Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi nem inditunk egy órát,...

Mi nem inditunk egy órát, mint Gyurcsánynak inditottak Viktorék, hogy Viktor "Itt az idő"! Jólenne már tenni valamit. Vagy ti nem veszitek észre, hogy elidőznek valamivel, most a médiatörvénnyel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
NYugodtan indítsál, semmire nem mész vele.
2011. jan. 8. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj és csinálj valamit te, Isten sem egy nap alatt teremtette a világot! Jobb lenne egy MSZP Fidesz mentes párt!
2011. jan. 8. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak meg kéne tiltani azt, hogy a múlt rendszer "emberei" a közigazgatásban részt vehessenek. Máris jobban állnánk.
2011. jan. 8. 23:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Én tényleg nem tudom, hogy hol éltek?Egy "forradalom" után nem ugy kellene lennie mint előtte.Hány és Hány évet kell várni.

Előzőnek:Ha az istened iyg áll volna a dolgokhoz, akkor nem lenne se MSZP se Orbán se szegénység.Se lószar sem.Ez csak egy hasonlat a ti álláspontotokhoz.

2011. jan. 8. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudom de ha lelövöd fletót/bajnait/lendvait fizetek 1 sört neked
2011. jan. 8. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
23:03as, MSZP fanklubba tévedtem? Egy hajszálnyival jobb a Fidesz, mint az MSZP, csak figyel és járj nyitott szemmel! Egyik pártot sem szeretem, csak ennyi a véleményem.
2011. jan. 9. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
23:03-as voltam az lemaradt.
2011. jan. 9. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:
már tettek nem? épp az a bajod nem?
2011. jan. 9. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!