fő útvonaluk.

"Tehát akkor ezek szerint egy fekete, vagy arab bevándorlóról sem elképzelhető, hogy dolgozni jönne ide, és betartaná a törvényeket, mert ők mind bűnözők? Ugye tudod, hogy az országban lévő kínai büfék nagy része amúgy pénzmosoda, és az embercsempészésből származó fekete pénzeiket mossák ott tisztára kínai maffiózók? Emlékeim szerint ez is bűncselekmény."

Ezért mondom hogy csak addig jók ameddig bezárják Magyarország törvényeit. Az illegális migránsok pedig nem dolgozni jönnek. Esetleg dolgozik a férfi, viszont annak van több felesége és több gyereke, és őket főként segélyből tartja el. Rengeteg sok pénzt kapnak egyes országokban hogy ott telepedjenek le a munkaerő hiány miatt, és hogy szaporodjanak és jobb legyen a statisztika. Csak ezzel az a baj hogy kiszorítanak minket.

"Ezt 9 éve hallgatjuk, és nem következett eddig be. És ne gondold, hogy az a magyar, aki kiköltözik, megismer egy kedves lányt odakint, vele családot alapít, az majd haza fog jönni, mert nem fog. Az már ott marad a feleségével és a gyermekeivel. Nekem a bátyám kint él, és rengeteg barátom is kint él - és egyik se akar hazajönni. Érted, itthon 700 Euro kb. az átlagos fizetés, míg Németországban 2000-2500, és nincs olyan szignifikáns árkülönbség anyagi javak terén. Példáként: a bátyám idehaza 450 ezret keresett, kint 2700 Eurot keres, és sokkal többet tud félrerakni, mint idahaza tudott, pedig jól keresett."

De az a teher ami a migránsok miatt fen áll, hogy több adózó tart el egy migráns családot, és ezeknek a migráns családoknak a száma megtöbbszöröződik, már csak azért is mert gyorsabban szaporodnak akkor előbb utóbb ez összeomlik. Maga az is hogy már évek óta náluk az ipar nem produkál akkora eredményt az is egy veszély faktor. A migránsok csak gyorsítják a folyamatot amit mondanak az elemzők. Hamarosan ez miatt megindulhat a vissza vándorlás hullám is. Magyarország villám gyorsan fejlődik, nő az életszínvonal meg a bérek is, még máshol ez nem így van.

2019. máj. 12. 15:37
 79/124 A kérdező kommentje:
Baloldali kormányzás***
2019. máj. 12. 15:38
 80/124 A kérdező kommentje:
Baloldali kormányok idelye alatt sem született elegendő gyermek Magyarországon. A jelenlegi intézkedésekkel viszont ez megváltozhat.
2019. máj. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!