Mi nem inditunk egy órát, mint Gyurcsánynak inditottak Viktorék, hogy Viktor "Itt az idő"! Jólenne már tenni valamit. Vagy ti nem veszitek észre, hogy elidőznek valamivel, most a médiatörvénnyel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:55
1/8 anonim válasza:
NYugodtan indítsál, semmire nem mész vele.
2/8 anonim válasza:
Menj és csinálj valamit te, Isten sem egy nap alatt teremtette a világot! Jobb lenne egy MSZP Fidesz mentes párt!
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg csak meg kéne tiltani azt, hogy a múlt rendszer "emberei" a közigazgatásban részt vehessenek. Máris jobban állnánk.
4/8 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem tudom, hogy hol éltek?Egy "forradalom" után nem ugy kellene lennie mint előtte.Hány és Hány évet kell várni.
Előzőnek:Ha az istened iyg áll volna a dolgokhoz, akkor nem lenne se MSZP se Orbán se szegénység.Se lószar sem.Ez csak egy hasonlat a ti álláspontotokhoz.
2011. jan. 8. 23:11
5/8 anonim válasza:
nem tudom de ha lelövöd fletót/bajnait/lendvait fizetek 1 sört neked
6/8 anonim válasza:
23:03as, MSZP fanklubba tévedtem? Egy hajszálnyival jobb a Fidesz, mint az MSZP, csak figyel és járj nyitott szemmel! Egyik pártot sem szeretem, csak ennyi a véleményem.
8/8 anonim válasza:
már tettek nem? épp az a bajod nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!