Erdélyi vagyok. Miért nem veszitek észre, hogy ártotok nekünk?
Amióta feljött a magyar politikában a nagy határontúli imádat, lehet, hogy a Fidesznek meg a Jobbiknak jó, de itt Erdélyben (mondhatnám Romániában) olyan belpolitikai indulatok vannak, hogy el nem tudjátok képzelni.
Jobban gyulölik a magyarokat, mint ezelott, pedig eddig sem szerettek minket. Mindennaposak lettek a "k*rva anyád magyar" beszólások, eddig ilyenek nem voltak.
Miért nem veszitek észre, hogy az olcsópopulista jobboldali nagymagyar ideológia nekünk rossz?
Nem tudok megbocsátani sem a Jobbiknak, sem a Fidesznek emiatt.
61%-os, milyen pénzt kapnak Romániától? Arra gondolsz, amit a saját adójukból alamizsnaként juttatnak nekik ?
Te anya(ország)szomorító.
Mustafa!
Azt hiszem (biztos vagyok benne különben), hogy Romániában is európai szintű adórendszer van, azaz nem egy kizsákmányoló valami. Nem hiszem, hogy az erdélyi magyarokat negatív megkülönböztetés érné e téren.
Ők ugyanúgy megkapják a fizut, a juttatásokat, amit az adókból (a románokéból is) fizetnek.
EGYÉBKÉNT MEGTISZTELŐ, HOGY MA NEKEM JÁTSZOTTAD KI A HAZAÁRULÓ KÁRTYÁT. :D
Egy idevágó régi történet:
Még az úttörő korszakban, őrsgyűlésen a tanító néni megkéri a Mókus-őrs tagjait, hogy mindenki meséljen egy történetet, amikor úttörőként segített a rászorulókon.
Pistike:
-Mi egyszer 10 pajtásommal átkísértünk a zebrán egy idős vak bácsit a túloldalra.
Tanító néni:
-Ez szép dolog, de miért kellettetek hozzá tízen?
Pistike:
-Mert az istennek se akart átjönni!
Hasonló a helyzet mint az erdélyiekkel.
látszik a kérdező tipikus ballib mentalitása,
a nagymagyarozás, turulozás mindent elárul róla... a kérdező célja a magyarországi magyarok és az elszakított magyarok összeugrasztása és a fidesz mocskolása! szokásos mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!