Miért hisztiznek a ballibsik hogyha szembesítem őket a tényekkel?
"A nyugati balliberális életmód nagyon megterhelő a gazdaságra nézve, az emberekből ki irtsák az erkölcsöt, a nemzeti öntudatot, a hovatartozást, primitív erkölcstelen vadállatokat kreálnak. "
Ezek alapján inkább szimplán csak hülyének néznek téged...
A fejlett nyugaton jóval szebbek a bűnügyi statisztikák, kevesebb az alkoholista, kevesebb munkaóra árán érik el az anyagi biztonságot stb.
Egyáltalán mire alapozod az álláspontodat pl.: a bevándorlástól függetlenül? Mert nagyon úgy érzem ide fogunk kilyukadni, holott ha egy világnézetet kritizálsz, más tényezőket is figyelembe kéne helyezni egy aktuálpolitikai kérdésnél.
"Sajnos nem csak nálunk elterjedt ez..."
De nálunk nem csak ma baloldaliak és liberálisok ilyenek, hanem a jobboldaliak között is sokan vannak.
"Él nyugaton rokonom és azt mondja nagyon is megváltozott minden. "
Én belgiumi Kortrijk városról írtam le, hogy milyen is a Brüsszelen kívüli élet.
"Minden leromlott mióta bejöttek és ott maradtak. Hiába jobb még az életszínvonal, hogyha közben összeomlik minden szépen lassan a nyugati balliberális "jólétnek" köszönhetően."
Azt viszont sehol sem mondják, hogy a romló közbiztonság azt jelenti, hogy egyszer majd leromlik arra a szintre, ami Magyarországon van.
# 6-os kiegészítés.
Érdekes módon miután leírtam, hogy hol élek és miket tapasztaltam, azután már válaszra sem méltatott a kérdező.
Azért ne felejtsd el, hogy a nyugati lipsik érték el, hogy az utóbbi évtizedekben több ember hal meg elhízás következményeként, mint éhezésben...
Amit az illipsik csinálnak, hogy válogattok a lipsik étlapjáról. Az étlapon van a szabad piac (belföldön és a többi országgal), a demokrácia, a nemzetközi együttműködés, a személyi szabadság belföldön, meg az utazás szabadsága külföldre.
Az illipsi kérdező kedvenc pártja például a szabad piacot kéri az étlapról, de a személyi szabadságot szereti megnyirbálni. (Kína is ilyen, csak ők még jobban). Trump például belföldön abszolút szereti a szabad piacot, de a többi országgal visont nem akar szabadon kereskedni. A Brexit megszavazói meg a nemzetközi együttműködést utasítják el, de a demokráciából azért kérnek.
Mindezt olyan címszóval teszik, mint a kérdező, hogy lipsi = migráncsok szoknyába öltöztetik a kisfiúkat, ezért utáljuk a lipsiket. Közben azon kívül hogy nem liberálisok, vagy nem akarnak mindenben liberálisok lenni, valódi ideológiai alternatívát nem mutatnak fel. (A nemzeti / vallási mítoszokba való menekülés nem ideológiai alternatíva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!